Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - ‫شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب همسو با طرح خاموشی مشعل‌های گازسوز (فلر) در همکاری با شرکت‌های بخش خصوصی، روزانه افزون بر 672 میلیون فوت‌مکعب گاز را جمع‌آوری می‌کند. ‬
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، محمدرضا نادری، رئیس بهداشت، ایمنی و محیط زیست (اچ‌اس‌ئی) این شرکت گفت: در انجام طرح‌های زیست‌محیطی برای حفاظت از اکوسیستم آب، خاک و هوا، در چند سال اخیر ورود بخش خصوصی به موضوع طرح خاموشی مشعل‌ها در دستور کار قرار گرفته و در این ارتباط پروژه‌های متعددی تعریف و اجرا شده است که از جمله آنها می‌توان به طرح جمع‌آوری روزانه 35.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون فوت مکعب گازهای همراه نفت در واحد بهره‌برداری پارسی کلاستر، روزانه 22 میلیون فوت مکعب در واحد مارون و روزانه 12 میلیون فوت مکعب در مارون-3 اشاره کرد؛ این حالی است که پروژه جمع‌آوری روزانه 10 میلیون فوت مکعب گازهای مشعل واحد بهره‌برداری منصوری نیز در روزهای آینده اجرایی می‌شود.
وی اظهار کرد: از پروژه‌های مهم دیگری که در طرح خاموشی مشعل‌ها مورد اهتمام واقع شده و ازسوی هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در مرحله اجراست، جمع‌آوری روزانه 593 میلیون فوت‌مکعب گاز از واحدهای آغاجاری و گچساران برای تأمین بخشی از خوراک پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج فارس است و پتروشیمی مارون نیز اجرای پروژه جمع‌آوری روزانه 249 میلیون فوت‌مکعب گاز را پیگیری می‌کند.
رئیس اچ‌اس‌ئی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: این شرکت تلاش کرده است در تحقق وظایف خود در زمینه حفاظت محیط زیست در بخش‌های مختلف آب، خاک و هوا، طرح مشعل‌های بدون دود را با انجام پروژه بهسازی مشعل‌ها دنبال کند.
پایان نفت‌سوزی
نادری با اشاره به اینکه امسال میانگین 85 درصد گازهای همراه در سطح مناطق نفت‌خیز جنوب جمع‌آوری و از آن استفاده بهینه شده است، اظهار کرد: هنگام تعمیر چاه‌ها همواره به اجبار مقداری نفت به گودال‌های سوخت انتقال و نفت‌سوزی انجام شد که تبعات زیست‌محیطی به همراه داشت، اما در بیش از یک دهه گذشته با طراحی و ساخت دستگاه‌های فرآورش سیار نفت (MOT) و تفکیک‌گر سیار (MOS) در عمل بحث نفت‌سوزی منتفی شده است و نفت جریانی هنگام تعمیر چاه‌ها جمع‌آوری می‌شود و پس از فرآورش به مبادی مصرف انتقال می‌یابد.
وی گفت: در زمینه جمع‌آوری پساب‌های واحدهای نمک‌زدایی نیز که در گذشته به حوضچه‌ها انتقال می‌یافت، سال‌هاست با حفر چاه‌های دفعی و تزریق پساب به عمق زمین این مورد نیز برطرف و خیلی از حوضچه‌های سابق به فضای سبز تبدیل شده است. در بحث پسماندها به‌ویژه کنده‌های حفاری نیز تمهیداتی اندیشیده شده که این کنده‌ها دفن و فرآیند استفاده از آنها به روش‌های علمی انجام می‌شود.
سهم 40 درصدی فضای مشجر از مساحت تاسیسات
رئیس اچ‌اس‌ئی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب تصریح کرد: در حالی که استاندارد فضای سبز ازسوی سازمان حفاظت محیط زیست 10 درصد مساحت تأسیسات است در این شرکت 40 درصد یعنی چهار برابر مقدار معمول فضای مشجر داریم که در تلطیف هوا، کاهش آلاینده‌ها، ایجاد اکسیژن و زیبایی محیط بسیار با اهمیت است.
وی همیاری با شهرداری اهواز درباره دفن بهداشتی زباله‌ها با اختصاص خودرو ازسوی این شرکت را همسو با مسئولیت‌های اجتماعی در زمینه حفاظت از محیط زیست عنوان کرد و یادآور شد: شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اداره کل محیط زیست استان خوزستان و سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه پایش روزانه هوا همکاری مؤثر و مستمر دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب میلیون فوت مکعب گاز جمع آوری روزانه مشعل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۴۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین شهابی عصر سه شنبه چهارم ماه در آئین اختتامیه دوره‌های امداد و نجات پسران در بندرعباس، اظهار داشت: جمعیت هلال‌احمر و داوطلبان این جمعیت در تمام لحظات آمادگی خود را حفظ می‌کنند تا اگر نیاز بود اقدام عملی داشته باشند.

وی افزود: انسان باید در تمام لحظات آمادگی خود را حفظ کند چرا که به طور کلی انسان در این دنیا مسافر است و همیشه باید برای سفر کردن به سرای آخرت آمادگی داشته باشد.

حجت‌الاسلام شهابی عنوان‌کرد: نوجوانان و جوانانی که این احساس نیاز را کرده‌اند که در دوره‌های امداد و نجات شرکت کنند به اهداف بزرگ‌تری می‌اندیشند چرا که آن‌ها می‌خواهند راه نجات‌گری را پیشه کنند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال‌احمر هرمزگان با قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری دوره‌های امداد و نجات، گفت: شرکت در دوره‌های هلال‌احمر بر هر کسی ضروری است چرا که این دوره‌ها تمرین مسئولیت پذیری و علاوه بر اینکه در شرایط بحران کم حال دیگران است در زندگی نیز به کمک می‌آید.

وی خاطرنشان‌کرد: لازم است مسئولان از طریق فرهنگ سازی جوانان و نوجوانان را نسبت به شرکت در دوره‌های امداد و نجات ترغیب کنند و بسترهای حضور حداکثری جوانان در این دوره‌ها فراهم شود.

کد خبر 6087001

دیگر خبرها

  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفتخیز جنوب
  • حفر و تکمیل هشت حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور 
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت طی فروردین ماه در مناطق نفتخیز جنوب غرب کشور 
  • بهترین گاز برای کولرهای گازی چیست؟
  • لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری
  • استفاده حداکثری از ظرفیت «اسکاپ» برای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای کشور
  • اجرای بیش از ۳ هزار کیلومتر شبکه گاز در استان کرمان در سال ۱۴۰۲
  • رسالت دانشجویان در راستای اجرای اهداف برنامه‌های زمین پاک
  • انتشاردهندگان ۸۰درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر
  • انتشاردهندگان ۸۰ درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر