Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری عصر امروز در نشست کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش‌وپرورش خراسان شمالی که در دفتر امام جمعه بجنورد برگزار شد، با اشاره به نقش ویژه تربیتی آموزش‌وپرورش، اظهار کرد: ما مربیان و معلمان فرزندان جامعه را از سنین مهدکودک از والدین تحویل گرفته و قصد تربیت آنها را داریم و بعد از مهدکودک هم فرد ۱۲ سال در مدارس تحصیل می‌کند؛ بر این اساس باید گفت دوره مهم تربیتی فرد در دست ما مربیان بوده و مهم‌ترین کار هم تربیت همین نسل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی ادامه داد: همکاری این دو نهاد علمی و دینی از ضروریات بوده و با توجه به آثار و ثمراتی که این همکاری و هم‌افزایی حوزه و آموزش‌وپرورش دارد، باید فعالیت این کمیته بیش از پیش تقویت شود.

وی با تأکید بر ضرورت اهتمام ویژه برای جهت‌دهی مناسب به مقوله تعلیم و تربیت، افزود: علوم دو قسم هستند؛ برخی علوم و دانش‌ها جهت دهنده هستند و برخی پایه و تجربی هستند که در آن‌ها نگاه به آینده و جهت‌دهی شاید چندان مطرح نباشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری ادامه داد: برخی از علوم مانند معارف اسلامی، فلسفه، کلام، جامعه‌شناسی، روان‌شناسی و … بخش‌هایی از علوم هستند که به مابقی علوم و کل جامعه جهت می‌دهند.

رئیس شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی تصریح کرد: بر این اساس وقتی از اسلامی سازی علوم صحبت می‌کنیم معنای آن این نیست که فرمول‌های فیزیک و شیمی تغییر کند؛ زیرا این‌ها اصولاً تغییرناپذیر هستند.

وی خاطرنشان کرد: درواقع معنای اسلامی سازی علوم این است که جهت‌گیری علومی که جهت دهنده هستند، اسلامی و دینی شود، به‌عنوان‌مثال جهت‌گیری روانشناسی ما به‌سوی توحید و معنویت باشد و این علم را با تکیه بر توحید و معنویت ارائه دهیم؛ وگرنه خود نکات علمی که در بحث روان‌شناسی وجود دارد تغییر چندانی نمی‌کند و تنها جهت‌دهی آن متفاوت می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین نوری اظهار کرد: اگر در بحث تربیت دانش‌آموزان و سایر بخش‌ها به این موضوع عنایت ویژه داشته باشیم در آن صورت اسلامی شدن علوم و سبک زندگی اسلامی معنا می‌یابد؛ به‌گونه‌ای که دانش‌آموز در کنار علم‌آموزی، تواضع هم می‌آموزد، عبادت او هم بیشتر می‌شود و کرنش او در برابر عظمت خالق و حرمت او به والدین، معلم و استاد نیز افزایش می‌یابد؛ زیرا معارف دینی و مباحث فلسفی علوم جهت دهنده هستند.

امام جمعه بجنورد در انتها گفت: اما اگر دانش‌آموزی را تربیت کردیم که هرچقدر علم او بالا رفت غرور او بیشتر و فاصله او از خالق هستی و مردم و جامعه زیاد شد، درواقع نحوه تعلیم و تربیت ما به تکبر او افزوده و وی به خدا نزدیک نشده بلکه به شیطان نزدیک شده است که این نتیجه مثبت یا منفی بستگی به عملکرد ما مربیان دارد.

کد خبر 5125913

منبع: مهر

کلیدواژه: رضا نوری امام جمعه بجنورد آموزش و پرورش خراسان شمالی حوزه علمیه خراسان شمالی ویروس کرونا کرمانشاه شیراز خطبه های نماز جمعه آمار کرونا ایام فاطمیه عکس استانها شهرکرد شهرستان کرج گرگان بوشهر عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا س شهادت حضرت زهرا س شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۵۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس

به گزارش خبرنگار مهر، صادق ستاری فرد عصر چهارشنبه در گردهمایی مدیران مدارس شهرستان ارومیه به اولویت‌های معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: مدرسه محل کشف استعداد دانش آموزان است، برای تحقق این مهم محتوا و کتاب‌های درسی کافی نیست لذا آموزش و مهارت آموزی یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز را در دستور کار و اولویت قرار دادیم.

وی گفت: برای سیر تحول در نظام آموزشی کشور، سه بعد نیروی انسانی، برنامه و محتوای مناسب و فضا و تجهیزات کافی باید مدنظر قرار گیرد، برنامه‌های مختلف باید در بخش‌های توانمندسازی معلمان و ایجاد بستر و زیر ساخت لازم برای تحقق این موضوع را هدف گذاری کرده‌ایم.

ستاری فرد ادامه داد: مدرسه اتاق عملیات برای تحقق ساحت‌های ٦ گانه تربیتی مورد اشاره در سند تحول بنیادی است، با کاهش هرچه بیشتر فاصله بین معلم و دانش آموز می‌توانیم در تربیت صحیح و کاهش آسیب‌های اجتماعی را شاهد باشیم.

در ادامه زورخانه دانش آموزی مدرسه شهید مدنی ارومیه با حضور معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش و مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان‌غربی افتتاح شد.

کد خبر 6081541

دیگر خبرها

  • مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟
  • تحول بنیادین باید در حوزه تربیت پررنگ شود
  • مدرسه باید دالان زندگی برای دانش‌آموز باشد / سیاست توسعه متوازن در دستور کار آموزش و پرورش
  • نخستین حضور ایران در نشست وزیران علوم سازمان شانگهای
  • استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی در آموزش و پرورش
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • لزوم آموزش یک رشته ورزشى
  • نشاط حاصل از فهم فناوری؛ بزرگترین دستاورد هجدهمین دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ/ مسابقات تزئینی نیستند، حمایت دولت ضروری است
  • نشاط حاصل از فهم فناوری؛ بزرگترین دستاورد این دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ است/ مسابقات تزئینی نیستند، حمایت دولت ضروری است
  • بازديد معاون تربيت بدنى و سلامت وزارت آموزش و پرورش از طرح مهارت آموزى شنا