Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-25@19:09:37 GMT

چند راهکار ساده برای کاهش استرس

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۴۵۴۵۷

چند راهکار ساده برای کاهش استرس

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، احساس استرس می‌کنید؟ استرس یکی از معضلات جامعه امروز است که برای کاهش آن نیز راهکارهایی وجود دارد و کافی است ده دقیقه وقت بگذارید و یکی از فعالیت‌های زیر را امتحان کنید و با انجام این فعالیت‌ها سطح استرس خود را کاهش دهید.   ورزش کردن   یکی از فعالیت‌های کلیشه‌ای برای کاهش استرس ورزش کردن است چرا که ورزش باعث می‌شود که بدن فرد هورمون‌های خوبی مانند اندورفین را ترشح کند که این موضوع می‌تواند به او کمک کند تا استرس‌های کمتری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  استرس می‌تواند به صورت ناخودآگاه باعث سفت شدن عضلات شود که ممکن است ورزش به فرد کمک کند تا استرس خود را کاهش دهد که نیازی نیست این تمرین کردن کامل باشد چرا که فرد می‌تواند در اطراف منزل خود قدم بزند، بدود و یا در اینترنت نحوه انجام یوگا را مشاهده کند و آن را انجام دهد تا به کاهش استرس خود کمک کند.   برنامه ریزی   نوشتن لیست کار‌ها یا استراتژی مدیریت زمان می‌تواند به شما کمک کند تا روی هر کاری تا پایان انجام آن تمرکز کنید.   به راحتی بنشینید و هر آن چه برای انجام کار نیاز دارید را به صورت مرحله‌ای بنویسید و آن چه که باید ابتدا انجام شود را اولویت بندی کنید و مواردی را که می‌تواند به زمان دیگری موکول شود را در همان زمان که مقرر کرده اید را انجام دهید و برای این منظور نیز واقع بین باشید و ببینید انجام هرکاری چه اندازه زمان می‌برد و در برنامه خود فضای کافی اختصاص دهید و پاداش هم درنظر بگیرید.   نفس کشیدن   استرس و نگرانی می‌توانند روی نحوه تنفس شما نیز تاثیر بگذارند که تاثیراتی روی بدن و ذهن شما دارند.
برای این منظور می‌توان چند نفس عمیق کشید چرا که این کار می‌تواند باعث کند شدن تنفس و ضربان قلب، شل شدن عضلات و آرامش ذهن شود.   وقت بگذارید   اگرچه کودک نیستید، اما این هم بدین معنا نیست که وقتی استرس دارید نباید استراحت کنید. زیرا استرس می‌تواند روی احساسات و نحوه رفتار شما و همچنین سلامت جسمی و روحی شما تاثیر بگذارد.
استرس ممکن است باعث زودرنجی شما شود به طوری که به سرعت مضطرب و ناراحت شوید.   وقتی می‌بینید که استرس روی احساس و رفتار شما تأثیر می‌گذارد، وقت آن رسیده است که برای این منظور قدم بردارید و چند دقیقه را صرف تمرکز روی خود کنید و برای این منظور باید کار‌های مورد علاقه خود مانند کتاب خواندن و یا گوش دادن به موسیقی را انجام دهید و از انجام این کار‌ها لذت ببرید و یا این که با دوست و یا همکار صمیمی خود زمانی را صرف کرده و درمورد احساس خود با او صحبت کنید.   هر هفته زمانی را صرف کنید و کار‌های خود را انجام دهید، اما مراقب سلامتی خود باشید و برای این منظور کاری که برایتان لذت بخش است را انجام دهید.   فکر و مراقبه کردن   اگر هنوز مراقبه و یا تمریناتی را به منظور آرامش داشتن خود امتحان نکرده اید این کار را انجام دهید چرا که از نظر علمی ثابت شده است که این کار‌ها به کاهش و مدیریت استرس و افزایش سلامت ذهن کمک می‌کند و این برای مواقعی که دچار استرس می‌شوید و یا برای زمان‌هایی که احساس خوبی دارید مفید است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: استرس راه کنترل روانشناسی برای این منظور انجام دهید کار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۵۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه خطر ضعف حافظه را کاهش دهیم؟

