Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به برخی نکات بهداشتی در استفاده از دستگاه های عابر بانک اظهار کرد: دستگاه‌های خودپرداز یا عابربانک‌ها به دلیل مراجعه و استفاده زیاد افراد از آن می‌توانند عامل مهمی در انتقال ویروس کووید-۱۹ باشند، بنابراین درخواست ما از مردم این است که تا حد امکان امورات بانکی خود را به صورت اینترنتی و از طریق نرم افزارهای قابل نصب بر روی گوشی‌های تلفن همراه انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: همچنین در صورت نیاز به استفاده از دستگاه‌های خودپرداز توصیه می‌شود، قبل و بعد از مراجعه به عابر بانک‌ها دست‌های خود را با آب و صابون بشویید یا با محلول‌های ضدعفونی کننده، آنها را ضدعفونی کنید.

لاری ادامه داد: در صورت ازدحام در مقابل دستگاه‌های عابر بانک، نسبت به رعایت اصول فاصله‌گذاری یک و نیم تا دو متر اقدام کرده و سعی کنید در هنگام کار با این دستگاه‌ها از دستکش‌های یکبارمصرف یا دستمال کاغذی استفاده کنید و پس از اتمام عملیات بانکی آن را در سطل زباله در دار بیندازید.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: در طول انجام عملیات بانکی هرگز دست خود را به بینی، چشم‌ها و دهان نزنید. همچنین ضروری است در طول فرآیند خروج و بازگشت به منزل، حتما از ماسک استفاده شود.

 لاری گفت: همانطور که می دانید یکی از راه های گسترش زنجیره انتقال ویروس کرونا، ازدحام افراد در مکان های سرپوشیده است. بر این اساس رعایت توصیه های بهداشتی در وسایل حمل و نقل عمومی مانند مترو از اهمیت خاصی برخودار است.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: توصیه ما به مردم این است که در صورت استفاده از مترو حتما از ماسک استفاده و نسبت به رعایت اصول فاصله گذاری یک و نیم تا دو متر اقدام کنید، از سوار شدن به واگن های مترو با جمعیت زیاد و با سیستم تهویه نامناسب جدا خودداری کنید.

لاری همچنین از صحبت کردن در طول مسیر پرهیز و از هرگونه لمس کناره های پله برقی، دستگیره، صندلی و... خودداری کنید. در عین حال از تماس دست با صورت، بینی و دهان در طول مسیر به طور جدی پرهیز کند.  

لاری گفت: اگر جزو کارکنان و عوامل خدماتی مترو هستید، علاوه بر ماسک از شیلدهای محافظتی صورت نیز استفاده کنید. همچنین ضروری است که کارهایتان را به صورتی برنامه ریزی کنید تا در ساعات شلوغ و پر تردد مجبور به استفاده از مترو نشوید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مترو شلوغی مترو سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۷۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل ۴۰۰ پرستار، ۴۹۰ نیروی حوزه سلامت خانواده، ۲۰۹ کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهدی مصری در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، گفت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت مورد توجه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیر تا 200 هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.

وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت مورد نظر طرح سلامت خانواده است؛ بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم و در موضوع سرطان نیز یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه طرح سراج با توجه به ارتقای سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.

مصری بیان کرد: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.

وی خاطرنشان کرد: بین 23 تا 27 رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقای سلامت در شهر شود. اکنون 300 هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به 400 نفر هیأت علمی برسد.

وی افزود: همچنین یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل 400 پرستار، 490 نیروی حوزه سلامت خانواده، 209 کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود.

مصری در ادامه گفت: در سرانه تخت، قم بین استان‌های آخر قرار دارد و تلاش داریم با جایگزینی تخت‌های قدیمی و ایجاد تخت‌های جدید این کمبود را جبران کنیم. در این راستا 250 تخت مادر و کودک در مجموعه بیمارستانی شهید بهشتی احداث خواهد شد.

وی با اشاره به این‌که به زودی 12 خودرو وارد ناوگان اورژانس 115 می‌شود، اضافه کرد: 35 هزار مترمربع فضای آموزشی کمبود داریم؛ از سوی دیگر نیاز است دانشکده توانبخشی و داروسازی در استان احداث شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

مصری با اشاره به سیاست جوانی جمعیت، گفت: با تلاش مسوولان، شاخص فرزندآوری در سال جاری نسبت به پارسال،‌ نیم‌ واحد در استان قم ارتقا یافت و دلیل آن زیست بوم فرهنگی و مذهبی استان است؛ این رشد شاخص خوبی است و باید ارتقا یابد.

وی تاکید کرد: جوانی جمعیت سلامت‌ساز است و باعث بالندگی اجتماعی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • مهر و موم یک رستوران در شادگان
  • پلمب یک رستوران بدلیل تخلفات بهداشتی در شادگان
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • بازسازی اورژانس‌ها در اولویت قرار گرفت
  • جذب ۷۰۰ نیروی جدید در شبکه بهداشت اصفهان
  • پزشک مصری بازگشته؛ از وضعیت اسفناک غزه گفت