Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمان‌پور نصر/ شهردار منطقه ۱۶ : محله نازی‌آباد تهران به واسطه فعالیت مراکز خدمات‌رسان فرامنطقه‌ای از موقعیت خاص در مقایسه با دیگر محله‌های پایتخت برخوردار است.یکی از این مراکز خدمات‌رسان، بازار بزرگ عرضه و توزیع گوشت و مرغ در محدوده میدان بهمن و خیابان شهید علیرضا وفایی‌نژاد است که همیشه حجم فراوانی از عبور و مرور خودروهای دولتی و شخصی در آن جریان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون نیز به دلیل شرایط حاکم بر بازار و تورم افسارگسیخته، افزایش‌ تردد شهروندانی را شاهد است که از نقاط مختلف شهر به اینجا می‌آیند تا با خرید اجناس ارزان‌تر یا همان تنظیم بازاردر این میدان به دخل و خرج زندگی‌شان کمک کنند. همه این مسائل باعث شده تا ترافیک و حجم رفت‌وآمد خودروها در این محدوده از شهر افزایش پیدا کند. طبق بررسی‌های انجام شده و گزارش پلیس راهور منطقه ۱۶، در طول شبانه‌روز بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ خودرو حمل بارکوچک و بزرگ از استان‌های مختلف کشور به این محل می‌آیند و به نوبت وارد جایگاه می‌شوند و پس از تخلیه بار دوباره به سمت کشتارگاه‌ها و کارخانه‌های تولید گوشت و مرغ در سراسر کشور باز می‌گردند.

به استناد گزارش کارشناسان بازار تره‌بار میدان بهمن، ۶۰‌درصد گوشت و مرغ مورد نیاز شهروندان تهرانی از این محل توزیع می‌شود. از آنجا که میدان میوه و تره‌بار میدان بهمن به ۲ صورت عمده‌فروشی و خرده‌فروشی فعالیت می‌کند، بخشی از ترافیک موجود در این محل مربوط به خودروهای سنگینی است که وظیفه توزیع گوشت و مرغ به فروشگاه‌ها و مراکز مجاز عرضه این نوع محصولات در مناطق مختلف شهر تهران را برعهده دارند.

اما ماجرا به همین‌جا ختم نمی‌شود، چراکه متأسفانه ترافیک و شلوغی معابر نزدیک میدان تره‌بار بهمن که ناشی از حجم بالای خودروهای حمل بار از نقاط مختلف کشور و شهر تهران است، آثار منفی‌ای بر نحوه عملکرد نهادهای مختلف این محدوده به جا گذاشته که مهم‌ترین آن اختلال در مأموریت‌های واحد اورژانس بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) است که پشت ترافیک می‌مانند و نمی‌توانند به موقع بیماران بدحال را به بیمارستان برسانند. توقف خودروهای حمل بار گوشت و مرغ جز ایجاد راهبندان در محورهای ارتباطی میدان تره‌بار بهمن و ایجاد مانع بر سر راه مراکز امداد و نجات از جمله اورژانس، آتش‌نشانی و... مسائل بهداشتی و زیست‌محیطی نیز در پی دارد.از جمله اینکه سرازیر شدن شیرابه‌های گوشت و مرغ بارگیری شده در خودروهای سنگین، در سطح معابر جز انتشار بوی نامطبوع در محله می‌تواند باعث مسائل زیست‌محیطی و حتی نفوذ آلودگی به داخل کانال سفره‌های آب زیرزمینی شود.

ترافیک و شلوغی اطراف میدان تره‌بار بهمن و مسائل زیست‌محیطی آن به قدر کافی برای ساکنان محله نازی‌آباد دردسرساز شده است. باید با تصمیم درست و انتخاب بهترین راه‌حل میزان حضور شهروندان را به این محل کاهش دهیم. در شورای راهبردی منطقه ۱۶ پیشنهاد استفاده از ظرفیت «استارتاپ ویژه عرضه و توزیع گوشت و مرغ» مطرح شده که در صورت موافقت و اجرایی شدن آن شهروندان از این طریق گوشت و مرغ مصرفی را در محل زندگی خود تحویل بگیرند و از این آمدن و رفتن‌ها به میادین تره‌بار معاف شوند.

