Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر علیرضا بیگلری در جلسه ۱۴۳ این شورا با بیان اینکه ایران و اندونزی به عنوان ۲ کشور تولید کننده واکسن در کشورهای مسلمان مطرح هستند، گفت: ۱۲۰ سال از تأسیس انستیتو پاستور ایران می‌گذرد و تشخیص بیماری کرونا در کشور با کار شبانه‌روزی انستیتو پاستور ایران و بدون نیاز به خارج از کشور در ۳۴۰ آزمایشگاه انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انستیتو پاستور ایران به عنوان قدیمی‌ترین واکسن ساز در منطقه مطرح است و تقریباً در بدن همه مردم ایران واکسنی از انستیتو پاستور ایران و رازی وجود دارد.

بیگلری ادامه داد: افتخار داریم که فلج اطفال با واکسن رازی در کشور واکسینه شد و همین‌طور آبله در ۸۰ سال گذشته توسط انستیتو پاستور هم در کشور و هم در منطقه واکسینه شد.

رئیس انستیتو پاستور ایران با بیان اینکه واکسن یک سلاح امنیتی و بازدارنده است، تصریح کرد: واکسن یک تکنولوژی پوششی است، یعنی هر کشوری بتواند ۲ یا سه واکسن بسازد زیرساخت‌های این واکسن‌ها می‌تواند برای تولید چندین واکسن استفاده شود و از طرفی کشوری که قادر به تولید واکسن باشد در مباحث مهندسی ژنتیک، ایمونولوژی، ویروس و بسیاری از رشته‌های دیگر پیشرفت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: ۲ سال پیش با کوبا قراردادی برای ساخت واکسن پنوموکوک یا واکسن ذات‌الریه که یکی از پیچیده‌ترین واکسن‌های دنیا است و تنها ۴ کشور تکنولوژی تولید آن را دارند، منعقد کردیم و در حال حاضر نیز تکنولوژی تولید واکسن کرونا را از کشور کوبا دریافت کردیم.

بیگلری با بیان اینکه واکسن مشترک ایران و کوبا در عین ایمن بودن، کارایی بسیار بالایی دارد، افزود: در نظر داریم واکسن کرونا برای کسانی که به کرونا مبتلا شده‌اند، نیز تولید شود. همچنین با توجه به پیشرفت‌های کشور در تولید واکسن کرونا، روسیه نیز برای تولید مشترک واکسن درخواست مذاکره داده است.

دکتر حسن قدسی‌پور معاون نظارت و ارزیابی ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی به ارائه گزارش تحولات علمی و فناوری مهم روز پرداخت و با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری پیرامون خرید واکسن از کشورهای آمریکا و انگلیس گفت: بررسی وضعیت تست انسانی واکسن کرونا ساخته شده توسط شرکت آمریکایی فایزر در کشورهای جهان نشان می‌دهد که این واکسن عوارضی را در پی دارد، به عنوان مثال کشور فنلاند تا کنون ۳۲ مورد عارضه جانبی در نتیجه تزریق واکسن فایزر، نروژ از فوت ۲۳ نفر بعد از تزریق واکسن فایزر و… خبر داده‌اند.

وی خاطر نشان کرد: خزانه‌داری آمریکا در اطلاعیه‌ای در مورد اعمال تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرد که از تاریخ ۸ ژوئن ۲۰۲۰ به بعد «اتباع ایالات متحده، مگر با دریافت مجوزهای موردی، از مشارکت در تراکنش با IRISL و E-Sail منع خواهند شد، از جمله از تراکنش‌های مربوط به فروش محصولات زراعی، غذا، دارو و تجهیزات پزشکی از سوی اتباع ایالات متحده یا از ایالات متحده.

قدسی‌پور افزود: اما از طرفی دیگر در تاریخ ۵ دی ۹۹ خزانه داری آمریکا اعلام می‌کند: با موافقت دولت آمریکا ایران توانسته است از طریق بانک سوئیس واکسن ضد کرونا بخرد. وزارت خزانه داری آمریکا به بانک سوئیس اجازه پرداخت ۲۴۴ میلیون دلار را برای خرید واکسن ضد کرونا توسط ایران صادر کرده است.

