Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوای آذربایجان‌شرقی از روز گذشته برفی و رفت و آمد در جاده‌های استان با دشواری مواجه شده و بارش برف در عین زیبایی، مشکلاتی همچون کولاک و بسته‌شدن راه‌های روستایی را به دنبال داشته است.

آذربایجان شرقی دارای ۲۳۵ کیلومتر آزاد راه، ۴۵۳ کیلومتر بزرگراه، ۹۲۲ کیلومتر راه اصلی، ۲ هزار و ۷۵ کیلومتر راه فرعی و ۱۰ هزار و ۴۴۱ کیلومتر راه روستایی است که با بارش کمترین برف حداقل راه ۱۰۰ روستای آن به دلیل نامناسب بودن راه دسترسی بسته می شود، هر چند که نیروهای راهداری در قالب طرح راهداری زمستانی راه های مسدود را در حداقل زمان ممکن باز می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنا بر اعلام اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی، امسال ۳۷۶ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین شامل بلدوزر، لودر، گریدر، کامیون،  برف خور، نمک پاش و تراکتور و یک هزار و ۱۶۹ نفر از نیروهای راهداری در عملیات راهداری زمستانی استان فعال هستند.

طول راه های زیر پوشش برف روبی آذربایجان شرقی بیش از ۱۴ هزار کیلومتر است و مردم می توانند از طریق تلفن گویای ۱۴۱ که به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوست، از وضعیت راه ها و شرایط آب و هوایی اطلاع کسب کنند.

ناگفته نماند که بارش برف زحمات شبانه روزی نیروهای اورژانس و هلال احمر را نیز در کمک رسانی به شهروندان گرفتار در برف یا بیماران و مادران باردار مضاعف می کند، به گونه ای که عملیات هر یک از این دو نهاد خدمات رسان در شرایط برف و بوران به بیماران روستاهای سختعبور گاه تا ۱۰ ساعت به طول می انجامد. 

کولاک راه ارتباطی ۴۰ روستای آذربایجان‌شرقی را بست

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی گفت: در پی بارش برف و بروز کولاک، راه ارتباطی ۴۰ روستای استان بسته شد.

غلامرضا رسول زاده در گفت و گو با ایرنا افزود: این روستاها در شهرستان های اهر، هوراند، چاراویماق،  هشترود و بستان آباد واقع شده و تلاش نیروهای راهداری برای بازگشایی راه ارتباطی این روستاها ادامه دارد.

وی با بیان اینکه هم اکنون راه های اصلی و فرعی و آزادراه تبریز - زنجان باز بوده و تردد در آن ها در جریان است، اظهار داشت: به دنبال بروز کولاک در جاده های استان، نیروهای راهداری شب گذشته سه هزار و ۵۵۰ کیلومتر باند از جاده ها را برف روبی کردند.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان‌شرقی گفت: همچنین نیروهای راهداری برای جلوگیری از لغزندگی راه های ارتباطی استان ۷۳۰ تن مخلوط نمک و ماسه بر روی جاده ها پاشیدند.

رسول زاده، ادامه داد: به دنبال بارش برف و بروز کولاک شب گذشته در جاده های استان نیروهای راهداری به ۱۴۲ خودرو گرفتار در کولاک امدادرسانی کرده و آن ها را به مسیر خود هدایت کردند.

وی یادآوری کرد: ۲ هزار و ۷۵۴ روستا در سطح استان وجود دارد که از این تعداد حدود یک هزار روستا فاقد راه دسترسی مناسب است و در ساعات اولیه بارش برف راه بیشتر آن ها مسدود می شود.

تغییر مسیر خودروها در آزادراه تبریز - زنجان

در همین حال رییس پلیس راه آذربایجان شرقی نیز اعلام کرد: در زمان حاضر بارش برف در شهرستان های هوراند، اهر، بستان آباد و هشترود همچنان ادامه دارد و در مناطق غرب استان هم بارش ها به صورت باران های پراکنده است.

سرهنگ رضا کریمی نژاد افزود: به علت کولاک در محدوده ۳۰ کیلومتری آزاد راه زنجان ـ تبریز، تریلرهای عبوری به جاده قدیم میانه تبریز هدایت می‌شوند، اما کامیون‌ها می‌توانند ادامه مسیر دهند.

