Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،ابراهیم ملکی مدیرکل امور شهری و شورا‌های استانداری قم با بیان اینکه بحث الحاق روستای جمکران از سال ۸۶ به قم مطرح و حدود ۱۰ سال از آن می‌گذرد، گفت: اوایل سال ۹۶ با شکایت یک شهروند از شهرداری قم باعث ورود دیوان عدالت اداری به این مسئله شد و مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری که در سال ۸۶ مبنی بر الحاق منطقه جمکران به شهر تصویب شده بود را ابطال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور شهری و شورا‌های استانداری قم با اشاره به اینکه با ابطال این مصوبه که یک رونوشت آن به شورای شهر سازی و معماری رفته است، افزود: در آنجا به استان اعلام کردند که ایرادی دیوان وارد است و مراحل قانونی را مجدداً آغاز کنید.

او با تاکید بر اینکه پس از اعلام نتیجه رأی به استانداری مجدداً مراحلی که مرتبط به شورای عالی شهرسازی بود، در مدت ۳۰ روز انجام شد، گفت: نکته اساسی در مراحل اداری این بود که باید مراحل طی شده ابتدا مجوز هیئت وزیران برای بحث تقسیمات کشوری و الحاق روستا به جمکران و پاک کردن کد روستا انجام می‌شد که در آن موقع انجام نشده بود.

ملکی با بیان اینکه بخش دوم موضوع یادشده را پیگیر هستیم و تمام کار‌های آن در استان انجام شده و استاندار نیز مراتب را به وزارت کشور اعلام کرده است، افزود: این موضوع حدود ۲۰ روز است که در کمیسیون سیاسی و دفاعی هیئت وزیران قرار دارد و انشاالله در طول سال جاری مشکلات مردم جمکران حل خواهد شد.

او با تاکید بر اینکه بحث الحاق و عدم الحاق جمکران به مناطق شهری تا پایان امسال برای همیشه حل خواهد شد، گفت: ۴ ماه است که پیگیری این مسئله شدت گرفته و قبل از آن شهرداری نیز خدماتی را به مردم منطقه ارائه می‌داد.

مدیر شهرداری منطقه ۵ قم با بیان اینکه توقعات مردم منطقه جمکران از شهرداری به حق است و ما از زمانی که این روستا وارد محدوده شهری شده خدمات مناسبی را به مردم آن منطقه ارائه دادیم، گفت: با وجود این جمکران به عنوان روستا محسوب می‌شده و باید بدانیم که آنجا به صورت روستا ساخته و شکل گرفته شده است.

اقبالیان با بیان اینکه جارو کردن کوچه‌ها و خیابان‌ها، حمل زباله، ایجاد فضای سبز، حفر چاه برای جمع‌آوری آب‌های سطحی از خدماتی است که شهرداری به مردم منطقه ارائه می‌دهد، افزود: با وجود زمین‌های غیرقانونی در آن مناطق، شهرداری بر مبنای مواد قانونی می‌تواند تفکیک و اجازه ساخت و ساز را صادر کند.

او با بیان اینکه بافت‌های قدیمی و جدید در منطقه جمکران وجود دارد و در تمام محل‌ها شهرداری خدمات را ارائه می‌دهد، گفت: قبول داریم کاستی‌هایی در این مناطق وجود دارد، اما شهرداری به اطراف منطقه هم خدمات زیادی را ارائه داده است.

حاجی رضایی یکی از اهالی منطقه جمکران با بیان اینکه برخی خدمات ارائه شده از سوی شهرداری را به مردم منطقه تأیید می‌کنم، گفت: خدمات شهرداری به مردم در قبال پرداخت هزینه بوده است.

او با ابراز گلایه از توسعه زیرساخت‌ها در منطقه جمکران، گفت: منطقه جمکران در حال حاضر هم مانند برزخ است و نقص‌هایی مانند مشکل ترافیکی، ترافیک خیابان‌های اصلی منتهی به منطقه، عدم استفاده از وسیله نقلیه عمومی، اشتغالزایی، فضای سبز، کتابخانه، فرهنگسرا، عدم دسترسی به مراکز خرید و نداشتن دبیرستان در این منطقه را دارد.

حاجی رضایی نیز با بیان اینکه اگر منطقه جمکران به عنوان روستا قلمداد شود خدماتی از قبیل هزینه کمتر بابت صدور پروانه ساخت مسکن و دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی با سود ۴ درصد به افراد در روستای ارائه می‌شود.