داشتن فعالیت بدنی، به چالش کشیدن ذهن، نوشتن فهرست انجام کارها و مصرف مکمل کورکومین می‌تواند خطر ضعف حافظه را کاهش دهد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، با وجود اینکه فراموش و ضعیف شدن حافظه می‌تواند آزاردهنده باشد، اما راهکارهایی برای بهبود عملکرد شناختی و کاهش خطر از دست دادن حافظه وجود دارد؛ در ادامه به بررسی اقداماتی برای کاهش خطر ابتلاء به ضعف حافظه می‌پردازیم:

داشتن فعالیت بدنی

فعالیت بدنی نه تنها برای بدن مفید است، بلکه به بهبود عملکرد شناختی نیز کمک می‌کند، انجام ورزش منظم جریان خون به مغز را افزایش می‌دهد و خطر ابتلاء به ضعف حافظه را کاهش می‌دهد، بنابراین توصیه شده است روزانه حداقل ۳۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط مانند پیاده‌روی، دویدن یا شنا داشته باشد.

به چالش کشیدن ذهن

مغز انسان نیز مانند عضلات برای قوی و سالم ماندن نیاز به ورزش منظم دارد، بنابراین لازم است افراد به منظور پیشگیری از بروز اختلالات شناختی، ذهن خود را تحریک کنند و توانایی‌های شناختی را به چالش بکشند؛ پازل‌ها، بازی‌های فکری و حل کردن جدول روش‌های عالی برای فعال نگه داشتن مغز و بهبود عملکرد حافظه است؛ علاوه بر این، یادگیری مهارت‌ها یا سرگرمی‌های جدید می‌تواند باعث تحریک ذهنی شود و به ایجاد مسیرهای عصبی جدید کمک کند، در این صورت مغز فعال باقی می‌ماند.

نوشتن فهرست انجام کارها

یکی از دلایل رایج ضعف حافظه نداشتن برنامه‌ریزی دقیق است، با ایجاد فهرست انجام کارها و برنامه‌ها می‌توانید به سازمان‌دهی و دسترسی آن به وظایف و مسئولیت‌های خود کمک کنید، بدین منظور قرارملاقات‌ها و وظایف مهم خود را یادداشت کنید و به طور مرتب به لیست خود مراجعه کنید تا آن‌ها را فراموش نکنید؛ تقسیم وظایف به مراحل کوچک‌تر و قابل مدیریت نیز می‌تواند باعث شود احساس خستگی کمتری داشته باشید و به خاطر سپردن آن‌ها نیز آسان‌تر شود.

مصرف مکمل کورکومین

کورکومین که یک ترکیب فعال در زردچوبه است، به دلیل فواید شناختی بالقوه‌ای که دارد مورد توجه قرار گرفته است؛ نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که کورکومین با هدف قرار دادن مسیرهای درگیر در بیماری آلزایمر به بهبود عملکرد شناختی کمک می‌کند، به نظر می‌رسد که مکمل‌های کورکومین ممکن است اثرات محافظتی عصبی داشته باشند و از سلامت مغز حمایت کنند.

کد خبر 747098

دیگر خبرها

  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • چگونه افسردگی را از خود دور کنیم؟
  • رونمایی از هوش مصنوعی مایکروسافت برای انجام کارهای ساده
  • ۸ راهکار طلایی برای کاهش قند خون
  • این ویتامین‌ها اضطراب را کاهش می‌دهد
  • سرمربی تیم فوتسال قرقیزستان: مقابل ایران بدون استرس بازی می‌کنیم
  • والدین چطور می‌توانند به کاهش استرس کنکور فرزندشان کمک کنند؟
  • چگونه خطر ضعف حافظه را کاهش دهیم؟
  • ۵ راهکار که علائم آلرژی فصلی را کاهش می‌دهد