Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس‌جمهور صبح امروز(چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در رابطه با حقوق نجومی در بودجه ۱۴۰۰، اظهار داشت: به آن بندی که اشاره می‌کنند در بودجه امسال هم بوده است. متاسفانه امسال شاهد آن هستیم که به جای نگاه حرفه‌ای به بودجه، این لایحه بیشتر تبدیل به تبلیغات و ابزاری برای حمله و زدن دولت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از این‌ها بودجه را به ابزاری برای تبلیغات انتخابات ۱۴۰۰ تبدیل کردند.

واعظی عنوان کرد: حدود ۴۰ سال است دولت‌های مختلف به مجالس مختلف بودجه می‌دهند. همیشه بودجه یک روندی داشته که در کمیسیون تلفیق بررسی می‌شده و مشترکا با سازمان برنامه و بودجه و سایر دستگاه‌ها جمع بندی انجام می‌شده و در نهایت بودجه را اعلام می‌کردند.

وی ادامه داد: امسال اولین سالی است که بعد از انقلاب شاهد این هستیم که از روزی که بودجه را فرستادیم، از رئیس مجلس گرفته تا سایر نمایندگان همینطور مصاحبه و تبلیغ می‌کنند. همه وزرا در جلسات کمیسیون تلفیق شرکت می‌کنند. جلساتی هم با حضور خود رئیس‌جمهور و سران سه قوه برگزار شده است. اینکه اینطوری پرخاش و انتقاد می‌کنند و مسائلی را مطرح می‌کنند که خودشان خلاف آن را انجام می‌دهند.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفت: توصیه ما به مجلس این است که با بودجه همانطور که مجالس و دولت‌های گذشته با یکدیگر تعامل و همکاری داشتند، رفتار کنند. اینکه می‌بینیم بودجه ابزار سیاسی و تبلیغاتی و بخشی از کارهای انتخاباتی ۱۴۰۰ شده است، به صلاح مجلس و دولت و مردم نیست.

واعظی با اشاره به وضعیت بورس و اختلافات کارشناسی وزرای اقتصادی درخصوص بازار سرمایه، گفت: همیشه در همه جای دنیا بورس روند ثابت صعودی و نزولی خاص ندارد. همیشه در دنیا بورس فراز و نشیب دارد. بورس در مقطعی به دلیل مسائل اقتصادی و سیاسی کاهشی یا افزایشی می‌شود.

وی افزود: همیشه مسئولین بورس دنبال دلیل هستند که بگویند به این علت بورس نزولی شده است. بالاخره وزیر صمت یک هدف را دنبال می‌کند و وزیر اقتصادی هدف دیگری دارد. رئیس جمهور و ستاد اقتصادی دولت برای این است که وقتی اختلاف نظری وجود دارد، دوستان مطرح کنند تا حل شود. هیچ موضوع جدید مطرح نیست. بورس همانند بقیه بازارها روند ثابت خود را پیش می‌گیرد.

رئیس دفتر رئیس جمهور تاکید کرد: من خواهش می کنم دخالت ها در بورس کم شود. ما به عنوان دولت اعتقاد داریم که ما نقش حمایتی باید داشته باشیم و تصمیم گیری را برعهده شورای عالی بورس بگذاریم. از مجلس هم می خواهیم انقدر دخالت در بورس نکنند. شاهد بودید که جلسه می‌گذارن د و مصاحبه می‌کنند و به محض اینکه بورس مثبت می‌شود می گویند دولت نتوانست و ما مشکل بورس را حل کردیم. بعد که بورس منفی می‌شود می‌گویند ما از اول تذکر داده بودیم. خب شما دخالت نکنید. مجلس ماموریت خودش را دارد.

واعظی گفت: وقتی سفرهای استانی می‌روند جای دولت تصمیم‌گیری می‌کنند و در داخل مجلس هم کسانی که می‌خواهند کار اجرایی کنند، خب اشتباهی به مجلس رفته‌اند. اگر ما کمتر صحبت می‌کنیم برای این است که نمی خواهیم اختلاف ایجاد شود. ما هم می‌توانیم از ادبیات سخیفی که برخی نمایندگان علیه دولت و وزرا بکار می برند، استفاده کنیم اما این را به مصلحت کشور نمی دانیم. خواهش می کنیم در توئیت کردن و مصاحبه کردن اخلاق اسلامی را دعایت کنند.

ادامه دارد....

پربیننده ترین سیگنال بایدن به بازار ارز دروغ بزرگ یارانه برنامه‌های بایدن در صد روز نخست ریاست جمهوری برخورد قاطعانه مجلس با مسئولین خاطی بازار سرمایه/ نرخ ارز باید طبق سازوکارهای اقتصادی تعیین شود ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۳۹۹/۱۰/۳۰

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: محمود واعظی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۳۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات افزایش می‌یابد/وزیر اقتصاد: رسما مخالفت خود را با تصمیم مجلس برای افزایش بار مالیاتی اعلام کردیم

به گزارش خبرآنلاین ، وزیر اقتصاد گفت: وزارت اقتصاد رسما به مجلس اعلام کرد که ۱۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش بار مالیاتی که به لایحه بودجه اضافه شده در قانون مصوب حتما بار مالیاتی بیشتری دارد و حدود ۱۰ درصد افزایش بار مالیاتی برای کشور خواهد داشت.

احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران با اعلام مخالفت دولت با افزایش ۱۰۰ هزار میلیاردی بار مالیاتی بودجه توسط مجلس گفت: این بار مالیاتی بود که در قانون بودجه ۱۴۰۳ نسبت به لایحه ۱۴۰۲ ایجاد شده بود و این مخالفت را وزارت اقتصاد رسما اعلام کرد که ۱۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش بار مالیاتی که به لایحه بودجه اضافه شده در قانون مصوب حتما بار مالیاتی بیشتری دارد و حدود ۱۰ درصد افزایش بار مالیاتی برای کشور خواهد داشت.

وی افزود: با توجه به اینکه سیاست حمایت از تولید ایجاب میکند که ما تولید را تسهیل کنیم و اتفاقا تخفیف های بیشتری را در حوزه مالیاتی داشته باشیم، امیدواریم که مجلس شورای اسلامی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ای که ایجاد شده است را از طرق دیگری مثل انتشار اوراق جبران کند و برای این کار به دولت اجازه دهد که نیازی به افزایش ۱۰۰ هزار میلیاردی مالیات برای سال ۱۴۰۳ وجود نداشته باشد.

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888608

دیگر خبرها

  • چرا دردی دوا نمی‌شود؟
  • زمان اجرای افزایش حقوق کارمندان اعلام شد
  • میزان تخصیص ارز در سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است
  • خبر مهم برای کارمندان؛ زمان اجرای افزایش حقوق اعلام شد
  • تخصیص بیشترین ارز برای واردات خودرو و قطعات
  • مالیات افزایش می‌یابد/وزیر اقتصاد: رسما مخالفت خود را با تصمیم مجلس برای افزایش بار مالیاتی اعلام کردیم
  • دولت با افزایش بار مالیاتی بودجه مجلس مخالف کرد؟
  • منظور: بودجه ۱۴۰۳ بدون کسری است/ بیشترین تخصیص ارز برای واردات خودرو و قطعات صورت گرفته است +فیلم
  • اوضاع اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳ چگونه خواهد بود؟
  • مسئولان باید از دخالت در اقتصاد دل بکنند