Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس کمیسیون کارآفرینی، کسب و کارهای نوین و دانش‌بنیان اتاق بازرگانی فارس گفت: یکی از اولویت‌های ما در فارس ایجاد شرایط برای صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان بزرگ استان فارس است که در حال حاضر در این بخش مشکلات و ضعف‌هایی وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز ، امید ماهرانی پیش از ظهر امروز در جلسه نشست تخصصی کمیسیون کارآفرینی، کسب و کارهای نوین و دانش بنیان این اتاق که به صورت وبینار برگزار شد اظهار داشت: یکی از اولویت‌های ما در فارس ایجاد شرایط برای صادرات محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان بزرگ استان فارس است که در حال حاضر در این بخش مشکلات و ضعف‌هایی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان برای صادرات محصولات خود نیاز دارند از الزامات بازار و قراردادهای بین‌المللی آگاهی کامل و جامع داشته باشند تا بتوانند با ارائه مدارک صحیح مسائل قانونی صادرات را پیش ببرند.

ماهرانی افزود: شرکت در مناقصات بین‌المللی یکی از مباحث مهم قانونی برای گرفتن پروژه‌های بین‌المللی توسط فعالان اقتصادی و شرکت‌های دانش‌بنیان ما است که این مناقصات در سطح بین‌المللی روال مشخصی دارد که شرکت‌هایی که حضور در مناقصات را به عنوان یکی از درگاه‌های تداوم فعالیت و درآمدزایی مدنظر دارند باید از مشاوران متخصص جهت ارزیابی مناقصه‌ها و تامین مستندات جهت شرکت در آنها استفاده کنند.

وی اظهار داشت: همچنین به روز بودن اسناد و معرفی پایگاه‌هایی که مناقصات داخلی و خارجی را به متقاضیان ارائه دهد، نیز از اقدامات مهم در این حوزه است که باید مورد توجه قرار گیرد.

ماهرانی گفت: ما در اتاق بازرگانی فارس در کنار شرکت‌های دانش بنیان و فعالان اقتصادی این حوزه هستیم و تلاش می‌کنیم از هر گونه موازی کاری در این حوزه جلوگیری و هم‌افزایی بیشتری بین دستگاه‌های متولی و فعالان اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح استان ایجاد شود تا فضا برای فعالیت شرکت‌ها در فارس هموارتر شود.

وی عنوان کرد: در حال حاضر استان فارس با برخورداری از حدود 200 شرکت ثبت شده فعال دانش‌بنیان در جایگاه چهارم کشور قرار دارد که عمده فعالیت این شرکت‌ها در حوزه های صنایع غذایی، دارو، فرآورده‌های پیشرفته، تشخیص و درمان، فناوری و موارد پیشرفته، ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته، وسایل و تجهیزات پزشکی، برق و الکترونیک و مخابرات و خدمات تجاری‌سازی است.

ماهرانی تصریح کرد: در حال حاضر در کشور حمایت‌هایی در قالب‌های مختلف از شرکت‌های دانش‌بنیانی که توان صادرات دارند، ارائه می‌شود که شرکت‌ها باید برای اطلاع از این حمایت‌ها به سایت شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مراجعه کنند.

پشت‌پرده احراز بی‌قاعده برخی شرکت‌ها به عنوان "دانش‌بنیان!" گزارش معاونت علمی و فناوری از صف‌آرایی دانش‌بنیان‌ها در مقابل کرونا محققان سپاه امام رضا(ع) "اسکن 3 بعدی" طراحی کردند / ورود بسیج علمی به حوزه دانش‌بنیان‌

اتاق‌های بازرگانی از مهم‌ترین مراکز و سازمان غیردولتی موثر در روند تجارت بین‌المللی هستند

ناصر انزلی‌چی کارگزار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه جدیت، اعتبار و مقبولیت خریدار، اشراف و آگاهی از رقبا و راهبردهای آنها در بازار هدف، هدایت بنگاه‌های متقاضی به تکمیل ساختارهای کاغذی از جمله اهمیت مناقصات است، افزود: اتاق‌های بازرگانی از مهم‌ترین مراکز و سازمان غیردولتی موثر در روند تجارت بین‌المللی هستند.

