Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-24@06:45:18 GMT

روایت مسجدجامعی از راه و رسم حرفه‌ای شیده لالمی

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۴۵۲۶۳

روایت مسجدجامعی از راه و رسم حرفه‌ای شیده لالمی

در همان آخرین دیدار حضوری که در روزنامه همشهری با زنده‌یاد خانم لالمی داشتم، از ضرورت ایجاد نگاهی نو در عرصه‌های رسانه‌ای سخن می‌گفت.

به گزارش ایمنا، به نقل از ستاد هماهنگی شورایاری‌های شورای اسلامی شهر تهران، احمد مسجدجامعی نوشت:

"در همان آخرین دیدار حضوری که در روزنامه همشهری با زنده‌یاد خانم لالمی داشتم، از ضرورت ایجاد نگاهی نو در عرصه‌های رسانه‌ای سخن می‌گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌تعبیر او، جنس کار در حوزه‌های اجتماعی می‌طلبد که ساختار فعالیت‌ها نه از بالا به پایین، بلکه به‌شیوه‌ای افقی باشد و تاکید می‌کرد که ما هم‌عرض یکدیگر هستیم. درحالی‌که عموماً ساختار عمودی در مدیریت‌ها حاکم است. حال کاری مانند شورایاری هم از جنس تصمیم‌گیری مشارکتی است هرچند به‌تعبیر من، در نسبت بین مردم و مدیریت‌های شهری، ساختار مناسب شطرنجی است. او در حوزه فعالیت‌های شورایاران هم پیشینه‌ای درخشان داشت و ده‌ها شماره از نشریه آنها را در کنار همکارانش در همشهری محله به عرصه آورده بود.

از نگاه او، مدیریت شهری با کمک شورایاران باید بتواند صدای کف جامعه را منعکس کند درحالی‌که چنین رویکردی را در مجموعه مدیریت شهری احساس نمی‌کرد. از نگاه او می‌توان چنین دریافت که نهادهای اجتماعی همچون شوراهای شهر در همان ساختار افقی می‌توانند عرصه مشکل‌گشایی باشند.

نکته مهم در رفتار و گفتار و نوشتار او این بود که با هیچ‌کس عقد اخوت نبسته بود و اگر انحرافی را شاهد بود، پنهان نمی‌کرد. این امر در کنار پافشاری بر مناسبات حرفه‌ای، از او شخصیتی متفاوت ساخته بود. کسی که در عین شجاعت بیان از حفظ ضوابط دوری نمی‌کند. نمونه‌ای که در جمع تحریریه روزنامه برایم گفت از این دست است: چرا در مورد موضوع ملک جماران از طریق روزنامه و نامه با هم حرف می‌زنید. آیا طرح مسائل به اینگونه در فضای عمومی به حل مسئله کمک می‌کند؟ یا باعث تشدید اختلاف و یارگیری‌های سیاسی می‌شود؟ در این صورت کدام روش به‌صلاح شهروندان است؟

تواضع او ریاکارانه نبود و پای در همان مسئولیت‌پذیری و مسئولیت‌شناسی داشت. او شاید تنها بازمانده از حوزه خبری شورای نخست بود که پیوسته در گروه‌های شهری و اجتماعی دست به قلم می‌برد و از مصائب و مسائل گروه‌هایی سخن می‌گفت که کسی آنها را نمی‌دید و صدای آنها را نمی‌شنید و در عین حال، گزارشگر جلسات شورا بود.

سمت‌های بالا و پایین چندان او را خرسند یا ناخرسند نمی‌ساخت و انجام درست کار بود که به او تشخص می‌داد. ازاین‌رو در همان ایامی هم که سمتی بالاتر داشت، در همان ردیف خبرنگاران شورا می‌نشست تا گزارشگر دست اول صحن باشد و شخصاً با پرسش‌های چالشی با اعضای شورا و مدیران شهری و شهروندانی که برای حل مشکل خود مراجعه می‌کردند، گفت‌وگو می‌کرد. جای وی هرچند خالی است اما راه و روشی که برجای نهاد، ماندگار می‌ماند. "

کد خبر 469672

منبع: ایمنا

کلیدواژه: درگذشت شیده لالمی شیده لالمی احمد مسجد جامعی شوراي شهر تهران شورا یاری ها خبرنگار شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۵۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارایی‌های مختلف شهرداری بورسی می‌شوند

لطف الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهرداری تهران گفت: در مدیریت قبلی مجموعه شهر آفتاب به طور کامل تعطیل بود ولی طی توافقی که با وزارت صنایع انجام شد، مقرر شدکه نمایشگاه‌های بزرگ بین‌المللی در مجموعه شهرآفتاب برگزار شود.

 فروزنده افزود: سال گذشته ۴۰ نمایشگاه در شهر آفتاب برگزار شد، علاوه بر این روند تأسیس مرکز تجارت جهانی در نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب فراهم شده است، همچنین در گام بعدی ۶۰۰ هزار هکتار به مساحت این مجموعه اضافه شد؛ افق ما در زمینه بسیار روشن است و گام به گام حرکت رو به جلو خواهیم داشت.

فروزنده با اشاره به اینکه در خصوص بورسی کردن شهروند گام‌هایی برداشته شده است افزود: البته بورسی کردن شرایط و الزاماتی دارد که در مسیر ایجاد زمینه برای این موضوع هستیم.

معاون شهردار تهران ادامه داد: نه تنها شهروند، بلکه به دنبال بورسی کردن دارایی‌های مختلف شهرداری و سهیم کردن مردم در آن‌ها هستیم؛ ضمن اینکه در حال حاضر نزدیک ۳۵۰۰ میلیارد خرید‌های ما از طریق بورس کالا انجام می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به ثبت نظر یک میلیون و ۳۰۰ نفر از شهروندان در طرح بزرگ " من شهردارم" با هدف مشارکت مردم در مدیریت شهری افزود: این میزان از مشارکت مردم در این طرح نشان از اعتماد مردم به مدیریت شهری است که هم اکنون ۸۵ در صد از پروژه‌های مربوط به سال گذشته این طرح عملیاتی شده و ۱۵ درصد نیز در دست اقدام است.

فروزنده بیان کرد: مردم بایستی نظر بدهند و پروژه‌های اولولیت دار را مشخص نمایند، ضمن اینکه با استفاده از ابزار‌های جدید مالی به دنبال مشارکت مردم نیز هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • الکترونیکی شدن نیمی از خدمات شهری در رشت
  • پروژه‌های طرح میثاق رشت پیشرفت قابل قبولی دارد
  • میزان سفرهای حمل ونقل عمومی درون شهری زیر ۵۰ درصد است
  • دست برتر ایران و روایت وارونه غربگرایان
  • حمله موشکی ایران به روایت تابلو‌های شهری
  • روایت روزنامه عبری از فروپاشی بازدارندگی اسرائیل
  • آماده باش تیم‌های امدادی اصفهان تا روز چهارشنبه
  • توسعه شهری ارومیه در وضعیت مطلوبی قرار ندارد
  • پیگیر موضوع افزایش سهم مشهد از بودجه ملی زیارت هستیم
  • دارایی‌های مختلف شهرداری بورسی می‌شوند