وی با بیان اینکه این محدودیت از بستان آباد شروع و به روستای بابا کندی در محدوده هشترود ختم می‌شود، گفت: ادامه مسیر خودروهای سواری در این محدوده به زنجیر چرخ امکان پذیر است و این محدودیت با عادی شدن شرایط جوی، لغو خواهد شد.

همچنین وزش باد شدید و کولاک که از عصر دیروز در منطقه هشترود آغاز شده است راه ارتباطی ۱۵ روستا در منطقه سهند آباد و آتش‌بیگ را مسدود کرد.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هشترود  نیز گفت: در صورت فروکش کردن کولاک در منطقه راه‌های روستایی مسدود شده تا عصر امروز بازگشایی خواهد شد.

ابوالحسنی ادامه داد: از عصر دیروز همه راهداران با استفاده از ماشین آلات سنگین برای بازگشایی راه‌های روستایی مسدود شده بسیج شده اند.

کارشناسان اداره کل هواشناسی استان اعلام کرده اند ورود سامانه بارشی از شمال‌غرب و شمال به کشور، موجب کاهش دما و بارش برف و باران در مناطق مختلف آذربایجان شرقی خواهد شد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی نیروهای راهداری راه ارتباطی اداره کل بارش برف راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۴۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل تجارت و تردد در پایانه های مرزی از رویکردهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است

تین نیوز

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کرمانشاه، تسهیل تجارت و روان سازی تردد مسافر در پایانه های مرزی کشور را از برنامه ها و رویکردهای اساسی حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای عنوان کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حمیدرضا شهرکی در نشست کارشناسی بررسی روند ترانزیت، حمل و نقل بین المللی، صادرات کالا، تردد مسافر و بازدید از زیرساخت های پایانه مرزی پرویزخان که به منظور تسهیل در تجارت و روان سازی تردد مسافر در پایانه مرزی پرویزخان برگزار شد، گفت: در پایانه های مرزی کشور، تشریفات ورود و خروج کالا و مسافر و ترانزیت کالا و تبادل نظر با حضور مستمر در پایانه های مرزی انجام می شود.

شهرکی افزود : در این جلسات فرایندهای موجود در پایانه های مرزی را به صورت میدانی بررسی می کنیم و باید آنچه در موضوع فرآیند پیش بینی شده است، در حوزه اجرا نیز بررسی شود.

وی در ادامه افزود: در جلسه ای که در پایانه مرزی پرویزخان برگزار شد؛ از زاویه های مختلف، بحث های ترانزیت کالا و تسریع در تردد مسافران مطرح شد و نگاه های نرم افزاری و در بُعد سخت افزار زیرساخت ها و امکانات و تجهیزاتی که باید مهیا شود، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

شهرکی با بیان این که در استان کرمانشاه شاهد شفاف سازی، بهبود و تسریع در انجام تشریفات مرزی هستیم، درباره ثمره نشست تخصصی در پایانه مرزی پرویزخان گفت: برنامه ریزی متمرکز ستاد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی مجاز زمینی کشور باید متناسب با وضعیت اجرایی در حوزه عملکردی پایانه های مرزی باشد و با انجام طرح های مطالعاتی و اقدامات مختلف، بهبود مستمر فرایندها بر اساس نیازها، تغییر در شرایط و مقررات، توافقات دوجانبه و چندجانبه منطقه ای و کنوانسیون ها و مقررات بین المللی را در دستور کار قرار دهیم و هدف این است که با این اقدامات شاهد جهش در دستیابی به اهداف تعیینی باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تردد روان در جاده‌های فارس
  • همه جاده‌های گلستان باز است/تردد در محور توسکستان فقط با زنجیرچرخ
  • آغاز عملیات تعریض جاده کوشکک در گتوند
  • تعریض جاده کوشکک در گتوند
  • تردد در محور هراز برقرار است
  • تردد بیش از ۳ میلیون وسیله نقلیه در محور‌های استان سمنان
  • پاکسازی محور هراز پس از ریزش سنگ
  • ریزش سنگ های معلق در جاده هراز 
  • تسهیل تجارت و تردد در پایانه های مرزی از رویکردهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است
  • تردد ۳.۵ میلیون وسیله نقلیه در محورهای استان سمنان