Web Analytics Made Easy - Statcounter

وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان با اشاره به تحولات داخلی اخیر در آمریکا نوشته برای عده‌ای اکنون این کشور به مصداقی برای مرگ دموکراسی تبدیل شده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، یک رسانه آمریکایی در تحلیلی بامداد سه‌شنبه با اشاره به تحولات داخلی آمریکا نوشته برای عده‌ای اکنون آمریکا به مصداقی برای نحوه مرگ دموکراسی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وبگاه شبکه خبری «سی‌ان‌ان» در آغاز این تحلیل به اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در روز شنبه درباره انتخابات اوگاندا اشاره کرده است. 

«مورگان اورتاگوس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شنبه با اشاره به ادعاهای بروز برخی تخلفات و خشونت‌ها در انتخابات اوگاندا گفته بود: «ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم خشونت را رد کرده و از ابزارهای قانونی برای رسیدگی به شکایات استفاده کنند.»

سی‌ان‌ان نوشته این اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، بعد از تلاش جو بایدن برای ربودن انتخاباتی که در آن بازنده شد، بیانیه‌ای «به شدت گستاخانه» به نظر می‌رسد. سی‌ان‌ان نوشت: «مرجعیت اخلاقی آمریکا مخدوش شده است.»

رسانه آمریکایی به تلاش‌های «جو بایدن»، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا برای مجاب کردن دنیا در خصوص اینکه آمریکا به روزهای گذشته برگشته اشاره کرده، اما می‌نویسد: «اما برگرداندن نفوذ آمریکا مثل زدن یک کلید نیست. بسیاری از شریکان آمریکا مطمئن نیستند ترامپیسم به پایان رسیده است.»

«آٰرمین لاشت»، روز دوشنبه اندکی بعد از انتخاب شدن به ریاست حزب CDU ( حزب حاکم آلمان) گفت: «اعتماد چیزی است که ما را به ادامه مسیر وامی‌دارد و اعتماد همان چیزی است که در آمریکا متلاشی شده است. یک رئیس‌جمهور با قطبی کردن [جامعه]، تفرقه‌افکنی و دروغگویی سیستماتیک اعتماد و ثبات را نابود کرده است.»

سی‌ان‌ان در ادامه نوشت: «سران کشورهایی که حفظ یا احیای آزادی‌هایشان را مدیون آمریکا بودند از واشنگتن به عنوان چراغ راهنمای خودشان یاد می‌کردند. اکنون آمریکا مصداقی است از اینکه دموکراسی چطور می‌تواند دچار مرگ شود.»

چهارشنبه دو هفته پیش همزمان با مراسم شمارش آرای الکترال در ساختمان کنگره آمریکا گروهی از معترضان به نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا به سمت ساختمان نهاد قانونگذار آمریکایی یورش بردند. ۵ نفر در اثر این اتفاقات جان باختند. 

مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به این اقدام ترامپ در یک رأی‌گیری چهارشنبه یک هفته بعد طرحی را که خواستار استیضاح ترامپ است به تصویب رساندند. 

سرعت پیشبرد این رأی‌گیری و حمایت جمهوری‌خواهان از آن، خشم قانونگذاران آمریکایی از نقش ترامپ در تحریک معترضان برای حمله به ساختمان کنگره را نشان می‌دهد. 

قطعنامه‌ای که قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه آن را به تصویب رساندند ترامپ را به «تحریک به شورش» متهم می‌کند.

با وجود این گفته می‌شود تصویب این قطعنامه به عزل ترامپ منجر نخواهد شد. برکناری او از قدرت مستلزم تأیید قطعنامه‌ای موازی با دو سوم آرا در مجلس سنا است. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دموکراسی آمریکا مورگان اورتاگوس جو بایدن ان آمریکا سی ان ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۵۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی وزارت خارجه: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسرائیل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود

به گزارش قدس آنلاین، «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در پیامی در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس درباره بازداشت دانشجویان معترض به جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی در غزه در دانشگاه‌های این کشور نوشت: گزارش‌های خبری درباره سرکوب و بازداشت گسترده دانشجویان دانشگاه‌های آمریکایی توسط پلیس این کشور به دلیل حمایتشان از مردم فلسطین، نقض خشونت‌بار حق رای، آزادی بیان و حقوق بشر است که برای افکار عمومی سراسر جهان نگران‌کننده است.

تجمع دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین

کنعانی افزود: ضرورت دارد که دولت آمریکا در عین پایبندی به وظایف حقوق بشری خود، آزادی بیان و تجمعات دانشجویان و اساتید دانشگاه را تضمین کند و به خواسته‌ها و حقوق قانونی آن‌ها احترام بگذارد.

بازداشت دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین

در ادامه پیام سخنگوی وزارت امور خارجه ایران مطرح شد: نقش اصلی و حمایت‌گرانه دولت آمریکا در نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین با ایجاد فضای خفقان‌آور و فرونشاندن صدای معترضان پاک نخواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه
  • واکنش سخنگوی وزارت امورخارجه به سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • واکنش کنعانی به اعتراضات دانشجویان آمریکایی
  • تعیین پاداش ۱۰ میلیون دلاری در ازای اطلاعات مرتبط با سه ایرانی !
  • ممنوعیت تیک‌‌تاک در آمریکا تبدیل به قانون شد
  • سخنگوی وزارت خارجه: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسرائیل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • شکستی که مصداق وعده صادق بود/ پنجه عقاب در شن‌های طبس
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع کرد