او با اشاره به اینکه از سال ۹۶ به بعد هزینه عوارض را پرداخت کردیم، گفت: در این مدت هزینه‌های بالایی از جمله توافق برای یک قطعه زمین را در حدود ۷۰ میلیون پرداخت کردیم.

ملکی مدیرکل امور شهری استانداری نیز با بیان اینکه مردم انتظار دارند سرانه خدمات عمومی در این منطقه افزایش یابد، گفت: شاید اگر توزیع اعتبارات در استان به طور عادلانه در بین افراد و محلات توزیع شده بود و شهرداری اعتبار لازم برای ارائه خدمات کافی را داشت، رضایت مردم از سرانه خدمات عمومی بالاتر بود.

او افزود: متأسفانه رأی دیوان مبنی بر ابطال مصوبه شورای عالی شهرسازی و تاکید بر روستا بودن منطقه جمکران توسط دستگاه مرتبط به مردم منطقه اعلام نشده که این منطقه به عنوان روستا به حساب می‌آمد و اگر هم به مردم اطلاع داده می‌شد امکان داشت مشکلات دیگری پیش می‌آمد.

ملکی با اشاره به رأی دیوان عدالت اداری در سال ۹۶ و اینکه این منطقه به عنوان روستا قلمداد می‌شد گفت: عوارض و وجوهی که شهرداری در این مدت دریافت کرده خلاف مقررات بوده و از سوی دیگر با توجه به روستا بودن این منطقه عوارض و حقوق دولتی پرداخت در آن بسیار کمتر از مناطق شهری است که در این مدت رعایت نشده است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری قم شورای عالی شهرسازی منطقه جمکران عنوان روستا مردم منطقه منطقه جمکران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۰۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت در ۶۱ معبر شهری تبریز

شهرداری تبریز از ۲۸ فروردین تا سوم اردیبهشت سال‌جاری، با توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در محله و معبر شهری گامی دیگر برای ساماندهی معابر و تسهیل تردد برداشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، شهرداری تبریز همگام با اجرای پروژه‌های متعدد عمرانی خود در سال جاری، اهتمام ویژه‌ای در ارائه خدمات محله‌ای دارد.

یعقوب هوشیار شهردار تبریز برای احصای دقیق مسائل شهری و برطرف کردن آنها از سال گذشته طرح ناحیه بندی را در مناطق مختلف شهر آغاز کرده است به طوری که استقرار نواحی در مناطق ده‌گانه تبریز سهم بسزایی در نیازسنجی خدمات و بهسازی آسفالت معابر ایفا کرده است.

شهرداری تبریز در سال گذشته ۳۲۲ هزار تن آسفالت در سطح مناطق ده‌گانه توزیع کرده و تلاش دارد با بهبود وضعیت آسفالت معابر افزایش رضایت‌مندی شهروندان را فراهم کند.

سامان احمدزاده، معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز با اشاره به اینکه کیفیت و ماندگاری آسفالت اصلی‌ترین شاخص معاونت فنی در موضوع تولید و توزیع آسفالت است و برای تحقق این هدف در سال گذشته سومین کارخانه آسفالت نیز راه اندازی شد.

در این مطلب نگاهی به آمار آسفالت‌ریزی طی هفته گذشته داشته‌ایم و به تفکیک میزان تناژ و نقاط آسفالت‌ریزی در هر منطقه بررسی شده است. شهرداری منطقه یک تبریز با توزیع ۲۲۷ تن آسفالت در سطح معابر منطقه جهت آسفالت اساسی و لکه گیری اقدام کرد.

بر همین اساس مسیرهای ولیعصر کوی اخوان، ولیعصر کوی بنفشه وکوی شیر سوار واقع در عباسی آسفالت ریزی شدند.

منطقه دو تبریز طی هفته گذشته با ۵۷۹ تن آسفالت نسبت به بهسازی معابر اقدام کرده است.

طی هفته گذشته ۱۸ متری بهارک ولیعصر جنوبی، ۱۳ آبان کوچه شهریار، کوچه جنت ۴ واقع در خیابان توحید یاغچیان، کوچه کریم‌پور نرسیده به فلکه گلشهر، کوچه ستاره ولیعصر جنوبی و کوچه میلاد گلشهر از جمله فعالیت‌های آسفالت ریزی این منطقه بود.

