Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فرهاد قلی نژاد سه‌شنبه شب در جمع خبرنگاران افزود:  مرکز پایش زیتس محیطی شهرستان های کنگان و عسلویه بهمن ماه  راه‌اندازی و مورد بهره برداری قرار می‌گیرند که با تحقق این مهم آیتم‌های مختلف آلایندگی مانند ناکس، ساکس، گرد و غبار و اُوزن اندازه‌گیری خواهد شد.
وی یادآورشد: همچنین در قراردادی که با دانشگاه صنعتی شریف منعقد شده برنامه شبکه‌بندی پایش و آنالیز داده‌ها در دستور کار قرار گرفته که با حمایت صندوق ملی محیط زیست این برنامه اجرایی و مرکز مرتبط با آن در عسلویه اجرایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر اظهارداشت: در راستای کاهش آلودگی‌های آب، هوا و خاک در عسلویه برنامه‌های متنوعی در این منطقه اجرایی شده که نویدبخش کاهش آلودگی‌های ناشی از فعالیت‌های صنعتی در برنامه‌های یک تا سه ساله است.
 وی با بیان اینکه عسلویه دارای ابعاد صنعتی بین المللی است که نیاز است برای آن برنامه ملی و با پشتیبانی حقوقی لازم اجرایی شود افزود: در این منطقه به جای انجام کارهای پراکنده باید به سمت برنامه‌های منسجم و هماهنگ حرکت کرد.
 

قلی‌نژاد ادامه داد: در این زمینه کارگروه ملی کاهش آلودگی‌های محیط زیستی در عسلویه به عنوان مصوبه سفر سال ۹۷ رئیس جمهوری به استان بوشهر تاکنون چندین نشست آن برگزار شده و مصوبه‌هایی نیز به دنبال داشته است.

وی افزود: به عنوان یکی از مصوبه‌های کارگروه ملی برنامه جامع کاهش آلودگی زیست محیطی عسلویه از سوی وزارت نفت با همکاری سازمان محیط زیست تدوین و تصویب شده است.

قلی نژاد اظهارداشت: در آبان‌ماه سال جاری نیز هیات وزیران مصوبه‌ای پیرامون عسلویه داشت که در ماده یک قانون برنامه جامع کاهش آلودگی‌های زیست محیطی تدوین شده و در این حوزه اقدام‌هایی ظرف مدت یک تا سه سال پیش بینی شده است.

وی افزود: این برنامه‌ها از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست و استانداری بوشهر به صورت مشترک اجرا و باید سه‌ماه یکبار گزارش آن به صورت مستمر به دفتر هیات دولت ارسال شود.

قلی نژاد ادامه داد: مصوبه ملی از سوی دولت اتفاق بسیار بزرگی برای عسلویه است که هر دولت و مسئولی روی کار بیاید ملزم به اجرا آن بوده و هرگونه سرپیچی از آن به منزله تخلف خواهد بود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: در کنار مصوبه ملی از سوی دولت یک برنامه سه ماهه نیز از سوی استان پیش‌بینی شده است که در این راستا تاکنون اقدام‌های ارزشمندی انجام شده است.

 وی عنوان کرد: تصفیه خانه فاضلاب فاز ۲ پتروشیمی دماوند در پارس جنوبی نیز در حال احداث است و اکنون در مراحل پایانی قرار دارد.

وی گفت: این تصفیه‌خانه قادر است حجم زیادی از فاضلاب های صنعتی را تصفیه کند و این اطمینان را برای جلوگیری از ورود پساب پتروشیمی‌ها به دریا حاصل می‌کند.

قلی نژاد ادامه داد: تصفیه‌خانه فاضلاب مرکزی پالایشگاه‌ها نیز اکنون در مرحله مناقصه و انتخاب پیمانکار است که در سال آینده احداث خواهد شد.

مدیکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: در ارتباط با گاز فلر نیز بر اساس اعلام وزارت نفت این فرایند در مرحله پیگیری و اجرا است.

