Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین ، عبدالناصر همتی در گفت وگو با خبرگزاری «بلومبرگ» توضیحاتی را درخصوص منابع مسدود شده ایران در کره جنوبی و نیز دیدار اخیر خود در تهران با هیئت کره جنوبی، ارائه کرده است.

شما گفتید که باید به حدود هفت میلیارد دلار منابع موجود ایران در کره جنوبی سود تعلق بگیرد، برآورد می‌کنید چه مقدار سود در دو سال گذشته انباشته شده باشد؟

به خاطر همکاری بانک‌های کره‌ای با سیاست فشار حداکثری ایالات متحده علیه ایران، جمهوری اسلامی ایران تاکنون نتوانسته است از منابع خود نزد بانک‌های کره‌ای استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیاست بر خلاف قوانین بین‌الملل و با اصول حقوقی توجیه‌ناپذیر است. بنابراین ما اعتقاد داریم که آن بانک‌های کره‌ای باید خسارت جمهوری اسلامی ایران در طی این دو سال را جبران کنند. میزان این خسارت یک مسئله فنی است و باید توسط متخصصان بانکی و مالی تعیین شود.

آیا هیئت کره جنوبی اشاره‌ای بر آزاد سازی سریع منابع انجام داد؟ یا چارچوب زمانی خاصی برای حل این موضوع تعیین کرد؟

هیئت کره جنوبی اظهار داشت که آن‌ها اراده سیاسی برای حل موضوع و ایجاد امکان استفاده ایران از منابع را دارند اما مسئله آنجاست که آن‌ها همزمان می‌خواهند از سیاست‌ها و مقررات ایالات متحده پیروی کنند.

آیا آن‌ها مشخص کردند که چه چیزی آن‌ها را از آزادسازی منابع باز می‌دارد؟ به عنوان مثال، آیا آن‌ها تحت فشار مستقیم دولت ایالات متحده یا بانک های خاصی از این کشور هستند؟

چند مانع بر سر راه استفاده از منابع متعلق به جمهوری اسلامی ایران وجود دارد. بانک‌های ایرانی و موسسات مالی آن از جمله بانک مرکزی در فهرست تحریم‌های خزانه‌داری ایالات متحده قرار دارند. متاسفانه دولت کره تسلیم این فشارها شده است و برخلاف دیگر کشورها از همکاری با ایران امتناع می‌ورزد.

شرکای دیگر ما توانستند راههایی را بیابند تا ما بتوانیم از منابع خود برای واردات کالاهای اساسی استفاده کنیم اما دولت کره هیچ پیشنهاد قابل اتکایی در این زمینه ارائه نکرد. منابع ایران نزد آن بانک‌های کره‌ای هستند که با بانک‌های آمریکایی کار می‌کنند و آن ها این بهانه را مطرح ساخته‌اند که منابع به وون کره هستند و نمی‌توان آن را مستقیماً به یورو تبدیل کرد.  

جلسه چگونه به پایان رسید؟ آیا کره جنوبی هیچ قولی برای انجام تلاش‌های جدید و آزادسازی پول‌ها داد؟

مقامات کره‌ای وعده دادند که آن‌ها هرچه در توان دارند برای آزادسازی منابع انجام می‌دهند، اما این اولین باری نیست که آن‌ها چنین قولی می‌دهند.

آیا موضوع نفتکش کره‌ای و ارتباط توقیف آن با منابع مسدود شده ایرانی مورد بحث قرار گرفت؟

خیر

آیا این امکان وجود دارد که حدود ۷ میلیارد دلار منابع مسدود شده ایران در کره جنوبی به ساز و کار اینستکس هدایت شود؟ آیا شما در این باره بحثی انجام دادید؟

انتقال منابع به اینستکس یا کانال سوئیس از گزینه‌های ممکن اما در گام دوم است. ما باید شاهد اراده سیاسی بانک‌های کره‌ای برای آزادسازی منابع و همکاری آن‌ها با بانک‌های ایرانی باشیم اما تاکنون چنین اراده سیاسی را مشاهده نکرده‌ایم.

علاوه بر این لازم است یادآوری کنیم که اینستکس تاکنون کاربردی نداشته است و عمدتاً تحت تاثیر همان تحریم‌های ایالات متحده قرار دارد. از این رو اینستکس آن گونه که ما انتظار داشتیم نتوانست روابط تجاری ما با اروپا را فارغ از تحریم های امریکا، پوشش دهد، زیرا اروپایی ها شجاعت کافی برای اعمال حاکمیت اقتصادی خود را نداشتند.

