Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصراظهار کرد: ایران برعکس آن چه که توسط برخی طرف‌ها علیه آن شایع می‌شود، همواره بخش مؤثری از راه حل مشکلات و بحرانها در منطقه بوده است و چنین نقشی به ویژه در موضوع مقابله با داعش و تروریسم تکفیری کاملا واضح بوده و ایران در این زمینه همانند منجی ملت ها و دولت های منطقه عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، ناصر کنعانی در یاداشتی با عنوان " گفت‌وگو و شراکت سازنده منطقه ای برای تشکیل منطقه قوی تنها راه حل است "نوشت :"برخی طرف های عربی دائما مایلند که از مداخلات ادعائی ایران در امور جهان عرب صحبت کنند و موضوع ضرورت مقابله با دخالت های ایران در منطقه – حسب تعبیر خود – را در جدول گفتگوهای دائمی خود با دولت های آمریکا اعم از دموکراتها یا جمهوریخواهان قرار داده اند. اولا؛ واضح است که ایران دولتی مهم، ریشه دار و مؤثر و دارای حضور و نفوذی طبیعی و تاریخی در منطقه است و علاوه بر آن دارای شراکت سازنده با بسیاری از کشورهای منطقه بوده و ممکن نیست که چنین کشوری را از حقوق و حضور طبیعی خود در منطقه منع نموده و یا آن را از چنین نقشی بازدارند. مضافا آنکه از دیدگاه ناظران و صاحبنظران منصف، ایران برعکس آنچه که توسط برخی طرف ها علیه آن شایع می‌شود، همواره بخش مؤثری از راه حل مشکلات و بحرانها در منطقه بوده است و چنین نقشی بویژه در موضوع مقابله با داعش و تروریسم تکفیری کاملا واضح بوده و ایران در این زمینه همانند منجی ملت ها و دولت های منطقه عمل کرده است. مضافا آنکه ایران هزینه سنگینی را به دلیل سیاست های مستقلانه منطقه ای خود و نیز ایستادگی در مقابل مداخلات بیگانگان سلطه جو در منطقه پرداخت کرده است.

ثانیا، سئوال این است که آمریکا چه وجاهت و مشروعیتی برای مقابله و کنترل نفود منطقه ای و یا ادعای مطرح شده در خصوص مداخلات منطقه ای ایران دارد،  در حالیکه آمریکا کشوری غیرمنطقه ای است که مداخلات گسترده مخرب آن در منطقه، مصدر و منشأ اغلب مشکلات در غرب آسیا و شمال آفریقا است و آمریکا بزرگترین حامی تروریسم دولتی و سازمان یافته در منطقه یعنی رژیم صهیونیستی است. چنین حضوری از آمریکا در منطقه هیچ کمکی به هیچ کشور منطقه ای نمی‌کند، بلکه ریشه اغلب مشکلات است. راه حل، گفتگوی منطقه ای میان کشورهای منطقه برای پایه گذاری "شراکت سازنده منطقه ای و تشکیل منطقه قوی"  است. 

انتهای پیام                                                                                                  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایران و کشورهای منطقه منطقه بوده منطقه ای راه حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۴۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با قاچاق امری «فرادستگاهی» است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله «سیدابراهیم رییسی» رییس‌جمهور کشورمان در جلسه صبح امروز سه‌شنبه (۲۸ فروردین ۱۴۰۳) ستاد اقتصادی دولت بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی و نیز اجرای دقیق قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی با همکاری همه دستگاه‌های مسوول تاکید کرد.

در ابتدای این جلسه که به منظور بررسی آخرین وضعیت پیشگیری و مقابله با قاچاق برگزار شد، دبیر ستاد مبارزه با قاچاق ضمن ارایه گزارشی از وضعیت قاچاق کالا و سوخت از مبادی ورودی رسمی و غیررسمی، به دیگر ابعاد این پدیده از جمله حجم بالای گردش مالی قاچاق، استفاده از بسترهای قانونی برای دور زدن قانون، مسیرهای قاچاق کالا و سوخت از خارج به داخل و از داخل به خارج و همچنین نقش پشتیبانان مسیر و روند قاچاق پرداخت.

رییس‌جمهور پس از استماع این گزارش و همچنین نقطه نظرات اعضای ستاد اقتصادی دولت در سخنانی با بیان اینکه مبارزه و مقابله با قاچاق، کمک به تولید و اشتغال در کشور است، بر برنامه‌ریزی هماهنگ همه دستگاه‌های اجرایی نسبت به شناسایی و مسدودسازی بسترهای قاچاق و همچنین هماهنگی کامل با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی تاکید کرد.

آیت‌الله رییسی با اشاره به آثار سو ضد تولیدی قاچاق، تبیین ابعاد خسارت‌های قاچاق به زیرساخت اقتصادی کشور را برای مدیران و همه استانداران ضروری دانست و تصریح کرد: مبارزه با قاچاق امری فرادستگاهی است و همه مدیران دولتی موظفند بدون هرگونه تأخیر با بهره‌گیری از قانون موجود و به کارگیری همه ظرفیت‌ها، مقابله قاطع با قاچاق را جز اولویت‌های کاری خود قرار دهند.

همچنین رییس‌جمهور در این جلسه بر اجرای دقیق و کامل قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری، ملوانی و ته‌لنجی) با همکاری همه دستگاه‌های مسوول و اعمال نظارت جدی بر نوع و میزان کالاهای وارداتی و ثبت اطلاعات آن در سامانه‌های گمرکات کشور تاکید کرد.

کد خبر 6080014

دیگر خبرها

  • قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر: نگاه نهادهای بین‌المللی به حوزه مواد مخدر سیاسی است
  • تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • افغانستان| فتنه گروه تروریستی داعش پایان یافته است
  • سردار شهید حجازی؛ از مقابله با داعش تا ترور شخصیت در سریال هالیوود
  • اعتبارات مبارزه با مواد مخدر در خوزستان افزایش یابد
  • هرست: ایران ثابت کرد اسرائیل قدرت محافظت از خودش را ندارد
  • چرا داعش تاکنون حتی یک تیر به اسرائیل شلیک نکرده؟
  • ضرورت اجرای دقیق قانون تازه تصویب ساماندهی تجارت مرزی
  • رئیسی: همه ظرفیت‌ها برای مقابله با قاچاق به کار گرفته شود
  • مبارزه با قاچاق امری «فرادستگاهی» است