Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، آرش آریانژاد مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان گفت: با تعاملات و همکاری‌های صورت گرفته در چند ماه اخیر، پیشرفت قابل توجهی در پروژه سد رمشت شاهد بوده ایم.

او با اشاره به شرایط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی حاکم بر جامعه، بیان کرد: با توجه به اعمال تحریم ها، مشکلات عدیده‌ای در حوزه عمران و تولید بوجود آمده که سد سازی نیز به عنوان یک پروژه عمرانی از این قاعده مستثنی نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آریانژاد با بیان اینکه سد رمشت می‌تواند در رونق و توسعه این منطقه نقش مهمی ایفا کند، ابراز امیدواری کرد: خوشبختانه شاهد پیشرفت چشمگیری در مراحل احداث این سد هستیم و امید است پروژه طی چند هفته آینده اتمام و به فاز بهره برداری برسد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان ضمن تاکید بر حرکت به سوی اهداف اصلی شرکت در راستای توسعه استان، خاطر نشان کرد: تمامی کارکنان شرکت آب منطقه‌ای کردستان بسان یک تیم و سیستم قوی با ایجاد فضای تعاملی، همدلی و همفکری هرکدام در جایگاه خود وظیفه و مسئولیتی را که به عهده دارد به نحو احسن انجام خواهد داد تا در راستای توسعه، ارتقاء و اعتلای استان کردستان به عنوان هدف اصلی شرکت گام برداریم.

او در پایان از افتتاح چند پروژه حوزه آب استان کردستان در نیمه اول بهمن ماه امسال، خبر داد و افزود: سد رمشت و شبکه آبیاری و زهکشی امیرآباد-رمشت، آب اندازی شبکه آبیاری و زهکشی گاران در مریوان و تصفیه خانه آب و آبرسانی به سقز از سد چراغ ویس از جمله پروژه‌های آماده بهره برداری در قالب پویش هر هفته الف - ب – ایران است.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پروژه های عمرانی احداث سد سد رمشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۰۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح همزمان پروژه‌های بهسازی، بازسازی و توسعه گروه هتل‌های پارسیان | بهسازی و بازسازی ۷۰۰ اتاق گروه هتل‌های پارسیان

به گزارش همشهری‌آنلاین ، محمدعلی ابوطالبی، مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره شرکت هتل‌های بین‌المللی پارسیان در آیین افتتاح همزمان پروژه‌های بهسازی، بازسازی و توسعه گروه هتل‌های پارسیان اظهار کرد: مفتخریم پروژه‌هایی که در برنامه بودجه سال ۱۴۰۲ پیش‌بینی شده بود امروز به مرحله رونمایی و افتتاح رسیده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲، ۳۲ پروژه برای افتتاح پیش‌بینی شده بود، گفت: ۲۲ پروژه از این تعداد مربوط به بازسازی سازه‌ها بوده است.

ابوطالبی با تاکید بر اینکه فاز اول بازسازی پروژه هتل استقلال کامل شده است، اعلام کرد: در سال آینده وارد فاز دوم این پروژه خواهیم شد.

به گفته مدیرعامل و عضو هیئت‌مدیره شرکت هتل‌های بین‌المللی پارسیان پروژه آب‌گرم رامسر نیز تا پایان شهریور سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی در ادامه افزود: تلاش کردیم سطح کیفی خدمات را حتی در هتل‌های مناطق کم‌برخوردار نیز افزایش یابد وهمچنین امیدواریم نسبت به معرفی این هتل‌ها توسط سازمان میراث فرهنگی اهتمام ویژه انجام شود.

ابوطالبی با اشاره به اینکه یک‌چهارم ظرفیت بناها بازسازی شده است، اعلام کرد: همزمان با پروژه بازسازی و بهسازی شاخص اقتصادی ما نیز رشد چشمگیری داشته و این موفقیت با لطف خداوند و تلاش همکاران به دست آمده است.

