Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: به تازگی خبری منتشر شده مبنی بر اینکه ۱۰ درصد از دانشجویان گوشی اندروید ندارند. این آمار بر اساس یک مطالعه در سطح وزارت علوم ارائه شده و متولی آن صندوق نبوده است.

مطیعی ادامه داد: این تحقیق که وزارت علوم انجام داده است یک تحقیق جامع بوده و در آن حدود یک تا دو سوال درباره میزان دسترسی به ابزار الکترونیکی از دانشجویان برای برخورداری از آموزش مجازی پرسیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: از کل پاسخ دهنگان به این پرسشنامه بین ۶ تا ۸ درصد اعلام کرده بودند که به گوشی و رایانه دسترسی ندارند.

به گفته این مقام مسئول، نتایج حاصل با شرکت همه دانشجویان کشور نبوده است و این میزان عدم دسترسی به ابزار الکترونیک مختص تعداد دانشجویان بوده که در این تحقیق حضور داشته اند. این نتایج از یک تحقیق پیمایشی منتج شده و درصد خطا در آن وجود دارد.

مطیعی ادامه داد: این ۶ تا ۸ درصد دانشجویی که اعلام کردند گوشی و یا رایانه برای آموزش مجازی ندارند، ۳ هزار نفر هستند.

به گفته این مقام مسئول، صندوق رفاه دانشجویان برای کمک به دانشجویانی که به این ابزار نیاز دارند، وام می دهد.

او تصریح کرد: وام‌ دانشجویی ضروری در مواردی چون بیماری‌های صعب العلاج، تصادفات، فوت پدر و مادر، حوادث غیر مترقبه‌ای که خارج از کنترل و اراده دانشجو باشد و منجر به ایجاد خساراتی شود که زندگی دانشجویی و خانوادگی دانشجو را تحت تاثیر قرار دهد، پرداخت می‌شود. کرونا نیز یک رویداد غیرمترقبه بود و وام هایی در این زمینه به دانشجویان پرداخت می شود.

مطیعی ادامه داد: دانشجویان می توانند برای تهیه ابزار هوشمند مثل گوشی موبایل، تبلت و لپ تاپ درخواست وام کنند.

او اضافه کرد: سال تحصیلی گذشته، وام ضروری تا سقف یک میلیون پرداخت می‌شد اما در برنامه ریزی جدید بسته به شرایط بین ۳ تا ۵ میلیون وام پرداخت می‌شود. با وجود اینکه اعتبار دانشگاه‌ها محدود است، هر دانشگاه متناسب با تعداد دانشجویان و سقف اعتباری باید وام‌ها را با اولویت بندی پرداخت کند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: بخشنامه‌ای به دانشگاه‌ها ارسال شد و به معاونان دانشجویی اعلام شد که اولویت پرداخت وام ضروری با دانشجویانی است که این وام را برای خرید ابزار هوشمند «گوشی موبایل، تبلت و لپ تاپ» جهت برخورداری از آموزش مجازی نیاز دارند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: صندوق رفاه دانشجویان لپ تاپ صندوق رفاه دانشجویان وام خرید موبایل صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۱۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار

 منصور نعیم‌آبادی   از واریز ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به‌حساب شبکه‌های بهداشت و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار خبر داد و گفت: اعتبارات در قالب برنامه ۱۰۰ روزه و مبتنی بر عملکرد مراکز تحت پوشش تخصیص و به‌حساب واریز می‌شود و امیدواریم شاهد تحولی در خدمت‌رسانی به مردم عزیز منطقه باشیم.    نعیم‌آبادی تصریح کرد: تزریق اعتبارات در چندین مرحله ادامه خواهد داشت و از سوی دیگر نظارت بر عملکرد و نحوه هزینه‌کرد نیز موشکافانه توسط کارشناسان ستادی انجام خواهد گرفت.    سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی چابهار ضمن تقدیر از نگاه ویژه وزارت بهداشت به دانشکده علوم پزشکی چابهار و تقدیر از تلاش حمایت‌های سرپرست دانشکده ابراز امیدواری کرد که در مدت کوتاهی بخشی از مشکلات زیرساختی و تجهیزاتی با رویکرد برنامه ۱۰۰ روزه مرتفع خواهد شد. باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • قاب هنر پروژه خرید اثر از هنرمندان است
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳ محقق می‌شود؟
  • وعده مسئولان صندوق رفاه دانشجویی با بودجه ۱۴۰۳محقق می‌شود؟
  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار
  • با کالاف دیوتی موبایل استعدادتان را به چالش بکشید و بهترین شکل خودتان را نشان دهید!
  • بررسی سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • تخصیص جایزه گندم به کجا رسید؟
  • اینتر با اینزاگی فقط برای قهرمانی‌ها می‌جنگد