کد خبر 579970 برچسب‌ها پلیس راهور - شهر همشهری محله منطقه ۱۶ پایتخت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پلیس راهور شهر همشهری محله منطقه ۱۶ پایتخت گوشت و مرغ منطقه ۱۶ تره بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۷۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ فکت اشتباه از جنگ جهانی دوم که بین مردم رایج هستند(+عکس)

جنگ جهانی دوم در همه ابعاد بزرگ‌ترین درگیری تاریخ در حد تصورات ما است. این جنگ همانند درگیری‌های گذشته به‌دلایل مختلفی مملو از افسانه‌ها و باورهای اشتباهی است که گاها افراد را در روایت کردن آن دچار مشکل می‌کند.

اگر شما هم در مورد این جنگ جهانی شک و تردیدهایی دارید، می‌توانید بررسی ۱۰ فکت اشتباه رایج و مشهور در مورد جنگ جهانی دوم را در ادامه این مطلب مطالعه کنید.

فکت های اشتباه رایج در مورد جنگ جهانی دوم

اگر علاقه‌مندان اخبار نظامی باشید، قطعا در بین دوستانتان کسانی هستند که فکر می‌کنید باورهایشان در مورد جنگ جهانی دوم اشتباه بوده و شما درست فکر می‌کنید. این موارد بیشتر به‌دلیل متعدد و مختلف بودن روایت‌های جنگ جهانی دوم بوجود آمده که در ادامه نیز به بررسی چند مورد از آن‌ها می‌پردازیم.

علت موفقیت ارتش متفقین در نبرد نرماندی تنها به‌دلیل برنامه‌ریزی دقیق و تلاش باورنکردنی آنها بود

به گزارش گجت نیوز، پیروزی ارتش متفقین در نبرد نرماندی یکی از معجزه‌هایی بود که در عملیات روز D می‌توانست با اندکی زیرکی هیتلر به یک شکست سنگین تبدیل شود. اغلب مردم فکر می‌کنند که علت پیروزی ارتش متفقین در نرماندی به‌دلیل تلاش بی‌نظیر آن‌ها بوده است. البته تلاش آن‌ها نیز بی‌ثمر نبوده اما تنها دلیل این پیروزی هم نیست.

در حقیقت بخش بزرگی از پیروزی از متفقین متکی بر فریب دادن هیتلر بود که پس از ماه‌ها کار دقیق بالاخره نتیجه داد. در واقع متفقین کاری کرده بودند تا هیتلر باور کند که حمله به نرماندی، عملیات اصلی نیست و یک حمله بزرگ‌تر در ادامه به جریان خواهد افتاد.

البته علت فریب خوردن هیتلر نیز در این بود که در روز عملیات، چند تن از بهترین فرماندهانش در کنار او نبوده و هیچ اطلاعاتی از جبهه دشمن نداشت. درنهایت هیتلر از فراخوانی فرماندهان و ناوگان‌های توپخانه‌ای خود به مناطق حمله شده خودداری کرد و پس از شکست متوجه شد که به هیچ منطقه‌ای دیگری حمله‌ای صورت نگرفته است.

آدولف هیتلر ممکن است به نحوی فرار کرده باشد

یکی از موضوعات مورد علاقه برای مستند سازهای حوزه جنگ جهانی دوم، سرنوشت نازی‌ها است؛ به‌خصوص افرادی که در نورنبرگ دستگیر و محاکمه نشدند. این افراد علاقه دارند تا همیشه در مورد نحوه فرار برخی از آن‌ها به آمریکای جنوبی دکتر جوزف منگله مشهور یاد کنند. با این حال، فرد مورد علاقه همه افراد در این زمینه، خود آدولف هیتلر است.

مستندسازان تئوری‌هایی را ارائه می‌کنند که طبق آن‌ها آدولف هیتلر خودکشی نکرده و فرد کشته شده در فوهرپونکر یک کپی از خودش بوده است. با توجه به اطلاعات منتشر شده از ارتش متفقین، فوهرپونکر با تدارکات نظامی بسیاری مجهز شده و قطعا پناهگاه شخصی هیتلر بوده که جسد خودش نیز در همین مکان یافت شده است.

اکنون برخی ادعا می‌کنند که ممکن است این یک بدن دوبل بوده و هیتلر اصلی فرار کرده باشد؛ اما سوابق دندانپزشکی تایید کردند که خود هیتلر بوده است. در آن زمان هیچ راه بهتری برای شناسایی جسد او وجود نداشته اما با کمی تفکر منطقی نیز متوجه خواهید شد که دلیلی ندارد تا باور کنیم فرد دیگری غیر از او در آن پناهگاه بوده است.

