Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران بااشاره به اینکه آلودگی هوا سالانه جان ۴ هزار نفر را در پایتخت می‌گیرد، گفت:‌باید مانند کرونا حساسیت‌ها نسبت به معضل آلودگی هوا افزایش یابد. خبرگزاری میزان- زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، در مراسم تجلیل از سفیران هوای پاک درباره آلودگی هوا در پایتخت اظهار داشت:‌سالانه حدود ۷ میلیون نفر در جهان به دلیل آلودگی هوا جان خود را از دست می‌دهند که این آمار نسبت به متوفیان کرونا در سراسر جهان بسیار بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: طی ۱۲ ماه گذشته ۲ میلیون نفر در دنیا به دلیل ابتلا به کرونا جان باخته‌اند و همه کشور‌ها در تکاپو هستند که جلوی این روند را بگیرند و حالا جای تعجب دارد که چرا جهت پیشگیری از مرگ ۷ میلیون نفر اقدام اساسی صورت نمی‌گیرد.

این عضو شورای شهر تهران اعلام کرد: سالانه حدود ۴ هزار نفر در اثر آلودگی هوا در پایتخت به صورت مستقیم و غیرمستقیم جان می‌بازند و به نظرم فرقی بین کرونا و آلودگی هوا نیست و در هر دو مورد باید حساسیت‌ها بالا باشد.   بیشتر بخوانید: عوارض مرگبار تنفس در هوای آلوده

وی با اشاره به اینکه آلودگی هوا زمینه‌ساز ابتلا به کرونا هم است گفت:‌در هفته‌های اخیر شاهد افزایش گوگرد و ذرات ۱۰ میکرونی در هوای تهران بودیم و اگر عزم و برنامه جدی برای کاهش آلودگی هوا نباشد وضعیت در کلانشهر‌هایی از جمله تهران بدتر خواهد شد.

نوری با اشاره به اینکه حدود ۲.۷ میلیارد دلار خسارت ناشی از آلودگی هوا طی یکسال است گفت:‌دولت و مجلس باید به صورت اساسی پای کار آیند و فقط توپ را به زمین شهرداری نیندازند.

این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: مدیریت شهری هر اقدامی می‌توانسته یا قانون به آن واگذار کرده انجام داده است، ولی از دولت و مجلس خواستاریم که اعتباراتی برای این مسأله به صورت ویژه اختصاص دهد و از طرفی نیز استفاده هر چه بیشتر از انرژی‌های تجدیدپذیر مدنظر قرار گیرد.

انتهای پیام/ برچسب ها: زهرا صدراعظم نوری آلودگی هوا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: زهرا صدراعظم نوری آلودگی هوا آلودگی هوا شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۱۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ روز جنگ و نسل‌کشی در نوار غزه به روایت آمار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری قدس، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه آمار مربوط به تجاوز و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را در دویستمین روز جنگ علیه نوار غزه به‌روزرسانی کرد.

بر اساس آمار این مرکز، رژیم صهیونیستی در ۲۰۰ روز گذشته مرتکب ۳۰۲۵ مورد جنایت کشتار جمعی با ۴۱۱۸۳ شهید یا مفقود شده که از این تعداد پیکرهای ۳۴۱۸۳ شهید به بیمارستان‌ها انتقال یافته است و ۷۰۰۰ نفر هنوز مفقود هستند. ۷۷۱۴۳ نفر هم مجروح شده‌اند.

۱۴۷۷۸ نفر از شهدا کودک هستند که ۳۰ کودک بر اثر قحطی و گرسنگی جان خود را از دست داده اند و ۹۷۵۲ نفر از شهدا زن هستند. بر این اساس ۷۲ درصد شهدای غزه زن و کودک هستند. ۱۷۰۰۰ کودک در نوار غزه پدر و مادر یا یکی از آنها را از دست داده اند.

۴۸۵ نفر از شهدا کادر درمان و ۶۷ نفر آنها از نیروهای دفاع مدنی هستند.

در این مدت ۱۴۰ خبرنگار هم به شهادت رسیده‌اند.

۱۱۰۰۰ زخمی برای دریافت مداوای لازم باید به خارج از نوار غزه اعزام شوند و ۱۰۰۰۰ بیمار سرطانی با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند و به معالجه نیاز دارند.

یک میلیون و ۹۰ هزار نفر از ساکنان نوار غزه به علت پیامدهای ناشی از آوارگی به بیماری‌های مسری مبتلا هستند که ۸۰۰۰ نفر آنها به عفونت کبدی دچار هستند.

۶۰۰۰۰ زن حامله در نوار غزه به علت فراهم نبودن مراقبت‌های پزشکی در معرض خطر قرار دارند و ۳۵۰۰۰۰ بیمار صعب العلاج به علت وارد نشدن دارو با مرگ مواجه هستند.

در ۲۰۰ روز جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه بیش از ۵۰۰۰ نفر بازداشت و ربوده شده‌اند که ۳۱۰ نفر آنها از کادر درمان و ۲۰ نفر خبرنگار هستند.

از هفتم اکتبر گذشته تا کنون حدود ۲ میلیون نفر در نوار غزه آواره شده‌اند و ۱۸۱ مقر دولتی به صورت کلی، ۱۰۳ مدرسه و دانشگاه به صورت کلی و ۳۰۹ مدرسه و دانشگاه به صورت جزئی، ۲۳۹ مسجد به صورت کلی و ۳۱۷ مسجد به صورت جزئی و سه کلیسا از سوی اشغالگران هدف قرار گرفته و تخریب شده‌اند.

رژیم صهیونیستی ۸۶۰۰۰ واحد مسکونی را به صورت کامل و ۲۹۴۰۰۰ واحد مسکونی را به صورت جزئی تخریب کرده است به طوری که دیگر مناسب زندگی نیستند.

۳۲ بیمارستان و ۵۳ مرکز بهداشتی از چرخه خدمت‌رسانی خارج شده و ۱۶۰ مرکز بهداشتی و ۱۲۶ خودرو امدادی هدف حمله اشغالگران قرار گرفته است.

۲۰۶ مرکز آثار باستانی و میراث فرهنگی نوار غزه هم هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفته است.

در ۲۰۰ روز گذشته بیش از ۷۵۰۰۰ تن مواد منفجر بر سر مردم غزه ریخته شده و خسارت مستقیم وارد شده به نوار غزه در برآوردهای اولیه، بیش از ۳۰ میلیارد دلار تخمین زده شده است.

کد خبر 6086565

دیگر خبرها

  • از گرانی پاکت کاغذی تا سطل آشغال‌هایی به نام رودخانه
  • حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان خسارت اقتصادی مرگ‌های منتسب به آلودگی هوا در اهواز
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • حذف سفر از سبد خانوار صحت ندارد/ اتفاقاً حال مردم خوب است و بیشتر هم سفر می‌روند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم
  • ۲۰۰ روز جنگ و نسل‌کشی در نوار غزه به روایت آمار
  • عزیزم 03/03.03 به دنیا بیا لطفاً!
  • خبر ذخیره‌سازی شده توسط در تاریخ ۱۴۰۳۰۲۰۴-۱۴:۰۴
  • کیفیت هوای تهران در شرایط قابل قبول قرار دارد