Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت: به دوستان وزارت صمت و بقیه دستگاه‌های مربوط از جمله جهاد کشاورزی توصیه شد تمام کالا‌های مورد نیاز تامین شود و کاملاً روی قیمت‌ها نظارت شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور عصر امروز (دوشنبه) در حاشیه جلسه ستاد اطلاع رسانی اقتصادی که در محل وزارت کشور برگزار شد در جمع خبرنگاران در رابطه با جزئیات جلسه امروز، اظهار داشت: امروز در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی موضوعات مختلفی در دستور کار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک بحث مربوط به بودجه است. ما در هفته قبل هم موضوع بودجه را در دستورکار گذاشتیم. اینکه بودجه در مراحل تصویبش در مجلس و کمیسیون تلفیق چگونه بازتاب رسانه‌ای داشته باشد اهمیت دارد.

وی عنوان کرد: بودجه در بخش‌های متخلف و موضوعات مختلف در کمیسیون‌های تخصصی مطرح می‌شود، به معنای قانون نیست. باید به کمیسیون تلفیق، سپس صحن مجلس و بعد شورای نگهبان برود و نهایتاً تبدیل به قانون شود، اما طرح برخی از مسائل در حد کمیسیون بازتاب هابی دارد که واقعی نیست که همه این موارد را توضیح دادیم و همه دوستان در جهت انعکاس واقع بینانه و کارشناسانه در مورد این مسائل صحبت کنند و کمک کنند علائم غلط به حوزه اقتصادی جامعه داده نشود.

وزیر کشور تصریح کرد: موضوع بعدی، از حالا در مورد عید نوروز و مسائل مربوط به آن را داشتیم از جمله کالاها، قیمت کالاها، نمایشگاه و فروش‌های نوروزی. ما از یک طرف با نوروز مواجه هستیم و از طرف دیگر با کرونا و حتماً باید تدابیری اندیشیده شود که خود نوروز به عنوان جشن موجب شیوع کرونا نشود.

رحمانی فضلی افزود: امروز به دوستان وزارت صمت و بقیه دستگاه‌های مربوط از جمله جهاد کشاورزی توصیه شد تمام کالا‌های مورد نیاز تأمین شود و کاملاً روی قیمت‌ها نظارت شود و در حوزه فروش‌های نوروزی هم برنامه ریزی می‌شود که حداقل یک ماه زودتر از سال قبل فروش نوروزی داشته باشیم تا تراکم در آخر سال به وجود نیاید.

وی در رابطه با بحث برگشت قیمت‌ها در فضای مجازی گفت: در دو سال گذشته، یکی از دلایل افزایش کاذب قیمت‌ها در بررسی کارشناسی وجود سایت‌ها و کانال‌های قیمت گذاری بود که به صورت کاملاً غیرواقعی قیمت سازی می‌کردند که قوه قضائیه برخورد بسیار مناسبی کرد و این‌ها جمع شد. اخیراً گزارش‌هایی آمد که مجدداً در سایت‌ها و کانال‌ها بحث قیمت گذاری مطرح است که تصمیم گیری شد قوه قضائیه مجدد با سایت‌ها و کانال‌های غیر مجاز حتماً برخورد کند تا بتوانیم ثبات در اطلاع رسانی درست داشته باشیم.

وزیر کشور با اشاره به طرح موضوع ماینر‌ها و مصرف برق در جلسه امروز خاطرنشان کرد: این یکی از موضوعاتی است که به هر حال آثار مختلفی را با نوع طرح موضوع بخاطر قطعی برق در روز سه شنبه، آلودگی هوا، کمبود گاز در افکار عمومی و رسانه‌ها مطرح کرد که تصمیم گیری شد به کمک استانداران و فرمانداران و وزارت نیرو و وزارت مخابرات و قوه قضائیه به صورت جدی با این مسأله مواجه شویم.

رحمانی فضلی اضافه کرد: ما در دولت مصوبه در مورد نحوه فعالیت بیت کوین‌ها و ماینر‌ها داریم، اما الان گزارشاتی می‌رسد که بعضی‌ها غیر مجاز از آن استفاده می‌کنند که مصوب شد یک کارگروه موضوع را به دقت پیگیری کند و برخورد‌های لازم انجام شود.

وی تاکید کرد: بحث دیگری که در جلسه مطرح شد موضوع بورس و اتفاقاتی که برای بورس افتاده بود. البته بحث کارشناسی بورس از نظر اقتصاد مالی جای دیگری انجام می‌شود، اما در این جلسه بحث اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و دادن اطلاعات درست به مردم و خصوصاً کسانی که در بورس سهم دارند توضیحاتی داده شد و قرار شد کارگروهی سیاست گذاری مناسب اطلاع رسانی را داشته باشد.

وزیر کشور بیان کرد: در رابطه با بحث تأمین ارز برای کالا‌ها نیز مطالبی مطرح شد. گزارشی داده شد که همه دستگاه‌های مربوط مانند وزارت صمت و جهاد کشاورزی تاکید کردند که بانک مرکزی در تأمین ارز کالا‌های اساسی و کالا‌های ضروری مردم خوب عمل کرده که ان شاءالله تا پایان سال ادامه پیدا کند و با مشکل روبرو نشویم.