قلی نژاد یادآورشد: با اقدام‌های صورت گرفته اکنون هیچکدام از پسماندهای صنعتی و خطرناک در منطقه ویژه انرژی پارس دفن نمی‌شود و همه آنها برای بازیافت به خارج از استان می‌روند.

وی افزود: ۲ شرکت بازیافت شیمی کشاورز و درینه سیاه ویژه بازیافت پسماندهای صنعتی و خانگی مراحل ساخت آنها آغاز شده که فعالیت آنها در آینده نزدیک اقدامی ارزشمند برای بازیافت پسماندها در منطقه است.

قلی نژادامه داد: در بخش مخازن گازی و بو منطقه ویژه انرژی پارس نیز نشست‌های برگزار و راهکارهای ارائه شده بود که به دلیل تاخیر در اقدام‌های مورد نیاز پرونده آن قضایی شده که در صورت تاخیر مجدد دوباره موضوع از سوی مراجع قضایی دنبال خواهد شد.

برچسب‌ها استانداری بوشهر سازمان حفاظت محیط زیست وزارت نفت صندوق ملی محیط زیست

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری بوشهر سازمان حفاظت محیط زیست وزارت نفت استانداری بوشهر سازمان حفاظت محیط زیست وزارت نفت صندوق ملی محیط زیست اخبار کنکور کاهش آلودگی حفاظت محیط زیست استان بوشهر برنامه ها قلی نژاد خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۶۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکسازی اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تبریز گفت: طرح پاکسازی گسترده و خودجوش به مناسبت هفته سلامت و زمین پاک با هدف حمایت از پویش "امروز من، بدون کیسه پلاستیکی" اجرا شد.

رحمت الله کریم زاده اظهار کرد: پاکسازی اتوبان شهید کسایی اقدام مشترک بین مرکز بهداشت استان، حفاظت محیط زیست، شهرداری، هیات‌های ورزش همگانی و گروه‌های دوستدار محیط زیست بود.

وی هدف از این حرکت مشترک را تاکید بر لزوم توجه به زمین و آلودگی‌های ناشی از رهاسازی پسماند و زباله‌های پلاستیکی در محیط و فضا‌های عمومی عنوان کرد که می‌تواند باعث به خطر انداختن سلامت جامعه و صدمات جبران ناپذیر به محیط زیست شود.

کریم زاده افزود: برگزاری این برنامه گسترده پاکسازی در حاشیه اتوبان شهید کسایی و محور اصلی مواصلاتی کلانشهر تبریز، تنها به منظور جمع آوری زباله نیست، بلکه حساس سازی و آموزش چهره به چهره با اولویت فرهنگ سازی برای جلوگیری از تولید زباله و پخش آن در طبیعت، رودخانه‌ها و محیط‌های شهری است.

 سوم تا نهم اردیبشهت ماه به عنوان هفته زمین پاک در کشور نامگذاری شده است.

۲۲ آوریل به عنوان روز جهانی زمین پاک نامگذاری شده است که در کشور ما هفته‌ای به همین عنوان از سوم تا نهم اردیبهشت گرامی داشته می‌شود و شعار جهانی امسال "سیاره زمین در مقابل پلاستیک" و در ایران نیز شعاری با مضمون " مشارکت مردم در برابر پلاستیک و نجات زمین" انتخاب شده است.

 

دیگر خبرها

  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد
  • پویش بزمان زیبا با طبیعت بدون زباله اجرا شد
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • پاکسازی اتوبان کسایی تبریز از زباله‌های پلاستیکی
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی کجا هزینه شد؟/اجرای پروژه محیط زیستی که ٣٠ سال طول کشید؟
  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • امحاء بیش از یک تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در بوکان
  • نظارت بر ٣ هزار و ١٨٦ درخواست انتقال پسماند صنعتی و ویژه در کشور