پربیننده ترین وام ازدواج ۷۰میلیون تومانی می‌شود/ مصوبه کمیسیون تلفیق برای وام ازدواج ۱۴۰و ۲۰۰میلیونی عدم شجاعت اروپایی‌ها علت اصلی موفق نبودن اینستکس است/ کانال مالی برای نجات برجام بود اما کار نکرد عدم ارتباط مستقیم ریزش بورس و افزایش نرخ بهره بین بانکی/ نباید توقع داشت بانک مرکزی به بهای رونق بورس موجب ایجاد تورم شود رشد ۴۰.۷درصدی سپرده‌ها/ مانده کل تسهیلات به ۲۴۲۰هزار میلیارد تومان رسید رشد سود‌ سپرده‌های سرمایه‌گذاری‌«وتجارت»

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: عبدالناصر همتی بانک های کره ای ایالات متحده کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۶۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروه۷: دارایی‌های روسیه تا زمان جبران خسارت اوکراین مسدود می‌ماند

به گزارش قدس آنلاین، مقامات مالی گروه هفت در ۱۷-۱۸ آوریل در حاشیه نشست‌های بهاری صندوق بین‌المللی پول موسوم به آی‌ام‌اف و بانک جهانی در واشنگتن دی‌سی دیدار کردند.

مقامات گروه هفت در بیانیه مشترکی که روز چهارشنبه منتشر شد، گفتند: «ما بر عزم خود برای اطمینان از پرداخت خسارت روسیه به اوکراین تاکید می‌کنیم. دارایی‌های حاکمیتی روسیه در حوزه قضایی ما تا آن زمان مسدود می‌ماند، آن هم مطابق با سیستم‌های حقوقی مربوطه ما.»

در این بیانیه، کشورهای گروه هفت از پیشنهادات اتحادیه اروپا برای هدایت سودهای حاصل از دارایی‌های مسدود شده روسیه به نفع اوکراین و همچنین اقدامات انگلیس و ایالات متحده برای توقف تجارت جدید فلزات اساسی روسیه در مبادلات جهانی فلزات خود استقبال کرده‌اند.

در این بیانیه همچنین آمده است: ما به کار بر روی همه راه‌های ممکن ادامه خواهیم داد تا بتوانیم از دارایی‌های مستقل روسیه برای حمایت از اوکراین، مطابق با قوانین بین‌المللی و سیستم‌های حقوقی مربوطه‌مان، با هدف به‌روزرسانی رهبران خود پیش از اجلاس آپولیا ایتالیا در ژوئن استفاده کنیم.»

در این بیانیه آمده است، علاوه بر این، گروه هفت در حال حرکت به سمت «کاهش بیشتر درآمدهای انرژی روسیه» از جمله از طریق اجرای سقف قیمت نفت است و همچنان متعهد به انجام «اقدامات اجرایی بیشتر» در پاسخ به ادعای نقض سقف قیمت نفت است.

به گزارش اسپوتنیک، در این بیانیه آمده است: «ما متعهد به اجرا و عملی کردن تحریم‌های مالی و اقتصادی بیشتر و مقابله با تلاش‌ها برای دور زدن یا تضعیف اقداماتمان، از جمله با اقدام علیه بازیگران کشورهای ثالثی که در صورت لزوم به دنبال تضعیف آنها هستند، باقی می‌مانیم.»

در ادامه این بیانیه آمده است که کشورهای عضو جی۷ به توسعه اقداماتی برای جلوگیری از دستیابی روسیه به مواد، فناوری و تجهیزات پیشرفته برای پایگاه صنعتی نظامی خود ادامه خواهند داد.

غرب از زمان آغاز جنگ اوکراین و روسیه، تحریم‌هایی را علیه مسکو اعمال کرده است و دارایی‌های خارجی این کشور هم توقیف است و بحث‌هایی درباره استفاده از آن دارایی‌ها یا سود حاصل از آنها در میان رهبران به گوش می‌رسد و کرملین نسبت به تبعات هرگونه اقدامی علیه دارایی‌های روسیه هشدار می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ریزپرنده‌های ساقط‌ شده در اصفهان هیچ خسارت مالی و جانی نداشتند/پیام ایران به روشنی به آمریکا و سایر طرف‌ها منتقل شده است
  • امیرعبداللهیان در نیویورک : ریزپرنده‌های ساقط‌ شده هیچ خسارت مالی و جانی در بر نداشته‌اند
  • ریزپرنده‌های ساقط‌ شده هیچ خسارت مالی و جانی در بر نداشته‌اند
  • تسهیلات بانکی در اختیار تولیدکنندگان واقعی قرار گیرد
  • همراهی بانک ها در تامین مالی پروژه‌ها و طرح‌های توسعه شرکت مس
  • پیگیری تامین منابع مالی طرح کمربندی قم در دیدار با رئیس بانک ملی ایران
  • گروه۷: دارایی‌های روسیه تا زمان جبران خسارت اوکراین مسدود می‌ماند
  • بارندگی‌های اخیر، خشکسالی خراسان جنوبی را جبران نمی‌کند
  • نرخ فعلی خرید تضمینی گندم با میزان تورم هم‌خوانی ندارد
  • دست انداز تازه برای واگذاری سرخابی ها به بانکها / مال بد،بیخ ریش صاحبش ماند!