۳۰ دی ۱۳۹۹
کمبود تولید پنبه در داخل/ تولید محصولات پلیمری مازاد نیاز کشور است
به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علیمردان شیبانی عضو هیئت مدیره انجمن صنایع نساجی ایران و محرابی مدیرکل صنایع نساجی و پوشاک وزارت صمت امشب ۳۰ دی ماه با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری به بررسی صنعت نساجی در پیچ و تاب تامین مواد اولیه پرداختند.
شیبانی عضو هیات مدیره انجمن صنایع نساجی با اشاره به اینکه صادرات ۲۷۰ هزار تنی پنبه به ۶۰ هزار تن برداشت رسیده است گفت: نخ های مختلف کیفیت های مختلفی دارند، هر آنچه در داخل کشور پنبه تولید شده تا گرم آخر آن را مصرف کرده ایم .
عضو هیئت مدیره انجمن صنایع نساجی ایران با اشاره به اینکه مشکل ما کمبود پنبه است و باید این موضوع برطرف شود افزود: با تلاش بسیار زیاد وزارت صنایع و انجمن صنایع نساجی تعرفه از ۲۰ درصد به ۵ درصد رسیده است، مگر چند جا باید چوب این گونه هزینهها را باید بخوریم، در حالی که کشور رقیب ما، با تعرفه صفر درصد پنبه در اختیارش قرار میگیرد.
او با بیان اینکه ما مشکل کمبود تولید داریم اظهار کرد: مواد اولیه پلیمر، مورد نیاز مصرف کننده واحد نساجی است لذا حق ماست که صادرات انجام دهیم نه اینکه خامفروشی صورت بگیرد، رهبر انقلاب فرمودند که خامفروشی حرام است ،چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است لذا باید به دنبال حل مشکلات باشیم.
در حال تکمیل...
منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: تولید پنبه صنعت نساجی انجمن صنایع نساجی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۳۰۷۳۷۷۶۲ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
مخالفان سرسخت برجام فعال شدند؛ تندروها به دنبال چه هستند؟
اظهارات جدید دختر صدام علیه ایران
رییس کمیسیون امنیت ملی: توافق ایران و آژانس پاره شود وگرنه رئیسجمهور به دادگاه میرود
حال و هوای قم در شب میلاد امیرالمومنین(ع)
خبر بعدی:
۸۰ درصد سایتهای ایرانی در داخل کشور میزبانی میشوند
عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ایران از معدود کشورهایی است که بیش از ۸۰ درصد از سایتهای داخلی را در داخل کشورش میزبانی میکند.
بهزاد اکبری با بیان اینکه طی چند سال گذشته در بحث زیرساختهای ارتباطی شبکه ملی اطلاعات توسعه خیلی خوبی صورت گرفته است، گفت: پهنای باند در همه کشور قابل دسترس و تمامی شهرها و در بخش قابلتوجهی از روستاها، به این مهم دسترسی دارند.
وی با بیان اینکه رشد بسیار خوبی در ترافیک مصرفی کاربران داشتهایم، ادامه داد: از سال ۹۵ که متوسط سرانه مصرف ترافیک دیتا در کشور ۸.۱ گیگابایت در ماه بود این میزان در حال حاضر به ۱۷.۵ گیگابایت در ماه رسیده است و به عبارتی ما از سال ۹۵ به طور متوسط رشد ۸۰ درصدی سالیانه را در مصرف ترافیک دیتا شاهد بودهایم.
اکبری اضافه کرد: متوسط رشد جهانی ترافیک دیتا حدود ۲۵ درصد و در حوزه خاورمیانه ۳۵ درصد است که این نشان میدهد ما رشد بسیار خوبی در ترافیک دیتای کشور داشتهایم و با دسترسی پهن باند و توسعههای صورت گرفته در یکسری خدمات ابری و پلتفرمها هم رشد قابل توجهی را در کشور شاهد بودهایم.
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیر ساخت تصریح کرد: متناسب با توسعه لایه دسترسی صورت گرفته در بخش زیرساختهای ارتباطی، در لایه شبکه «بک بن» هم توسعههای خوبی انجامشده است بهنحوی که در سال ۹۴ حدود ۶۵۰ گیگابیت ظرفیت شبکه بک بن ارتباطات زیرساخت کشور بوده که این میزان در سال ۹۹ به ۳۰ ترابیت بر ثانیه رسیده است.
وی با اشاره به میزان رشد در حوزه دسترسی ارتباطات بینالملل در کشور نیز گفت: در بخش بینالملل در سال ۹۲ حولوحوش ۸۰ گیگابیت برثانیه ظرفیت داشتیم که هم اکنون این میزان رشد قابل توجهی داشته و به بیش از ۴ ترابیت برثانیه رسیده و همراه با رشد در حوزه دسترسی ارتباطات بینالملل هم به لحاظ ظرفیتی و هم به لحاظ تنوع مسیر که از مسیرهای مختلفی ارتباطات بینالملل برقرار است، این بخش هم توسعه خوبی پیدا کرده است.
اکبری تصریح کرد: رشد میزبانی داخلی یعنی محتوا و خدمات داخل کشو با رشد قابل توجهی طی چند سال اخیر بوده است و ما از معدود کشورهایی هستیم که بیش از ۸۰ درصد از سایتهای ایرانی را در داخل کشور میزبانی میکنیم. شاید معدود کشورهایی مثل چین و آمریکا چنین وضعیتی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: اما در بخش زیرساختهای اطلاعاتی و مراکز داده همچنان با کمبودهای زیادی مواجه هستیم این کمبودها در کنار بحث تحریمهای ظالمانه و محدودیتهایی که ایجاد شده مشکلات را بیشتر کرده است.
به گفته اکبری، مهمترین مشکل در صنعت مراکز داده، مشکلات اقتصادی و بخشی فنی است و رویکرد غلط این بوده که هر سازمان دولتی و خصوصی خودش به دنبال ایجاد یک مرکز داده مستقل برای فعالیت خود بوده که با تحولات ارزی این کار قابل توجیه نیست.
وی یکی دیگر از مشکلات را کمبود مراکز داده با مقیاس بالا عنوان کرد و افزود: مساله دیگر حضور در بازارهای جهانی است که علیرغم موقعیت استراتژیک و خوبی که در منطقه داریم، این صنعت فقط در داخل کشور ارائه خدمت میکند و در بازارهای جهانی سهمی نمیبرد.
مهر/
برچسب ها: سایت ، سایت داخلی ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Mzy