Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شرایطی که باید برای رفع نیاز بیماران به فکر چاره بود، از ابتدای سال یکی از دو کارگاه شارژ کپسول اکسیژن استان هم در حال تعطیلی قرار گرفت و باعث دردسر هایی برای بیماران تنفسی و کرونایی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن ایزی، مسئول کارخانه شارژ کپسول اکسیژن خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار عصراترک اظهار داشت: این کارخانه اوایل سال 89  راه اندازی شد و تا اواخر سال 92 با 18 نیرو مشغول به کار بودیم اما چندین برابر شدن هزینه های جانبی، حقوق کارگران، و سرانه بیمه ، توان ادامه کار را از ما گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تسهیلات با مبلغ زیاد برای راه اندازی کارخانه گرفته بودیم، گفت: نتوانستیم پاسخگوی هزینه ها باشیم و مجبور به تعطیلی کارخانه شدیم .

ایزی با بیان اینکه برای جلوگیری از تعطیلی کارخانه به ادارات مختلف از جمله  استانداری، صنایع و معادن، بانک، اداره کار  رفته و تقاضای خمایت به منظور ادامه فعالیت و اشتغال 18 کارگر بکارگرفته را داشتم، افزود:  خیلی راحت اعلام شد که کار را تعطیل کنید و راهکاری برای ادامه راه ارائه ندادند.

ایزی اظهار کرد: در روزهای آغاز کار یک هزار و 200 کپسول داشتم و تمام نیاز مراکز درمانی را تامین می کردیم اما از ابتدای امسال که دوباره  کار را آغاز کردیم، فقط 50 کپسول اکسیژن در اختیار داریم که در شرایط انتشار ویروس کرونا و افزایش بیماران تنفسی و  درخواست کپسول های اکسیژن، نمی توانیم پاسخگوی نیاز مردم باشیم.

وی تاکید کرد: نیاز به کپسول های اکسیژن این روزها خیلی بالاست اما از طرفی به دلیل اینکه بازار راکد است، مجبور هستیم با تولید گاز مایع کارخانه را فعالنگه داریم تا تعطیل نشود .

ایزی با بیان اینکه کپسول های موجود در کارگاه را  بیشتر به بیماران تنفسی و کرونایی ها اجاره می دهیم، خاطرنشان کرد: هزینه اجاره یک کپسول برای 24 ساعت از درمانگاه ها  70 تومان است، در حالی که همین کپسول به صورت مستقیم از کارخانه برایشان بین 20 تا 30 هزار تومان خواهد بود.

گزارشگر: آرزو رحمانی 
فیلم و تدوین: یاشار ابراهیمی 
تهیه کننده: مسعود مرواری

انتهای پیام/

مرورگر شما از نمایش ویدیو پشتیبانی نمیکند. کپسول دانلود

منبع: دانا

کلیدواژه: بیماران تنفسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۳۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان شارژ کالابرگ اردیبهشت ماه

داود منظور درباره اینکه آیا طرح کالابرگ الکترونیکی ادامه دار می‌شود یا خیر توضیح داد.

به گزارش ایرنا، وی افزود: با اطلاع رسانی‌هایی که انجام گرفت طرح کالابرگ بیشتر مورد توجه مردم قرار گرفت و ما شاهد استقبال بیشتر مردم از این طرح هستیم. تامین منابع کالابرگ به خوبی توسط دولت انجام گرفته است. در این مرحله که از بهمن ماه شروع و تا اردیبهشت ادامه دارد در این مرحله منابع به صورت کامل تامین شده است.

او افزود: برای ادامه طرح کالابرگ در بودجه سال ۱۴۰۳ پیش بینی‌هایی کردیم که در مجلس درحال رسیدگی است. با توجه به کمکی که طرح کالابرگ به ۷ دهک اول می‌کند علاقمند هستیم که این طرح را ادامه دهیم.

منظور در ادامه در تشریح جزئیات یارانه‌ها در بودجه سال ۱۴۰۳ توسط ریاست سازمان برنامه و بودجه نیز اظهار کرد: یکی از نقش‌های مهمی که دولت ایفا می‌کند، توجه به اقشار آسیب پذیر و سفره و معیشت مردم در قالب باز توزیع درآمد یا یارانه‌هایی است که پرداخت می‌شود، طبیعی است که در قالب‌های مختلفی در بودجه به این موضوع پرداخته می‌شود و بخش مهمی از منابع کشور، صرف باز توزیع و یارانه‌ها می‌شود.

وی با بیان اینکه کل تبصره ۸ امسال که موضوع هدفمندی یارانه‌ها را دنبال می‌کند، افزود: منابعی که دولت از فروش بنزین، گازوئیل، صادرات فرآورده‌های نفتی به دست می‌آورد، صرف باز توزیع به خود مردم می‌شود؛ به این معنا که عملاً منابع حاصل از بخش نفت و گاز ما که در فروش انواع حامل‌های انرژی حاصل می‌شود، عیناً در قالب تبصره ۸ یا قانون هدفمندی یارانه‌ها به مردم بازپرداخت می‌شود.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: یکی از انواع پرداخت‌ها، یارانه‌های نقدی است که بخش بزرگی از جامعه این یارانه‌های نقدی را دریافت می‌کنند که برخی ۳۰۰ هزار یا ۴۰۰ هزار تومان در ماه حسب آزمون وسع دریافت می‌کنند که کل منابع آن، ۳۳۰ هزار میلیارد تومان در سال است.

وی تصریح کرد: برای کمک هزینه‌های معیشتی ویژه افراد کمیته امداد و سازمان بهزیستی نیز هر ماه بالغ بر ۵ همت پرداخت می‌شود در حالی که سال گذشته مستمری بگیران کمیته امداد و بهزیستی ۴۰ درصد رشد کرد که امسال نیز مجدد، ۳۰ درصد رشد کرده است تا این گروه خاص مورد توجه قرار گیرند.

منظور گفت: اقدام دیگر کالابرگ است که هدف آن عدم احساس افزایش قیمت ۱۱ قلم کالای اساسی در سفره مردم است که به ۷ دهک به ازای هر نفر ۲۲۰ هزار تومان پرداخت می‌شود؛ ضمن اینکه مجموعه یارانه‌هایی که در سایر قالب‌ها داده شده و به سفره مردم ختم می‌شود که یارانه خرید تضمینی گندم و آرد و نان است که ۲۰۰ همت در سال جاری بابت این امر هزینه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • کاسبی کپسولی
  • اگر سر نترس دارید این کسب و کار پرسود است
  • قدردانی از خانواده خیر سلامت در بیمارستان واسعی سبزوار
  • اهدای خون فرماندار و معاونان فرمانداری کرمان + تصویر
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان
  • زمان شارژ کالابرگ اردیبهشت ماه
  • چرا خلبانان و مهمانداران نمی‌توانند به خودشان عطر بزنند؟
  • بیمارستان شهید جلیل یاسوج آبروی استان است/ کاهش اعزام بیمار
  • وقوع یک میلیون و ۹۰ هزار زایمان در کشور در سال گذشته/ زایمان طبیعی سبب کاهش مشکلات تنفسی جنین