Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر لزوم تامین دارو و کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم به ویژه در ایام پایانی سال و شب عید، گفت: لازم است از هم اکنون برنامه ریزی‌ها و پیش بینی‌های لازم برای ایام عید و ماه مبارک رمضان انجام شود تا دغدغه‌ای برای تامین کالا‌های مورد نیاز مردم وجود نداشته باشد. خبرگزاری میزان -  طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، جلسه بررسی راهکار‌های تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو ظهر امروز (چهارشنبه) به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 اسحاق جهانگیری در این جلسه با تاکید بر لزوم تامین دارو و کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم به ویژه در ایام پایانی سال و شب عید، گفت: لازم است از هم اکنون برنامه ریزی‌ها و پیش بینی‌های لازم برای ایام عید و ماه مبارک رمضان انجام شود تا دغدغه‌ای برای تامین کالا‌های مورد نیاز مردم وجود نداشته باشد.
در این جلسه که وزیر جهاد کشاورزی، رییس کل بانک مرکزی، رییس سازمان غذا و دارو، دبیر ستاد تنظیم بازار و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز حضور داشتند، گزارشی از شرایط بازار و کالا‌های اساسی ارائه شد.
رییس سازمان غذا و دارو و همچنین دبیر ستاد تدابیر ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گزارشی از آخرین وضعیت تخصیص ارز مورد نیاز دارو و تجهیزات پزشکی ارائه کردند و به تشریح نیاز‌های ارزی حوزه بهداشت و درمان پرداختند.
در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص نیاز ارزی کالا‌های اساسی و دارو، راهکار‌های تامین ارز برای ماه‌های پایانی امسال و همچنین سال ۱۴۰۰ مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

 

بیشتر بخوانید:  تعیین محدوده منطقه آزاد تجاری و ویژه اقتصادی فرودگاه امام خمینی (ره)  
انتهای پیام برچسب ها: معاون اول رئیس جمهور اسحاق جهانگیری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاون اول رئیس جمهور اسحاق جهانگیری کالا های اساسی مورد نیاز مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۴۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۳۰ درصدی هزینه خمیرمایه نانوایان/ تامین نان یارانه‌ای با تعداد بالا در ماه رمضان امکان‌پذیر است

محمدرسول نظافتی گفت: خمیرمایه‌ مورد نیاز نانوایان در سه استان بر اساس میزان آرد دریافتی به آن‌ها تخصیص پیدا می‌کند و ارزیابی ما نشان می‌دهد با اجرای این موضوع، هزینه تامین خمیرمایه برای نانوایان حدود ۳۰ درصد کاهش یافته است.

محمدرسول نظافتی، مدیر اجرایی طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درخصوص اینکه چگونه می‌توان بدون افزایش قیمت نان به اقتصاد نانوایان کمک کرد، گفت: موضوع ترمیم غیرقیمتی اقتصاد نانوایان از ابتدای سال ۱۴۰۲ در دستور کار دولت قرار گرفت. ایده اول، بحث کاهش هزینه‌های تولید نان مانند خمیرمایه بود. یکی از اهداف دولت در سال گذشته، موضوع ساماندهی بازار خمیرمایه و کاهش قیمت آن بود. این موضوع از یک طرف از جهت سلامت عمومی جامعه و افزایش کیفیت نان و از طرف دیگر از جهت اقتصادی در موضوع کاهش هزینه‌های تولید نان برای نانوایان اهمیت ویژه‌ای داشت.

 

مدیر اجرایی طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان درخصوص نحوه اجرایی شدن این طرح عنوان کرد: کاهش هزینه‌های تولید نان قریب به دو ماه است که در سه استان به صورت آزمایشی اجرا شده و خمیرمایه‌ی مورد نیاز نانوایان در این سه استان بر اساس میزان آرد دریافتی نانوایان به آن‌ها تخصیص پیدا می‌کند. آرد دریافتی توسط نانوایان نیز متناسب با سوابق عملکرد آن‌ها در طرح هوشمندسازی هر دوره است.

 

نظافتی افزود: میزان خمیرمایه مورد نیاز نانوایان در سامانه‌ای بارگذاری می‌شود و نانوایان می‌توانند در بازه‌هایی که توسط کارخانجات خمیرمایه و سامانه مشخص شده است، خرید خود را انجام دهند و آن را تحویل بگیرند. ارزیابی ما نشان می‌دهد هزینه تامین خمیرمایه برای نانوایان حدود ۳۰ درصد کاهش یافته است که نتیجه گام اول در موضوع کاهش هزینه‌های تولید بود.

 

وی ادامه داد: گام بعدی که با همکاری وزارت صنعت معدن و تجارت در حال شکل‌گیری است، موضوع عرضه‌ی سایر اقلام در واحد‌های خدمات رفاهی است. طی تفاهم‌نامه‌ای که اخیرا با مرکز اصناف ایران اتفاق افتاد، مقرر شد در فاز نخست، کالا‌های مشاغل خانگی با همکاری وزارت صمت در واحد‌های نانوایی عرضه شود و واحد‌های نانوایی هم از فروش این محصولات مقداری اقتصاد خود را جبران کنند.

 

نظافتی درمورد دغدغه تامین نان با تعداد بالا در ماه رمضان گفت: در طرح هوشمندسازی به این دغدغه پاسخ داده شد؛ به این شکل که سامانه‌ کسب و کار‌ها و نهاد‌ها از طریق برنامه کاربردی نظر، در دسترس همه مردم قرار دارد و مردم می‌توانند نیاز‌های تعداد بالای خود را در موضوع نان یارانه‌ای در سامانه ثبت کنند. در قدم بعدی، کارت‌هایی که قرار است با آن‌ها خرید نان انجام شود، در سامانه ثبت کنند. در بازه ماه مبارک رمضان این درخواست‌ها به محض ثبت نام تایید شده و می‌توانند خرید خود را از واحد‌های نانوایی از طریق منوی کسب و کار‌ها در دستگاه کارتخوان انجام دهند.

دیگر خبرها

  • برای تحقق شعار سال، یک جهش برنامه ریزی میان دولت و ملت ضروری است
  • برنامه ریزی‌های لازم برای برگزاری یادآوری شهدای امدادگر در حال انجام است
  • کاهش ۳۰ درصدی هزینه خمیرمایه نانوایان/ تامین نان یارانه‌ای با تعداد بالا در ماه رمضان امکان‌پذیر است
  • کالاهای اساسی مورد نیاز هیات های استان تهران درلیالی قدر توزیع شد
  • تامین اقلام اساسی هیات‌های مذهبی برای شب قدر
  • مسجد مقدس جمکران به برنامه‌ریزی کلان نیاز دارد
  • اقلام اساسی هیئت‌های مذهبی برای شب قدر تامین شد
  • راه اندازی شبکه نظام‌مند توزیع کالا‌های اساسی در قم با شناسایی ۲۵۰ کاسب امین 
  • مدیریت بهتری را در ستاد سفر شهر اصفهان شاهد هستیم
  • مدیریت بهتری در ستاد سفر شهر اصفهان شاهد هستیم