Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: پرداخت یارانه پنهان در قالب ارز ۴۲۰۰ تومانی به دارو و کالاهای اساسی زمینه‌ساز رانت و فساد شده است.

 

محمدرضا صباغیان، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی گفت: پرداخت یارانه پنهان در قالب ارز ۴۲۰۰ تومانی به دارو و کالاهای اساسی زمینه‌ساز رانت و فساد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: ارز ۴۲۰۰ تومانی هیچ تاثیری در کاهش قیمت دارو و کالاهای اساسی نداشته است.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: تورم کالاهای مشمول ارز ۴۲۰۰ تومانی در دارو و کالاهای اساسی بعضا بیشتر از کالاهای و داروهای غیر مشمول بوده است.

وی ادامه داد: ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو و کالاهای اساسی باید حذف شود و منابع مالی حاصل از آن در قالب یارانه به صورت مستقیم به مردم پرداخت شود.

نماینده مجلس شورای اسلامی درباره ضرورت حذف ارز دارو خاطرنشان کرد: ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو هم باید حذف شود.

صباغیان تاکید کرد:منابع مالی حاصل از حذف ارز دارو را باید به بیمه های خدمات درمانی داد و بیمه های خدمات درمانی با منابع مالی تخصیص یافته به آن ها می توانند پوشش بیمه ای دارو را افزایش و از مصرف کننده های نهایی حمایت کنند.

وی در پایان تصریح کرد: حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو و کالاهای اساسی در بودجه ۱۴۰۰ اتفاق خوبی است که مجلس به دنبال آن است و امیدواریم دولت در این زمینه همراهی کامل داشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ارز 4200 تومانی دارو کرونا واکسن کرونا ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو دارو و کالاهای اساسی مجلس شورای اسلامی حذف ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۱۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱/ تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت

بانک مرکزی بنابر ثبت سفارش‌ها و اعلام اولویت‌ها و نظر وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، در طول سال ۱۴۰۲ برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی مجموعا بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تامین و پرداخت کرد که از رشد ۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ برخوردار است. همچنین تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، میزان ارز تامین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی سال ۱۴۰۱ حدود ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید.

تامین ارز سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن (۱۴۰۱) از رشد ۲۶ درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ نیز بیش از ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالا‌های اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

کالا‌های تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده است.

کالا‌های اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالا‌های اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

دیگر خبرها

  • تصویب مبلغ منابع ارزی دارو و کالا‌های اساسی
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱/ تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه
  • مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، دارو و شیر خشک یک درصد شد
  • ۱۰۱ میلیون دلار ارز به نیازهای خدماتی تخصیص داده شد