Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آئین رونمایی از این داروها به شکل ویدیو کنفرانس با حضور محمد مخبر رئیس ستاد فرمان اجرایی امام (ره) و همچنین با حضور نماینده ولی فقیه در استان قزوین، نماینده مردم قزوین،آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی و معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار در محل یک شرکت داروسازی در شهر صنعتی البرز قزوین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظرفیت تولید قرص های ایورمکتین و موکوسیل که امروز در قزوین از آنها رونمایی شد، به ترتیب ۲۰۰ میلیون و  ۱۰۰ میلیون عدد در سال است.

تولید این داروها که پیش از این وارداتی بودند، صرفه جویی ارزی قابل توجهی را به همراه دارد.

این داروها با کمک پارک علم و فناوری و ستاد فرمان اجرایی امام (ره) و گروه دارویی برکت  به مرحله تولید رسیده اند.

به گفته کارشناسان صنعت داروسازی، داروهای ایورمکتین در پیشگیری از کرونا و کمک به درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ موثر هستند.

داروی موکوسیل نیز در تقویت سیستم دفاعی بدن موثر است.

بیزوپرولول برای درمان بیماری‌های قلبی،  سیتالوپرام برای درمان افسردگی و لوزاتان برای درمان فشار خون بالا از دیگر داروهایی بودند که امروز در قزوین رونمایی شدند و خط تولید آنها به طور رسمی به بهره برداری رسید.

برچسب‌ها ویروس کرونا استان قزوین سازمان غذا و دارو بنیاد برکت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استان قزوین سازمان غذا و دارو ویروس کرونا استان قزوین سازمان غذا و دارو بنیاد برکت اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۹۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس

به گزارش همشهری آنلاین اخباری مبنی بر بیماری ترانه علیدوستی در روزهای گذشته منتشر شده که موجب نگرانی جامعه سینمایی و مخاطبان شده است. بطور معمول در این مواقع واکنش‌های احساسی و معمولا تلخی منتشر می‌شود که عمده آنها هم تحت تاثیر فضای مجازی و تحلیل‌ها و تفاسیر منابع نامعتبری است که اطلاع‌رسانی دقیق در دستور کار آنها نیست.

بیشتر بخوانید:

اولین تصویر از ترانه علیدوستی روی تخت بیمارستان | چهره نگران حمید علیدوستی بر بالین دخترش | عکس

خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی | مادر: برایش دعا کنید

ترانه علیدوستی از مدتی پیش دچار بیماری به نام سندرم (Drug Rash with Eosinophilia and Systemic Symptoms) با نام اختصاری (DRESS) شده است که یک نوع واکنش شدید ناشی از حساسیت به مصرف برخی داروها است.

این وضعیت زمانی ایجاد می‌شود که «سیستم ایمنی» واکنش بیش از حدی به برخی داروها نشان می‌دهد. در نتیجه این امر باعث ایجاد علائم متعددی مانند تب، ناهنجاری‌های خونی و التهاب اعضاء در سراسر بدن می‌شود.

بر اساس این گزارش خوشبختانه ترانه علیدوستی به موقع متوجه وجود این سندروم شده و درمان‌ها و مراقبت‌های لازم را از ماه‌ها قبل در سکوت انجام داده و پس از پی گرفتن چندین روش درمانی و دارویی، در نهایت توانسته این سندرم را کنترل کند و به شرایط نرمال نزدیک شود و این درمان‌ها به صورت دوره‌ای و برای رسیدن به سلامتی کامل ادامه دارد.

ضمن اینکه حضور چند روزه این بازیگر در بیمارستان کسری تهران که موجب نگرانی‌ها هم شده بود، در ادامه همین مراقبت‌ها بوده که البته به دلیل کاهش اکسیژن خون چند روزی به طول انجامیده و ترانه علیدوستی در حال حاضر شرایط خوبی دارد.

منبع: سینما اعتماد

کد خبر 846427 برچسب‌ها خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران چهره‌های مشهور بیماری - بیمارستان ترانه علیدوستی

دیگر خبرها

  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • جزییات تازه از اسم بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده است
  • نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟/ جزئیات
  • عملکرد دستگاه قضا درعدالت و مبارزه با فساد در وضعیت حجاب موثر است
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید محصولات زراعی دیم در لرستان
  • دارو زباله نیست!
  • این ۷ دسته دارو را بی‌رویه نخورید | داروخانه‌ها شبیه سوپرمارکت‌ها عمل می‌کنند
  • ترک داروی مشهور لاغری چه عوارضی بر بدن دارد؟