به گزارش مهر، در پایان جلسه ۱۴۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی با موافقت اعضای جلسه چهار مصوبه «توجه مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه ۱۴۰۰ بر تولید واکسن کرونا در کشور»، «حمایت از شرکت‌های تحت حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برای کار بر روی فاز سوم انسانی واکسن کرونا»، «انجام طرح پژوهشی ساخت ویروس صنعتی و خطرات و ریسک‌های آینده آن برای زندگی بشر توسط مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری» و «تهیه پیوست رسانه‌ای تولید و خرید واکسن کرونا توسط ستاد مهندسی فرهنگی کشور» به تصویب رسید.

کد خبر 5126564 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری علیرضا بیگلری انستیتو پاستور واکسن کرونا ویروس کرونا واکسن کرونا حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ویروس کرونا شبکه اجتماعی واکسن فایزر فناوری نانو همراه اول تحقیقات علمی شبکه های اجتماعی دونالد ترامپ نوآوری فیس بوک انستیتو پاستور ایران تولید واکسن واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۴۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین: رزمایش مشترک ما با روسیه و ایران علیه کشوری نیست

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما وزارت دفاع چین اعلام کرد: رزمایش مشترک چین، روسیه و ایران که در خلیج عمان برگزار می‌شود علیه کشوری صورت نگرفته است.
وو کیان سخنگوی وزارت دفاع چین در یک نشست خبری گفت: این رزمایش دریایی ربطی به وضعیت منطقه ندارد.
او تاکید کرد: پیش از این، چین، روسیه و ایران مانورهای مشترک متعددی برگزار کردند که برای همکاری و تبادلات نزدیکتر بین نیروی دریایی سه کشور و تامین امنیت دریایی مشترک منطقه‌ای اهمیت زیادی دارد.
وزارت دفاع روسیه در ۱۴ مارس گزارش داد که ناوهای جنگی نیروی دریایی روسیه، چین و ایران مرحله فعال رزمایش دریایی مشترک کمربند امنیتی دریایی ۲۰۲۴ خود را در خلیج عمان به پایان رسانده اند.
در دو روز برگزاری این رزمایش، ملوانان نیروی دریایی روسیه به همراه همتایان ایرانی و چینی خود به منظور انجام مانور مشترک، برگزاری رزمایش ارتباطی، شلیک مسلسل‌های کالیبر بزرگ و توپخانه کالیبر کوچک علیه اهداف سطحی و هوایی شبانه روز تمرین کردند.
همچنین یک مانور ویژه شبیه سازی شده برای آزادسازی کشتی توقیف شده توسط دزدان دریایی فرضی انجام شد.
این مانور بین المللی برای ششمین بار برگزار شد. این سه کشور برای اولین بار در سال ۲۰۱۸ در آب‌های دریای عرب در اقیانوس هند رزمایش برگزار کردند.
کشتی‌های رزمی نیروی دریایی روسیه، چین و ایران به طور مداوم در این مانور شرکت می‌کنند.
در این مانور مشترک دریایی امسال بیش از ۲۰ ناو رزمی، شناور پشتیبانی و قایق‌های توپدار از نیروی دریایی روسیه، ایران و چین شرکت داشتند. هلیکوپترهای هوانوردی نیروی دریایی به طور گسترده در این رزمایش به کار گرفته شدند. مانورهای دریایی با هدف تمرین اقداماتی برای تضمین ایمنی فعالیت‌های اقتصادی دریایی انجام شد.
نمایندگانی از نیروی دریایی آذربایجان، هند، قزاقستان، عمان، پاکستان و جمهوری آفریقای جنوبی برای اولین بار به عنوان ناظر در این مانور شرکت کردند.

کد خبر 841056 برچسب‌ها خبر ویژه ایران و چین رزمایش

دیگر خبرها

  • رزمایش مشترک با ایران و روسیه برای امنیت منطقه مهم است
  • سخنگوی وزارت دفاع چین: رزمایش مشترک با ایران و روسیه برای امنیت منطقه مهم است
  • چین: رزمایش مشترک ما با روسیه و ایران علیه کشوری نیست
  • رزمایش ایران، چین و روسیه برای امنیت منطقه مهم است
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • شروط روسیه برای مذاکره با آمریکا درباره اوکراین/قرار گرفتن رئیس اطلاعات نظامی اوکراین در لیست ترور روسیه
  • اردوی مشترک تیم‌های ملی بوکس ایران و روسیه قطعی شد
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۷ فروردین؛ ۴ فوتی و ۱۰۰۰ ابتلای جدید
  • مقام حزب‌الله: درخواست‌های آمریکا برای مذاکره را رد کردیم