در ادامه این نشست یحیی نقی‌زاده محجوب، مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اظهار کرد: این اقدام در سایه تدبیر مدیران این مجموعه به‌دست آمده است و مجموعه گروه‌های هتلی در توسعه صنعت گردشگری، جذب گردشگر و تولید درآمد نقش ویژه‌ای دارند که گروه هتل‌های پارسیان این نقش را به‌خوبی ایفا می‌کنند.

وی در ادامه افزود: ارتقای خدمات در این هتل‌ها با ترقی گردشگری در کشور ارتباط مستقیم دارد و این مجموعه جریان‌ساز فعالیت سایر هتل‌ها در کشور خواهد شد.

همچنین محمدحسین پورتقی، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت سیاحتی و مراکز تفریحی پارسیان در ادامه این مراسم اظهار کرد: اساس این جلسه ایجاد یک جریان برای موضوع گردشگری است.

وی در ادامه تاکید کرد: گردشگری نعمتی است که از سوی خداوند به ما اعطا شده است، اگر از این نعمت بهره ببریم همچنان وجود دارد و اگر بهره نبریم نیز همچنان پابرجا خواهد ماند، اما باید گفت گردشگری باعث رونق اقتصاد پایدار در هر منطقه‌ای خواهد شد.

پورتقی تاکید کرد: هتل، تله‌کابین، قطار و مواردی از این قبیل، سخت‌افزار هستند و ما باید تلاش کنیم تا حس خوب با گردشگری به‌مردم انتقال پیدا کند.

مدیرعامل شرکت سیاحتی و مراکز تفریحی پارسیان اعلام کرد: مساله ما در شهرهایی مانند بم و یاسوج اقتصادی نیست، بلکه اهمیت آن، اقتصاد اقلیمی است؛ چرا که گردشگری باعث پایداری اقتصاد در منطقه خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه عملیات بهسازی و بازسازی در کل هتل‌های پارسیان به پایان یافته است، بیان کرد: در شرکت هتل‌های پارسیان ۳ استراتژی در سال‌جاری وجود داشت و ما توانستیم براساس این سیاست‌ها به کار خود ادامه دهیم.

پورتقی با اشاره به اینکه هتل رامسر پس از ۳۰ سال بازسازی شده است، گفت: همچنین سینما رامسر پس از ۳ سال که در جریان آتش‌سوزی غیرفعال شده بود به بهره‌برداری رسید.

به گفته مدیرعامل شرکت سیاحتی و مراکز تفریحی پارسیان، نمای هتل خزر که از سال ۹۵ نیاز به بازسازی داشت در سال‌جاری بازسازی و در شیراز نیز لابی و برخی از اتاق‌های هتل بازسازی شده است.

پورتقی از بازسازی اتاق‌های هتل‌های کرمانشاه و همدان خبر داد و گفت: در یزد نیز ۲ هتل پارسیان آزادی یزد و مجموعه ورزشی صفائیه بازسازی شده و به بهره‌برداری رسیده است.

کد خبر 839856 برچسب‌ها سفر - هتل و هتلداری اقتصاد

دیگر خبرها

  • هشدار وقوع سیلاب در پایاب سد‌های استان کردستان
  • فاز اول پروژه ۱۰۰ کیلوواتی نیروگاه خورشیدی منطقه تربت‌حیدریه افتتاح شد
  • اشتغال و اتمام پروژه‌های نیمه تمام، مولفه‌هایی برای توسعه کردستان
  • هشدار وقوع سیلاب در پایاب سدهای استان کردستان
  • پروژه‌های به ثمر نشسته در طرح تفصیلی شهر اصفهان اعلام شد
  • افتتاح همزمان پروژه‌های بهسازی، بازسازی و توسعه گروه هتل‌های پارسیان | بهسازی و بازسازی ۷۰۰ اتاق گروه هتل‌های پارسیان
  • ۱۴۴ جایگاه عرضه سوخت منطقه کردستان آماده ارائه خدمات به مسافران نوروزی
  • استاندار کردستان: سال آینده شاهد رونق اقتصادی در کردستان خواهیم بود
  • توسعه، اولویت دولت در کردستان است
  • نقش موثر پروژه فیبر نوری در توسعه اقتصاد دیجیتال و تحقق عدالت ارتباطی