انزلی‌چی با تشریح مراحل و روند شرکت در مناقصات بین‌المللی اظهار داشت: برای شرکت در مناقصات بین‌المللی شناسایی و رصد سازمان‌ها و برنامه‌هایی حمایتی و توسعه‌ای به منظور استفاده بهینه از فرصت‌های پیش آمده بسیار حائز اهمیت است.

وی گفت: در مناقصات شیوه‌های اصلی خرید و فروش به صورت رقابتی ILT و IHT است اما در برخی از کشورها که دارای منابع مالی غنی نیستند خرید رقابتی خدمات در قالب‌های دیگری انجام می‌پذیرد.

انزلی‌چی در ادامه به تشریح فرآیند مناقصه چند مرحله‌ای، مراجع عمده جمع‌آوری اطلاعات مناقصات و طبقه‌بندی مناقصات از نظر قوانین حاکم بر مناقصه، محصولات مورد خرید، تامین مالی مناقصه، تعداد بسته اسناد مناقصه پرداخت.

انتهای پیام/422/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان صادرات محصولات حال حاضر استان فارس بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۱۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای اوقاف/ شفاف و به‌روز هستیم

حجت الاسلام غلامرضا عادل روز دوشنبه -سوم اردیبهشت ماه- در نشست خبری به مناسبت برپایی نمایشگاه دستاوردهای این سازمان اظهار داشت: نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه به مدت ۵ روز از پنجم تا نهم اردیبهشت ماه در محل هتل ارم تهران دایر خواهد بود، از همه مردم دعوت می‌شود در این نمایشگاه حضور یابند و اگر پیشنهاد و انتقادی هم دارند بیان کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف عنوان کرد: این نمایشگاه دستاوردهای وقف را نمایش می دهد و شرکت‌های دانش بنیان در غرفه‌ها آماده شرح خدمات هستند.

عادل ادامه داد: افتتاحیه این نمایشگاه با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، حسن مسلمی نایینی رئیس جهاد دانشگاهی برگزار می شود؛ از همه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و وزرای دولت که موضوع فعالیت آنها به نمایشگاه اختصاص دارد و فعالان و کارآفرینان دعوت به عمل آمده که در نمایشگاه حضور پیدا کنند.

حضور ۳۹ شرکت دانش بنیان در نمایشگاه اوقاف

سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه بخش های مختلفی برای نمایشگاه در نظر گرفته شده است، افزود: ۳۹ شرکت دانش بنیان در این نمایشگاه حضور دارند. در عرصه های مختلف در حوزه های اقتصادی همگام با شعار سال در بخش‌های مختلف شرکت‌های دانش بنیان مورد حمایت قرار گرفته اند. به اقتضای کار و فعالیت این شرکت‌ها در صورتی که به تجاری سازی رسیده باشند در کمیسیون اقتصادی سازمان درخواست حمایت مورد بررسی قرار می گیرد برخی به فضای کار نیاز دارند و برخی به منابع مالی برای تهیه مواد اولیه نیاز دارند عمدتا سیاستگذاری سازمان به این صورت بوده که بیشتر سهام برای شرکت ها باشد.

عادل گفت: تولیدات این شرکت‌ها در بخش تجهیزات پزشکی، دامپروری، کشاورزی و تولید آبزیان و صنایع مخابراتی است و امکان عرضه در بازار و ارزآوری دارند و در حال انعقاد قرارداد با کشورهای همسایه هستند و بازار را می تواند مدیریت کند. در بخش دامپروری و تولید آبزیان حتی به سبک زندگی ما می تواند کمک کند. به عنوان مثال در بحث ماهی در قفس در خلیج فارس به ۵ هزار تن بهره برداری رسیده است.

۸ شرکت برنامه‌های خود را ارائه می‌دهند

وی گفت: دانشگاه علوم و معارف قرآن با ۵ هزار دانشجو در مقاطع مختلف با ۱۸ دانشکده در نمایشگاه حضور دارد. سازمان چاپ و انتشارات و چاپخانه قرآن کریم اسوه در فضای خاصی در خدمتشان هستیم. ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در نمایشگاه نیز حضور خواهند داشت که فعالیت های وسیع در اعتاب مقدس داشته اند.