رحمانی فضلی ادامه داد: یادآوری می‌کنم ما در شرایط خاصی در کشور به دلیل تحریم‌ها و فشار‌های اقتصادی قرار داریم و نوسانات مختلفی در ارز، بقیه کالا‌ها و محدودیت‌های واردات و صادرات و گران و پرهزینه شدن کالا‌هایی که وارد می‌کنیم باعث شده است که در شرایط اقتصادی نامناسبی قرار بگیریم. امیدواریم در فضای پیش رو این فضا مطلوب‌تر و مناسب باشد.

وی در پایان گفت: ما باید از طریق رسانه‌ها تلاش کنیم که خدای ناکرده با طرح بعضی از مسائلی که قطعیت ندارند موجب رنجش بیش از این برای مردم نشویم. مردم روزانه تصمیم گیری می‌کنند که هر چه مسائل واقع بینانه‌تر و کارشناسانه‌تر باشد قطعاً مؤثر‌تر خواهد بود.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: عبدالرضا رحمانی فضلی رحمانی فضلی اطلاع رسانی رحمانی فضلی وزیر کشور کالا ها قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۴۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور / قیمت‌ها افزایش یافت؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، دکتر سجاد اسماعیلی، با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار از رشد حدود ۱۵ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ برخوردار بوده، گفت: به طوری که در سال گذشته با وجود برخی مشکلات در تامین ارز شیرخشک در ماه‌های ابتدایی سال، اما با گشایش‌های ارزی و رفع مشکلات تولید، در مجموع ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار تامین و توزیع شد.

بیشتر بخوانید: مردم نگران تامین شیرخشک نباشند

وی ادامه داد: این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید و فروش شیرخشک رگولار ۶۰ میلیون و ۶۰۰هزار قوطی و در سال ۱۴۰۰ نیز ۵۵ میلیون و ۶۰۰هزار عدد بوده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو در پاسخ به سوال ایسنا درباره کمبود مقطعی شیرخشک‌های رگولار از مرداد تا مهرماه سال گذشته به دلیل اختلال در روند تامین ارز، توضیح داد: اما نهایتا با رفع مشکلات، توانستیم در آبان، آذر، دی و بهمن ماه کمبودها را جبران کنیم و در مجموع با حمایت از تولیدکنندگان داخلی، هم تامین شیرخشک و هم توزیع آن افزایش یافت؛ به گونه‌ای که آمار توزیع به ماهی ۱۲ میلیون قوطی نیز رسید؛ در حالی که روند در سال قبل از آن طوری بود که ماهیانه بین ۵ میلیون تا ۵میلیون و ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک توزیع می‌شد.

وی ادامه داد: اکنون وضعیت تولید و توزیع به حد تعادل رسیده، مشکلی در تامین شیرخشک‌های رگولار در برندهای مختلف نداریم و انواع شیرخشک در کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین داروخانه‌های کشور به میزان کافی موجود است و گزارشی هم از کمبود در استان‌های مختلف بابت شیرخشک‌های رگولار نداشته‌ایم.

اسماعیلی همچنین به اصلاح سیاست‌های ارزی شیرخشک در جهت حمایت از تولید کنندگان نیز اشاره کرد و به ایسنا گفت: به این ترتیب قیمت شیرخشک به قیمت واقعی آن نزدیک‌تر شد و این درحالیست که مصرف کننده با همان قیمت قبلی شیرخشک را دریافت می‌کند و تغییر قیمتی برای مصرف کننده نداشته‌ایم.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: مردم می‌توانند با ارایه کد ملی کودک به داروخانه و با ثبت کد ملی و استعلام شناسه رهگیری، شیرخشک را با قیمت قبلی و تا سقف ۱۰ قوطی در ماه به صورت یارانه‌ای دریافت کنند.

اسماعیلی در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم به ایسنا گفت: در زمینه شیرخشک‌های رژیمی هم با اصلاح سیاست‌های ارزی مجددا از تولید کننده این حوزه حمایت شد و مردم با مراجعه به داروخانه و ارایه نسخه پزشک و کد ملی فرزندشان می‌توانند شیرخشک را با قیمت قبلی دریافت کنند. در این حوزه نیز آمار تامین و توزیع کاملا پایدار است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: پنج تولید کننده شیرخشک در کشور فعال هستند که بر حسب نیاز کشور و پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، برنامه تامین و تولید شیرخشک را با تولیدکنندگان هماهنگ می‌کنیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام

کد خبر: 1227296 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار
  • پیچ و مهره گران شد، تاثیر افزایش قیمت دلار بر پیچ و مهره
  • تامین شیر مدارس به ۴۰۰ میلیون پاکت نیاز دارد
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • ۱۰راهکار مقابله با قاچاق کالا و ارز
  • پروتزهای بومی مفصل زانو و لگن نیاز مراکز درمانی را تامین می‌کنند
  • مشکل تامین لاستیک حل می‌شود؟!
  • تامین به موقع و درست ارز توسط بانک مرکزی
  • وزیر صمت: حل مشکل تامین لاستیک به زودی
  • آخرین وضعیت تولید شیرخشک در کشور / قیمت‌ها افزایش یافت؟