شهرداری منطقه سه تبریز نیز طی این مدت با توزیع دو هزار و ۲۷۲ تن آسفالت نسبت به آسفالت ریزی لایه رویه در خیابان صائب، آسفالت‌ریزی لایه زیرین خیابان جوان، خیابان امیر انتظام در طالقانی و دیگر معابر اقدام کرده است.

شهرداری منطقه چهار تبریز نیز طی هفته گذشته با آسفالت ریزی ۵۴۴ تنی در راستای بهسازی معابر اقدام کرد.

خیابان‌های حجتی (کوی یوسفی), فیضیه (کوی مطهری)، باغ امیر (کوی قائم)، حجتی (پشت فنی و حرفه‌ای)، کشاورز، فیروز (سالاری)، اره گر و شهید باکری و … معابری است که توسط معاونت‌های فنی عمرانی و خدمات شهری منطقه لکه‌گیری و آسفالت‌ریزی اساسی شده است.

شهرداری منطقه پنج تبریز با توزیع ۷۸۳ تنی آسفالت برای چاله زدایی و آسفالت خیابان صائب باغمیشه و مدرسه عفاف واقع در شهرک باغمیشه، میدان ولی امر و مقابل ایستگاه آتش نشانی، خیابان میثاق و کوچه‌های مشار واقع در باغمیشه، معابر اصلی و فرعی بارنج، فرهنگیان تربیت ۳ واقع در شهرک مرزداران را در دستور کار خود قرار داد.

شهرداری منطقه شش تبریز طی هفته گذشته با آسفالت ریزی یک هزار و ۸۷۹ تنی در جهت بهسازی معابر خود اقدام کرده است.

این میزان از آسفالت در معابری شامل مسیر ۳۵ متری صنعتگران، شهرک امام خمینی (ره) مقابل بلوک ۸۳، ۶۹ و کوی فرهنگیان، کوی سولماز، اوغلی، خیابان شهید حیدری، خطیب، قراملک، خیابان ۲۲ بهمن و شهرک شهید دکتر بهشتی به صورت مکانیزه و دستی بهسازی و مرمت شده است.

منطقه هفت تبریز نیز با توزیع ۵۰۴ تن آسفالت مسیرهای خیابان ۴۵ متری صمدی، کوی فروردین، خیابان شهید مدنی، آخماقیه جنب پارک فضیلت، لاله گلباران کوی ششم شرقی را به صورت اساسی و یا لکه گیری آسفالت ریزی کرده است.

شهرداری منطقه هشت تبریز نیز با ۲۶۸ تن آسفالت در خیابان‌های بهشتی، مدرس، دانشسرا، خیابان شهدا، خیابان جمهوری اسلامی، کوچه امامزاده، کوچه مقدس و …را آسفالت ریزی کرده است.

منطقه ۹ تبریز با توزیع ۱۲۴ تن آسفالت ریزی به چاله زدایی اقدام کرده است. شهرداری منطقه ۱۰ تبریز نیز آسفالت ریزی یک هزار و ۱۹۸ تنی را در معابر خیابان منبع کوی فیاض بخش، شهرک ارم ۱۲ متری کوثر، بهمن آباد کوچه دهقان، کوی صبا شهرک ارم، جنب زورخانه ارم و آسفالت رویه خیابان شمس تبریزی در دستور کار خود قرار داد.

همچنین طی هفته گذشته ۱۰۸ تن آسفالت در دیگر معابر شهر به صورت متفرقه آسفالت ریزی شده است.

شهرداری تبریز در راستای بهسازی معابر و ترمیم آسفالت از ابتدای سال تا به امروز ۱۴ هزار و ۴۸۸ تن آسفالت ریزی در سطح شهر تبریز انجام داده است.

کد خبر 747417

دیگر خبرها

  • «صادقانی» سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان شد
  • توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت در ۶۱ معبر شهری تبریز
  • ۸۰۰ میلیارد تومان پروژه عمرانی در منطقه ۱۲ اصفهان/ اجرای فاز نخست پردیس خانواده به‌زودی
  • الحاق ۳۴ هکتار به محدوده شهر گرمه در راستای نهضت ملی مسکن
  • ۳۴ هکتار به محدوده شهر گرمه الحاق شد
  • الحاق ۱۵۰ هکتار زمین به محدوده شهر هشترود
  • الحاق ۱۵۰ هکتار به محدوده شهر هشترود
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به شهرهای کشور
  • فاز سوم بوستان خضر در قم احداث می‌شود
  • خراسان شمالی در پیشبرد طرح‌های مسکن رتبه هشتم را دارد