عادل بیان کرد: برای هر روز پنل‌هایی پیش بینی شده و هر روز تقریبا ۸ شرکت طبق زمانبندی برنامه های خود را ارائه می‌دهند. در روز اول محوریت برنامه پنل ها، عمران، صنعت و تکنولوژی است و روز دوم، کشاورزی نوآور و شیلات بهره ور است و روز سوم فناوری های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته است که در هر روز شرکت‌های مرتبط برنامه‌های خود را ارئه می‌دهند و در پایان هر برنامه نشست بررسی چالش های پیش رو را خواهیم داشت.

وی به برنامه جانبی نمایشگاه اشاره و تصریح کرد: هر روز برای شرکت کنندگان در نمایشگاه قرعه کشی سفر به مشهد به همراه یک نفر از اعضای خانواده را خواهیم داشت تا فضای معنوی بهتر در نمایشگاه ایجاد شود.

چرخه وقف سه مرحله دارد

عادل اظهار داشت: وقتی موقوفه به چرخه وقف وارد می‌شود سه مرحله دارد، مرحله اول حفظ موقوفه و مرحله دوم بهره‌وری و کسب عواید و مرحله سوم اجرای نیت واقف است در بخش‌های مختلف نمایشگاه سعی شده غرفه‌ها به این سه موضوع بپردازند. همکاران در معاونت اوقافی و ثبتی سازمان به این موضوع می‌پردازند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف عنوان کرد: نمایشگاه در قسمت بهره‌وری به دانش بنیان‌ها در حوزه کشاورزی و دامپروری و تجهیزات پزشکی اختصاص دارد و در بخش اجرای نیت واقفان نحوه اجرای نیات و آمار و اطلاعات واقفان و طرح ویژه‌هایی که وجود دارد مانند زائران حرم رضوی، شمیم حسینی، اربعین حسینی مورد توجه است.

اوقاف جزو شفاف‌ترین و به‌روزترین سازمانهاست

عادل گفت: در سامانه جامع مدیریت موقوفات و بقاع متبرکه تمام اطلاعات و عملیات اجرایی و فرایند مالی موقوفات شفاف و دقیق درج و روزانه رصد می شود و کاملا نظام مند است و سالهاست سازمان اوقاف برنامه های خود را تحت این برنامه انجام می دهد و این سامانه در برنامه پنجم توسعه کشور جزء مصوباتی بوده که باید اوقاف این سامانه را راه اندازی می کرد.

وی گفت: از زمان راه اندازی این سامانه تمام عملیات‌های اجرایی و صدور سندهای اجرایی موقوفات برای مستاجرین و واریز درآمدها و عواید و هزینه‌کردها تحت این سامانه و با هماهنگی برخی بانک‌ها عملیات مالی پیوند شده و به صورت برخط (آنلاین) انجام می شود.

عادل بیان کرد: در بعد نظارتی در سازمان اوقاف، اداره کل تحقیق که دارای شعب حقوقی و حسابرسی است بررسی تمام اسناد هزینه و تطبیق هزینه های انجام شده با موقوفات و وقف نامه ها و نیاتی که درج شده را انجام می دهند.

وی ادامه داد: سازمان اوقاف این ادعا را دارد که از شفاف ترین و به‌روزترین سازمانها است و فعالیت‌های مالی این سازمان در بستر برنامه‌های دقیق نرم افزاری انجام می‌شود و در مورد تمام موقوفات امکان ارائه گزارش برای مقامات مسئول و نهادی که جایگاه نظارتی دارد وجود دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • نمایش توانمندی‌های صادراتی نخبگان کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • رفع تمامی مشکلات مربوط و تسهیل ثبت شرکت به صورت خودکاربری
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • صدور اولین سند اعیانی توسط سازمان ثبت
  • حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای اوقاف/ شفاف و به‌روز هستیم
  • جهش تولید با حضور در بازارهای جهانی
  • پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه «ایران‌هلث» برپا می‌شود
  • ایران هلث ۱۴۰۳؛ سکوی پرتاب شرکت‌های دانش‌بنیان به سوی صادرات