Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصدق گفت: یکی از مهمترین نکاتی که در برگزاری کارگاه آموزشی مورد توجه قرار گرفته است، توجه به آموزه‌های دینی و سیاست جناحی اسلام است که در تلاش هستیم نگاه متفاوتی در مورد افراد در معرض خطر بخصوص قشر اطفال و کودکان در جامعه ایجاد شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ کارگاه آموزشی حقوق اطفال و کودکان و نوجوانان با تاکید بر کودکان پناهنده و مهاجر صبح امروز با حضور حجت السلام مصدق معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه، رییس کل دادگستری استان بوشهر، جمعی از وکلا و قضات استان بوشهر و فعالیت حوزه حمایت از حقوق کودکان در سالن اجتماعات هتل دلوار بوشهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت اسلام محمد مصدق معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه در مراسم افتتاحیه این کارگاه آموزشی، گفت: یکی از مهمترین نکاتی که در برگزاری کارگاه آموزشی مورد توجه قرار گرفته است، توجه به آموزه‌های دینی و سیاست جناحی اسلام است که در تلاش هستیم نگاه متفاوتی در مورد افراد در معرض خطر بخصوص قشر اطفال و کودکان در جامعه ایجاد شود.

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضائیه با اشاره به روایات ائمه، اظهار کرد: نگاه به اطفال و نوجوانان باید متفاوت‌تر از بزرگسالان باشد. این موضوع از مهمترین برنامه‌های قوه قضائیه است. از سال گذشته تا کنون بیش از ۳۰ کارگاه آموزشی با موضوع حمایت از حقوق اطفال و کودکان برگزار شده است.

مصدق افزود: مجموعه معاونت حقوقی قوه قضائیه در زمینه حقوق کودکان و اطفال لوایح مختلفی برای ارسال به دولت و مجلس آماده کرده است. در سند تحول قضایی که راهبرد اصلی دستگاه قضایی است نگاه حمایتی به کودکان و اطفال دارد. از سال ۹۲ تاکنون قوانین نسبت به کودکان و اطفال تغییر کرده است و جامعه باید بپذیرد، اگر کودکان منجر به تخلفی شدند قوانین برخورد نسبت به بزرگسالان متفاوت است. فرمول خاصی تحت عنوان ارفاق برای برخود با کودکان لحاظ شده است.

وی بیان کرد: در ماده ۸۸ و ۸۹ قانون اشاره به جزای عمومی دارد، اما جزایی خصوصی نیز در این مورد متحول شده است. باید نگاه متفاوت نسبت به افراد در معرض خطر بر اساس سن قانونی آنها احمال شود. پرونده افراد زیر ۱۵ سال به صورت ویژه بررسی می‌شود و براساس قانون پرونده های افراد زیر ۱۸ سال در دادگاه‌های انقلاب بررسی نمی‎‌شود.

این قاضی عنوان کرد: امیدواریم کارگاهی که در دیار شهید رئیسعلی دلواری در حال برگزاری است، نتیجه بسیار خوبی داشته باشد و نگاه نسبت به اطفال در جامعه تغییر کند.

تغییر نگاه جامعه نسبت به حقوق کودکان

حجت الاسلام هادی مدیرکل امور لوایح قوه قضائیه، گفت: معاونت حقوقی قوه قضائیه بیش از ۱۵ سال است که کارگاه‌های آموزشی حمایت از حقوق کودکان در دستور کار دارد. از بهمن‌ماه سال گذشته تا کنون در هشت استان کشور کارگاه برگزار شده است.

مدیرکل امور لوایح قوه قضائیه اظهار کرد: برگزاری این کارگاه‌های آموزشی با هدف تغییر نگاه نسبت به اطفال در جامعه برنامه ریزی و اجرا شده است. خروجی کارگاه باید به گونه‌ای باشد که در دستگاه قضایی مورد استفاده قرار بگیرد.

فعالیت ۱۳ دادسرا در استان بوشهر

جمادی رییس کل دادگستری استان بوشهر گفت: با تلاش قضات در استان بوشهر، امروز شاهد امنیت پایدار هستیم. روند پیگیری پرونده‌های قضایی در استان بوشهر در کمترین زمان بررسی و به طرفین اعلام می‌شود.

رییس کل دادگستری استان بوشهر اظهار کرد: در استان بوشهر ۱۳ دادسرا در ۱۰ شهرستان  و هفت دادگاه در بخش‌های استان مستقر هستند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان بوشهر اطفال و کودکان کارگاه آموزشی حقوق کودکان معرض خطر قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۵۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حیدری صبح پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: بازآفرینی شهری در واقع یکی از رویکردها و ره‌یافت در موضوع شهری بود و دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است.

وی بیان داشت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضاها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

شهردار بوشهر افزود: توجه به اجتماعات محلی در قالب ایده‌های بازآفرینی تلاش می‌شود بر خلاف روال سابق در ایده بازآفرینی مورد توجه قرار گیرد.

حیدری بیان داشت: اگر با منطق بازآفرینی به این فضاها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی گفت: همچنین نابرابری‌های فضایی ترمیم، و اشتغال و کار ایجاد و آسیب‌های اجتماعی در این مناطق کنترل و در نهایت استاندارد و کیفیت زندگی ارتقا پیدا می‌کند.

شهردار بوشهر با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر منجر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

وی گفت: مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی مدخل در کشور است، همین عدم هماهنگی مشکلات عدیده را به وجود آورده است.

وی بیان داشت: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

وی ادامه داد: این ناهماهنگی به اعتماد مردم آسیب می‌زند و این مساله آنها را نگران می‌کند و باعث عدم همراهی و مشارکت مردم می‌شود، در نتیجه به پاشنه آشیل طرح‌های بازآفرینی شهری تبدیل می‌شود و بازآفرینی که با رویکرد جلب مشارکت مردم وارد شده از همین جا آسیب می بیند.

حیدری اظهار داشت: یکی از معضلات و مشکلاتی که در اجرا با آن مواجه هستیم این است که وقتی بافت تاریخی یک محله در حد امروزی می‌خواهد بازسازی شود و در عین حال ساختارهای کلی آن حفظ شود، به ناچار باید یک سری محدودیت‌ها اعمال شود و این با منافع مردم ایجاد تعارض می‌کند همچون که بر اساس قوائد بازآفرینی نمی‌توان ساختمان‌های جدیدی در بافت تاریخی ساخته شود.

وی ابراز داشت: نباید به بافت‌های تاریخی به عرصه‌هایی برای تولید مسکن نگاه کرد این عرصه تا جایی که امکان دارد باید بازآفرینی شود.

شهردار بوشهر با بیان اینکه در شهر بوشهر بافت‌های فرسوده حدود ۳۰۰ هکتار است گفت: مساحت بافت تاریخی بوشهر تقریباً ۳۵ هکتار است و باید با نگاه بازآفرینی به این مجموعه‌ها نگاه کرد.

کد خبر 6088413

دیگر خبرها

  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • نگاه به اقشار کم‌بضاعت لرستان در راستای خودکفایی آنها باشد
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • نگاه ویژه به ارتقای شاخص‌های آموزشی در سفر رئیس‌جمهور به سمنان
  • ملایر میزبان جشنواره موسیقی «شب‌های تاک»
  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی
  • راه اندازی کامل بخش دیالیز بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری
  • انهدام باند جعل مدارک تحصیلی و آموزشی
  • رتبه نخست شهرستان کبودراهنگ در فرزندآوری استان همدان
  • کشف کارگاه جعل مدرک تحصیلی در غرب کشور