Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره جزئیات حضور دانش‌آموزان اول و دوم ابتدایی و فعالیت معلمان در مدارس از اول بهمن ماه اظهار داشت: به دنبال مصوبه‌ای که ستاد ملی مقابله کرونا داشته است، در ابتدا به این نتیجه رسیدند که حضور دانش آموزان اول و دوم ابتدایی و هنرستانی‌ها جهت آموزش‌های عملی محقق شود، زیرا این امکان وجود داشت که دانش‌آموزان پایه‌های اول و دوم در انتقال مفاهیم آموزشی با مشکل رو به رو شده باشند، از این رو تصمیم بر آن شد؛ دانش‌آموزان اول و دوم ابتدایی و کلاس‌های عملی هنرجویان هنرستان‌های فنی‌حرفه‌ای و کار و دانش از اول بهمن آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در عین حال باید توجه داشت که در ایام کرونا مدارس همچنان باز هستند و از زمان کرونا حتی یک روز هم تعطیل نبوده‌اند. مقامات اجرایی، عوامل اجرایی و آموزشی در سراسر کشور در مدارس حضور داشتند که جا دارد از آنها تشکر کنیم. نکته دیگر این است که عوامل بررسی شده همگی بر اساس مصوبه ستاد مقابله با کرونای هر استان و متناسب با وضعیت شیوع کرونا است.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به وضعیت پایتخت در مواجهه با شیوع کرونا ویروس گفت: استان تهران در وضعیت زرد قرار دارد، به همین خاطر می‌بایست یک سوم کادر اجرایی دورکاری و دو سوم نیروها در مدرسه حضور داشته باشند تا روند آموزش مجازی را مدیریت و مسائل را رصد کنند. کادر و عوامل اجرایی مدرسه اعم از مدیر، معاون آموزشی، معاون پرورشی، معاون اجرایی و نیروهای خدماتی است. در این میان اگر شورای مدرسه به این نتیجه برسد که بعضا دانش آموزان عقب افتادگی‌های آموزشی دارند، می‌توانند کلاس‌ها را در صورت حضور داوطلبانه دانش آموزان باز کنند و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برنامه ریزی‌های لازم را اتخاذ کنند.  

فولادوند با تاکید بر اینکه حضور دانش‌آموزان در مدارس کاملا داوطلبانه و اختیاری است، بیان کرد: در عین حال برنامه‌ریزی در خصوص نحوه رفع اشکال و عقب افتادگی دانش آموزان و سر و سامان دادن به آنها به عهده شورای مدرسه است.

وی در پاسخ به این سوال که شرایط حضور معلمان در مدارس به چه صورتی است، گفت: معلمان به تناسب حضور دانش آموزان در کلاس و میزان اشکال آنها می‌توانند در مدرسه باشند. در هر صورت این شورای مدرسه است که تصمیم می‌گیرد، معلم چگونه به آنها آموزش دهد تا هم غیرحضوری‌ها و هم حضوری‌ها از آموزش استفاده کنند. 

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در واکنش به این مسئله که برخی از مدارس اقدام به ارسال پیام‌هایی به والدین درباره حضور دانش‌آموزان ابتدایی در مدرسه کرده‌اند و در این پیام تاکید شده در صورت عدم حضور دانش‌آموز، والدین باید به مدرسه مراجعه کنند تا علت غیبت فرزند خود را به صورت کتبی توضیح دهند، گفت: به هیچ وجه کسی حق ندارد، حضور در کلاس درس را اجباری کند. اگر چنین اتفاقی را شاهد باشیم به شدت برخورد می‌کنیم. 

فولادوند با تاکید بر اینکه سلامت دانش‌آموزان از هر چیزی مهمتر است، گفت: سلامت دانش آموزان برای ما مهم است و آنها سرمایه‌های خانواده‌هایشان هستند. ما اجازه نمی‌دهیم هیچ کس را به اجبار به سر کلاس بیاورند. از مدارس غیردولتی هم خواهش می‌کنم سوءاستفاده نکنند و دانش آموزان را به اجبار به مدرسه نبرند.

او افزود: مدارس این را بدانند که ما آنها رصد کرده و اگر موردی ببینیم برخورد می‌کنیم. ما احترام موسسان و مدارس را نگه می‌داریم اما اگر تخلف کنند و باخبر شویم در پایه‌هایی به غیر از پایه‌های اعلام شده کلاسی در مدرسه حضوری برگزار شده به شدت با آنها برخورد می‌کنیم و اغماض هم نخواهیم کرد. حضور در کلاس‌های اول و دوم ابتدایی و کارهای عملی هنرجویان هنرستان ها هم باید کاملا داوطلبانه باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر دانش‌آموزان و اولیای آنها به این نتیجه رسیدند که دانش آموزان عقب افتادگی درسی دارند، اگر تمایل داشتند می‌توانند فرزندانشان را به مدرسه بیاورند تا عقب‌افتادگی‌هایشان جبران شود. 

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در پاسخ به این سوال که با توجه به مخالفت وزارت بهداشت با برگزاری کلاس‌های حضوری، آیا نگران شیوع بیشتر کرونا از طریق دانش‌آموزان در جامعه نیستی، گفت: ما تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم و هر تصمیمی در این مدت  گرفته شده، آموزش و پرورش همان را انجام داده است و با آنهایی که عدول و تخلف کردند به شدت برخورد شده است.

کد خبر 580241 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش كرونا در ايران مدرسه و مدارس دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش كرونا در ايران مدرسه و مدارس دانش آموز مدیرکل آموزش و پرورش اول و دوم ابتدایی حضور دانش آموزان دانش آموزان عقب افتادگی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۱۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس

پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است؛ گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی از معلمان از جنس چندین نسل قبل است. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند . 

وی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد. دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

 وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردوهایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آنها شادی کنند؟ ما نیاز به فضاهای مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس،  دختر را کالایی مصرفی می‌بیند اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند. 

پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

 وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ما است؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا است.

 پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛  در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ضرورت افزایش آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان
  • آگاهی والدین از هدایت تحصیلی دانش آموزان اندک است
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