Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله اعرافی در دیدار با اعضا مؤسسه آوای توحید، حرکت حوزه به سمت تأسیس مجتمع‌های تخصصی آموزشی و پژوهشی را از رویکردهای پیش روی حوزه‌های علمیه برشمرد واز تدوین اولین دایره‌المعارف دربردارنده تطورات دانشی و علمی حوزه‌های علمیه در آینده نزدیک خبر داد

وی با اشاره به ذخایر عظیم حوزه در ۱۶ قلمرو دانشی و تاکید بر اولویت بخشی به زیرساخت‌ها در حوزه‌های علمیه گفت: مطالب اسلامی در هر جای دنیا اگر در قالب نمایه‌های عقلی ارائه گردد مورد توجه دیگران قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به ضعف‌های حوزه در عرصه‌های فرآوری، بازپروری و بازتولید گفت: حوزه‌های علمیه از ظرفیت والایی برخوردار است که ارائه آنها نیازمند توجه به ادبیات جدید و شیوه نوین است.

وی با تاکید بر اهمیت جایگاه ادبیات کار و نوع گفتمان و منطق ارائه مباحث گفت: فرآوری، گفتمان سازی و شیوه ارائه اگر با محتوای قوی در هم آمیزد، تأثیرات فراوانی را در جامعه ایجاد خواهد نمود.

آیت الله اعرافی نهایی شدن چهلمین نسخه درختواره رشته‌های حوزه که ۱۶ حوزه دانشی را در قالب ۴۰۰ رشته و گرایش مقطع پوشش می‌دهد را تنها یکی از ۱۰۰ طرح و چشم‌انداز حوزه‌های علمیه دانست و بیان کرد: بازبینی این طرح در مراکز تخصصی فرهنگی، آموزشی و فرهنگی و بازخورد آن با رسالت‌ها و وظایف و ارائه نظرات، می‌تواند در بهبود عملیاتی‌سازی الزامات مؤثر باشد.

کد خبر 5125116

منبع: مهر

کلیدواژه: آیت الله اعرافی قم حوزه علمیه ویروس کرونا کرمانشاه خطبه های نماز جمعه شیراز آمار کرونا ایام فاطمیه شهرکرد عکس استانها گرگان شهادت حضرت زهرا س شیوع کرونا عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا س شهرستان کرج بوشهر حوزه های علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۴۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت موردتوجه است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیرماه تا ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.
 
وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت موردنظر طرح سلامت خانواده است بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم در موضوع سرطان یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه طرح سراج توجه به ارتقا سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.
 
دکتر مصری بیان داشت: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود اکنون ۳۰۰ هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به ۴۰۰ نفر هیأت علمی برسد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

دیگر خبرها

  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • شناخت توانمندی‌ها در حوزه آی‌تی در استان زنجان ضروری است
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • افزایش ده درصدی ارائه خدمات آزمایشگاهی بیمارستان حشمتیه سبزوار
  • برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی
  • برخی رشته‌های تخصصی پزشکی در حال حذف شدن است
  • اختتامیه دوره‌های آموزشی غنچه‌های نور در کاشان