شعار «آرام باشید و ادامه دهید» هیچ گاه استفاده نشد

در طول جنگ جهانی دوم، احتمال اشغال موقت انگلیس توسط نازی‌ها وجود داشت و دولت بریتانیا نیز برای کاهش فشار استرس و بهبود روحیه مردم این شعار را در قالب کمپین‌هایی به راه انداخت تا در طول نبرد و یا حتی زندگی با زمزمه کردن آن موفق شوند.

همان‌طور که می‌دانیم انگلیسی‌ها در نبرد پیروز شدند و هیچ گاه نیز شعار «آرام باشید و ادامه دهید» را استفاده نکردند اما در آن زمان همه مردم دنیا انگلیسی‌ها را با این نام و روحیه شناختند و این توانست جو روانی را نیز به نفع بریتانیا تغییر دهد.

نازی‎‌ها توانستند با موفقیت فرانسه را تسخیر کنند

این که آلمان در طول جنگ تا چه حد بر فرانسه کنترل داشت، قابل بحث بوده اما نظرات مردم در مورد چگونگی این کنترل مختلف است. آلمانی‌ها اشغال فرانسه را از سال ۱۹۴۰ شروع کرده و در ابتدا بخش‌های شمالی و غربی آن را تصرف کردند.

کنترل این بخش عظیم فرانسه باعث شد تا بسیاری فکر کنند که دولت فرانسه، دست نشانده آلمانی‌ها است. با این اوصاف مقاومت شدید فرانسه شروع شد و حدودا ۲ سال طول کشید تا نازی‌ها به بقیه مناطق فرانسه دست یابند.

البته پس از فتح فرانسه نیز مردم این کشور به هیچ وجه با آلمانی‌ها همکاری نکرده و سخت می‌توان گفت که نازی‌ها این کشور را در دست داشتند. شورش‌های مکرر باعث شد تا در نهایت این تصرف شکسته شده و بیگانگان را اخراج کنند.

شهروندان آلمانی نسبت به دستگیری هم وطنان یهودیشان بی‌تفاوت بودند

یکی از داستان‌های مشهور در مورد جنگ جهانی دوم، مربوط به رفتار شهروندان آلمانی در طول جنگ است. گفته می‌شود که شهروندان عادی آلمان در طول جنگ هیچ کاری برای هم‌وطنان یهودیشان انجام نمی‌دادند. البته برخی فکر می‌کنند که مقامات آلمان جلو مردم را می‌گرفتند، اما موضوع به این سادگی نیست.

نازی‌ها ابتدا با تبلیغات و وعده‌هایی کار خود را شروع کردند و برخی افراد سودجو نیز برای کسب قدرت هم‌وطنان یهودی خود را تحویل دادند. اما با گذشت زمان که قوانین وحشتناک نازی‌ها اجرا شد، شهروندان آلمانی به کمک هم‌طنان یهودی خود شتافته و آن‌ها را امان می‌دادند. بنابراین جمع بستن تمام شهروندان آلمانی آن زمان به‌عنوان افراد سودجو کار درستی نیست و افرادی نیز بوده‌اند که برای نجات یهودی‌ها تلاش کرده‌اند.

در صورت ادامه داشتن حمله رعدآسا معروف هیتلر، نازی‌ها کل جهان را تصرف می‌کردند

برخی افراد در مورد حمله رعدآسا معروف هیتلر اظهار نظراتی می‌کنند و معتقد هستند که این حمله‌ها با صداهای عجیب خود تنها می‌توانسته توسط نابغی‌هایی مانند نازی‌ها طراحی شود. این افراد علت شکست هیتلر را کمبود تجهیزات دانسته و فکر می‌کنند اگر ادوات لازم برای نازی‌های نابغه فراهم بود، می‌توانستند کل جهان را تصرف کنند. با این حال هیچ چیز هوشمندانه‌ای در مورد استراتژی Blitzkrieg وجود نداشت.

این استراتژی جنگی دقیقا حتی جدید هم نبوده و توسط نازی‌ها نیز ابداع نشده بود. این استراتژی در حقیقت یک ترفند کثیف بوده که با کاهش سرعت حرکت نیروها به راحتی شکست می‌خورد.

آمریکا دربرابر نازی‌ها کاملا متحد بود

بسیاری از آمریکا‌یی‌ها دوست دارند جنگ جهانی دوم را جوری تصور کنند که کشورشان برای مبارزه با بدی تمام کشورهای دیگر جهان را متحد کرد. در این داستان‌ها ایده این است که در طول جنگ جهانی دوم، همه مردم آمریکا برای مبارزه با بدی به‌صورت داوطلبانه آماده هستند. اما واقعیت چیز دیگری بود و سازمان‌هایی در آمریکا حضور داشتند که از نازی‌ها حمایت می‌کردند.

