Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، محمد رادمهر در جلسه که با حضور اعضای دبیرخانه تشخیص مصلحت نظام تشکیل شد، اظهار کرد: جاسک از نظر موقعیت جغرافیایی و استراتژیک بهترین منطقه برای تبدیل شدن به منطقه آزاد است.

وی افزود: بندرجاسک یک بندرعادی و معمولی نیست، جاسک از نظر موقعیت جغرافیایی و استراتژیک می تواند نقش مهم و کلیدی در جهان ایفاءکند و اهمیت جاسک خارج از تنگه هرمز بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار جاسک از نظر ژئوپولیتکی بسیار حائز اهمیت است و موجب توسعه کشور خواهد شد.

رادمهر در ادامه افزود: جاسک، مناسب ترین مکان برای ایجاد منطقه آزاد است، از نظر  دسترسی آسان به آبهای آزاد،  و داشتن بنادر مناسب در بهترین موقعیت قرار دارد.

فرماندار جاسک بیان داشت: وجود ابرپروژ و مگا پروژه ها و احداث بزرگترین ترمینال نفتی کشور در جاسک و همچین ایجاد شهر جدید مکران و ایجاد بزرگترین بندر کشور در جاسک و توجه به توسعه اقتصاد دریامحور و ایجاد منطقه آزاد می‌تواند پایداری اقتصادی را برای سرمایه گذاران بومی به ارمغان آورد.

نماینده عالی دولت در جاسک اضافه کرد: راه اندازی منطقه آزاد تجاری و صنعتی علاوه بر رونق و اشتغال و تولید مراودات بیشتر اقتصادی و تجاری با عمان و کشورهای همسایه می‌تواند اتصال خط ریلی شمال به جنوب و سایر شهرستان های جنوبی از لحاظ ترانزیتی برای کشور بسیار حائز اهمیت باشد و جاسک بعنوان مرکز ثقل سواحل مکران و همچنین محور سه استان نقش اساسی را در مناسبات اقتصادی، تجاری و اشتغالزایی دارد.

وجود زیرساخت‌های مناسب ازجمله اسکله اداره بندر، گمرک، موج شکن‌ها امکانات خوبی از نظر بندری و حتی شیلاتی در این شهرستان موجود است که منطقه آزاد می‌تواند رونق تولیدات کشاورزی و شیلاتی این منطقه را رونق بخشد.

فرماندار جاسک ادامه داد ظرفیت‌های مهم شیلاتی، کشاورزی، گردشگری، اقتصادی و اجتماعی جاسک و داشتن بسیاری از پتانسیل‌های بالقوه و آیتم های اساسی، منطقه آزاد جاسک توجیه پذیر است.

جاسک با این همه ظرفیت‌های طبیعی و سرمایه گذاری‌های صورت گرفته می‌تواند ابر منطقه آزاد کشور شود.

در این جلسه دکتر هاشم بیگی دبیر کمیسیون اقتصاد کلان، دکتر دادخواه مشاور دکتر محسن رضایی، قوام ملکی دبیر کمیسیون زیر بنایی، پیرداده از دبیرخانه شورای عالی، مهندس علیزاده از دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، مشاور استاندار در توسعه سواحل مکران و مدیرکل اقتصادی استانداری حضور داشتند.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: رادمهر فرماندار جاسک هرمزگان توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۵۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار

 عبدالسلام جواد آخوندزاده، سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت‌ماه) اظهار داشت: بندر چابهار جمهوری اسلامی ایران یکی از راه‌های مهم تجاری و ترانزیتی برای افغانستان است.

وی افزود: وزارت صنعت و تجارت طالبان با همکاری جمهوری اسلامی ایران تسهیلات ویژه‌ای را برای تاجران افغانستان فراهم کرده است.

آخوندزاده ادامه داد: با فراهم‌سازی زمین و منطقه آزاد برای تجارت، اموال تاجران افغانستان در بندر چابهار در امنیت است.

به گفته سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان، بیشترین صادرات و واردات افغانستان از بندر چابهار و بندر عباس صورت‌ می‌گیرد.

وی اضافه کرد: صادرات و واردات افغانستان با ایران از نظر ارزشی در طول سال ۱۴۰۲ به ۲ میلیارد و ۲۵ میلیون دلار رسید که از این رقم ۳۳ میلیون دلار ارزش صادرات افغانستان و یک میلیارد و ۹۲ میلیون دلار هم ارزش واردات این کشور از ایران بوده است.

به گفته این مقام مسئول افغانستان اقلام عمده صادراتی افغانستان در سال گذشته به جمهوری اسلامی ایران پنبه، شمش سرب، کنجد، نخ، کشمش و ماش بوده است.

سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان گفت: اقلام وارداتی افغانستان از ایران در سال ۱۴۰۲، سوخت دیزل، بنزین، گاز مایع، سیمان، برق، گوجه فرنگی و مواد خام فابریکات صنعتی بوده‌است.

پیش از این وزارت صنعت و تجارت طالبان اعلام کرده بود این وزارت بر استفاده بهتر از بندر چابهار به عنوان راه جدید تجارت افغانستان تاکید دارد.

کارشناسان امور اقتصادی به این باورند که بندر چابهار ایران نزدیک‌ترین و ارزان‌ترین مسیر برای واردات و صادرات کالاهای تجار افغانستانی است.

از سویی هم مسئولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان می‌گویند که بندر چابهار نسبت به بندر واگه کراچی از مزایای بیشتری برای انتقال کالاها برخوردار است.

به گفته آنان، در کنار فراهم‌ شدن امکانات از جانب ایران، انتقال کالا از این بندر تجارتی ارزان‌تر تمام شده و از امنیت بیشتری نیز برخوردار است.

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری می‌افزاید: در چابهار تاسیسات پیشرفته‌ای ساخته شده که این تاسیسات سهولت‌های زیادی را برای انتقال کالا فراهم کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • صدور اسناد مالکیت جزایر استان بوشهر تسریع می‌شود
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • تراز تجاری منطقه آزاد قشم به بیش از ۳۱۳ میلیون دلار رسید
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار
  • حجم تبادلات تجاری ایران و پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • استقرار هیئت بازرسی در گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
  • لزوم اعلام رسمی تبدیل شدن بندر چند منظوره سیریک به مرز مجاز دریایی