Web Analytics Made Easy - Statcounter

۳ میلیون و ۳۲۶ هزار تن نهاده دامی طی ۹ ماهه امسال توسط تشکل های زیر مجموعه سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در بخش کشاورزی تامین و توزیع شد.

به گزارش برنا به نقل از  وزارت جهاد کشاورزی، معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: از این میزان نهاده دامی ۷۶۸ هزار تن سبوس، کنسانتره ۴۰۴ هزار تن، سویا ۲۱۸ هزار تن، ذرت دانه ای ۶۷۷ هزار تن، جو ۵۳۴ هزار تن، تفاله چغندر قند ۸۳ هزار تن، ذرت علوفه ای ۱۴۴ هزار تن، گندم دامی ۱۰۸ هزار تن، دان طیور ۱۶۳ هزار تن، پودر صدف ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن و سایر نهاده ها ۲۱۵ هزار تن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسرو شهبازی در باره نهاده کود نیز اظهار داشت: در ۹ ماهه امسال حدود ۹۲۲ هزار تن انواع کودهای شیمیایی، ریزمغذی و آلی زیستی توسط کارگزاران و تشکل های زیر مجموعه سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در بخش کشاورزی توزیع شد.

وی گفت: از کل کودهای کشاورزی توزیع شده توسط این تشکل، ۳۱۱ هزار تن آن مربوط به سهمیه کود شیمیایی یارانه ای بوده است.

شهبازی افزود: سهمیه کود یارانه ای شیمیایی ما در سال جاری ۴۳۶ هزار تن بود که ۱۸ درصد از سهم کل کود شیمیایی کشور را تشکیل می دهد.

وی میزان تامین و توزیع کودهای ریز مغذی در بخش کشاورزی توسط تشکل های این سازمان را ۱۶ هزار و ۱۹۶ تن و کودهای آلی زیستی را حدود ۶۵ هزار و ۸۰۰ تن عنوان کرد.

معاون فنی و اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران درباره نهاده سموم و بذور اصلاح شده نیز اظهار داشت: در ۹ ماهه امسال ۲۶۳۷ تن سم و ۲۰۲ هزار و ۶۰۰ تن انواع بذر اصلاح شده در بخش کشاورزی تامین و توزیع شد.

وی در مورد ماشین آلات کشاورزی گفت: طی مدت یاد شده، تامین و توزیع ۳۱۱ دستگاه تراکتور و کمباین و ۴۶۴ دستگاه ادوات و دنباله بند را داشته ایم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران بخش کشاورزی کود وزارت جهاد کشاورزی یارانه سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران بخش کشاورزی تامین و توزیع هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۸۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین‌های مرغوب کشاورزی به طرح هادی روستایی اختصاص نیابد

رضا افلاطونی رئیس سازمان امور اراضی گفت: هرگونه الحاق زمین به طرح هادی روستایی مستلزم دریافت مجوز از کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها است.

او افزود: دفاتر مختلف سازمان باید نشست‌هایی با بخش‌های متناظر خود در مدیریت‌های امور اراضی استان برگزار کنند و بر فعالیت آنان‌ نظارت کنند و ایرادهای کار رفع شود.

رئیس سازمان امور اراضی کشور ادامه داد: نظارت بر طرح‌های معاف از عوارض مانند گلخانه‌ها با دقت و حساسیت زیاد انجام شود تا انحراف از طرح‌ها صورت نگیرد.

به گفته او، تخصیص اراضی کشاورزی درجه یک و دو برای هر فعالیتی جز کشاورزی ممنوع است و همه استان‌ها باید به این موضوع توجه داشته باشند. 

افلاطونی گفت: هماهنگی‌هایی صورت گرفته تا برای ۳۴ شهرستان حساس در کشور نیز فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی منصوب شود تا بتوانیم با تغییر کاربری‌های غیرمجاز برخورد کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • معرفی توانمندیهای نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان.
  • زمین‌های کشاورزی به طرح‌ هادی روستایی اختصاص نیابد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر ۲۳ هزار تن نهاده دامی سیستان و بلوچستان انجام شد
  • زمین‌های مرغوب کشاورزی به طرح هادی روستایی اختصاص نیابد
  • ارائه بیش از ۳۵ میلیون خدمت رایگان در نقاط محروم و صعب‌العبور برای مدیریت بیماری‌های دامی
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»
  • پیش بینی تولید ۱.۵ میلیون تُن برنج در مازندران
  • ۷.۵میلیارد دلاری که بازار را تنظیم نکرد
  • ۹۵ هزارتن نهاده دامی در اختیار جامعه عشایر قرار گرفت
  • توزیع بیش از ۷۰ میلیون لیتر  مواد سوختی در روستا‌های کرمانشاه