این سازمان‌ها در نتیجه آزادی بیان آمریکا در طول روزها به خیابان‌ها آمده و در حمایت از نازی‌ها راهپیمایی می‌کردند.

نابود هیروشیما و ناکازاکی باعث تسلیم ژاپن شد

بسیاری از مردم وقتی درباره بمب اتمی صحبت می‌کنند، همیشه با یاد هیروشیما و ناکازاکی بوده و معتقد هستند که تخریب دو شهر پرجمعیت با صدها هزار نفر ساکن، ژاپن را از نابودی کامل نجات داد. این طرز تفکر در مورد ژاپنی‌ها گفته می‌شود که گویی آن‌ها یک کند ذهن بیگانه هستند که تا آخرین انسان به‌طور غیرمنطقی می‌جنگیدند.

واقعیت این است که آمریکا از قبل بمباران ژاپن را شروع کرده بود و برای تضعیف روحیه ملت آن را ادامه می‌دادند. بنابراین ایده تسلیم شدن ژاپن به‌خاطر جلوگیری از بمباران‌ها نظر اشتباهی است و بسیاری معتقدند که علت پایان جنگ توسط ژاپن ساده است.

استالین در آستانه ورود به این جنگ بود و ژاپن نمی‌خواست نه شوروی و نه آمریکا را به‌عنوان فاتح خود بشناسد و از طرفی هم نمی‌توانست در دو جبهه آمریکا و شوروی مقابله کند. بنابراین تسلیم شدن را انتخاب کرد.

نازی‌ها در آستانه ساخت سلاح‌های هسته‌ای بودند

ساخت سلاح هسته‌ای توسط آلمانی‌ها در طول جنگ جهانی دوم مورد دیگری است که با شواهد اولیه، اقدام به بزرگ‌نمایی مراجرا شده و این موضوع را مطرح می‌کنند.

در واقع نازی‌ها به مقداری آب سنگین دست یافته بودند اما این برای تولید حتی اولین نمونه‌های بمب اتمی کافی نبوده است. همان‌طور که در فیلم «اوپنهایمر» می‌بینیم، دانشمندان سرشناس آمریکایی هم‌زمان با دانشمندان آلمانی مانند ورنر هایزنبرگ به انرژی داخل هسته دست یافته‌اند اما در ادامه به‌دلیل نفرت هیتلر از علم فیزیک کوانتوم (به‌دلیل نفرت از انیشتین) پروژه حرکت زیادی نتوانست داشته باشد.

هم‌زمان با این واقعه در آلمان، پروفسور جیسون رابرت اوپنهایمر اولین نمونه بمب اتم را با موفقیت در لوس آلاموس آزمایش کرد. بنابراین ساخت سلاح هسته‌ای توسط نازی‌ها فکت اشتباه دیگری است که در مورد جنگ جهانی دوم بیان می‌شود.

حمله به پرل هاربر باعث شد تا ایالات متحده وارد جنگ جهانی دوم شود

یکی دیگر از جالب‌ترین تئوری‌های جنگ جهانی دوم، ورود آمریکا به جریان این جنگ است که گفته می‌شود با حمله به پرل هابر این تصمیم گرفته شده است.

شاید حمله به پرل هابر نیز یکی از دلایل باشد، اما قطعا علت اصلی نبوده و جنگ دیپلماتیک آمریکا با کشورهای همچون ژاپن، عامل اصلی این ورود است. البته سال‌ها آمریکا از انگلیس در این جنگ حمایت کرد و تنها زمانی که احساس خطر برای مرزهای قدرت خودش کرده بود، وارد جریان جنگ شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تداوم افتتاح های مترویی منطقه هفت در سال جدید
  • جاده الفت ناژوان یک‌طرفه شد
  • کشف ۶۴۵ کیلوگرم گوشت غیر بهداشتی در اسلام آباد غرب
  • موافقت وزیر کشور با ارتقاء درجه شهرداری پارس آباد مغان
  • منطقه ۳ کاشان، نخستین میزبان طرح دهه خدمات عمرانی شد
  • کرمان فقط با مردم آباد می‌شود
  • ۱۰ فکت اشتباه از جنگ جهانی دوم که بین مردم رایج هستند(+عکس)
  • گروگان‌گیری اتباع در محله دولت آباد شهر ری
  • اقدامات شهرداری منطقه ۲ خرم‌آباد برای میزبانی از گردشگران نوروزی
  • گروگان‌گیری در محله دولت آباد شهر ری