Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@15:48:19 GMT

هر دانش‌آموز می‌تواند یک خمینی باشد

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۳۳۵۰

هر دانش‌آموز می‌تواند یک خمینی باشد

ایسنا/خوزستان وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه هر فرد ظرفیت، توانمندی و پیچیدگی هایی دارد که همه این موارد معجونی از وضعیت انسان هایی است که در اختیار ما قرار می گیرند و ما وظیفه آموزش این افراد را بر عهده داریم، گفت: از هر دانش آموز می توان یک خمینی تولید کرد و به همین دلیل، معلمی شغل انبیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن حاجی‌میرزایی در جلسه با مدیران مدارس خوزستان که امروز ( دوم بهمن ماه) در اهواز برگزار شد، با اشاره به با ارزشمند بودن کار مدیران مدارس، اظهار کرد: در دوران کرونا فرهنگیان خلاقیت های چشم گیری از خود آشکار کردند و فداکاری های خوبی داشتند که جای تشکر دارد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: کار آموزش و پرورش در شرایط عادی سخت است زیرا با انسان ها سر و کار دارند و دشوار است. هر فرد ظرفیت، توانمندی و پیچیدگی هایی دارد که همه این موارد معجونی از وضعیت انسان هایی است که در اختیار ما قرار می گیرند و ما وظیفه آموزش این افراد را بر عهده داریم.

حاجی میرزایی بیان کرد: سختی کار با همزمانی کرونا افزایش می یابد. در این شرایط که ناگزیر به برگزاری کلاس های غیرحضوری هستیم، نقش و مسئولیت مدیران دشوارتر و پیچیده تر شده است اما آنچه سختی ها را کمی کاهش می دهد ارزش کار انجام شده است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: از بین مشاغل موجود شاید حقوق و مزایای شغل مدیر مدرسه کمتر باشد اما هیچ کاری به اندازه این کار عمیق، پربار، تاثیرگذار، پایدار و دارای فرصت های بی نظیر برای خلاقیت نیست.   

وی با تاکید بر لزوم استفاده از فرصت کار در آموزش و پرورش، عنوان کرد: از هر دانش آموز می توان یک خمینی تولید کرد و به همین دلیل، معلمی شغل انبیا است. کار بزرگ را آدم های بزرگ انجام می دهند و باید کار با منش بزرگ انجام شود و برای انجام آن، روح بلند و عظیم داشت.

حاجی میرزایی گفت: مدیران مدارس باید مراقب همه دانش آموزان باشند؛ مدیر توانمند مدیری است که از روحیه، پیشرفت و همه جزئیات همه دانش آموزان آگاهی داشته باشد. نباید مدیری حواسش نباشد و یک دانش آموزان از دستش در برود زیرا وقوع این اتفاق، تبعات زیادی دارد. مدیران باید همه دانش آموزان را تحت پوشش قرار دهند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: مهم نیست چه تعداد دانش آموز از طریق شاد یا تلویزیون آموزش می بینند آنچه اهمیت دارد این است که مدیران از آموزش همه دانش آموزان اطمینان داشته باشند و بعد مطمئن شوند که آموزش های ارائه شده با کیفیت هستند. همچنین مدیران باید با معلمان ارتباط عمیق داشته باشند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: امروز اهداف همه تعلیم و تربیت است. دیده شدن خدمت همه به کار این مدیران وابسته است و در صورتی مدیران کارشان خوب انجام نشود، دیده نمی شوند.

حاجی میرزایی گفت: یک مدیر مدرسه و شغل در آموزش و پرورش، فرصتی برای رشد و نشان دادن توانایی ها است. ارزش این فرصت از یک دوره دکتری بیشتر است. این دوره نه تنها موجب افت تحصیلی شود بلکه باید موجب شکوفایی شود.

حاجی میرزایی با تاکید بر لزوم مراقبت از امتحانات دانش آموزان، بیان کرد: همچنین ارتباط با خانواده ها و معلمان باید برقرار و مسائل حل و فصل شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان وزير آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش همه دانش آموزان حاجی میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۳۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است

به گزارش قدس خراسان، جواد روحانی امروز ۴ اردیبهشت‌ماه، در سمینار اوتیسم با موضوع آشنایی با عوامل تاثیرگذار در اختلال اوتیسم و درمان اختلال آگاهی‌بخشی و بازگویی تجارب زیسته مادران و معلمان‌ که در دانشکده علوم‌تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما در مدارس خود آموزش واحدی برای نوآموزان و دانش‌آموزان اوتیسم نداریم. ده‌ها آموزش برای آن‌ها تعیین شده که با توجه به شرایط و توانمندی هر دانش‌آموز و سطح‌بندی طیف اوتیسم است.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است، عنوان کرد: اولین مدرسه اوتیسم در استان ۱۵ سال پیش با ۳۰ دانش‌آموز شروع به کار کرد. در دو، سه سال گذشته ۲۱۴ دانش‌آموز طیف اوتیسم داشتیم، سال گذشته ۳۲۰ نفر بودند و در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در سامانه ۴۲۵ نفر دانش‌آموز طیف اوتیسم ثبت شده است.

وی افزود: ۱۵ سال پیش یک مدرسه اوتیسم داشتیم که الان به ۱۰ مدرسه رسیده، ۵ مدرسه در مشهد و ۵ مدرسه در نیشابور، تربت جام، تربت حیدریه و سبزوار قرار دارد. در گناباد نیز ۷، ۸ دانش‌آموز شناسایی شدند و برای آن‌ها کلاس تشکیل شده است.

روحانی بیان کرد: بسیاری از خانواده‌ها این اختلال را پنهان می‌کنند و ممکن است مراجعه نکنند. شاید هزاران نفر دیگر هنوز در خانه‌ها هستند. قدم‌های خوبی در استان برای دانش‌آموزان طیف اوتیسم برداشته شده و در محتوای آموزشی پیشگام هستیم. اولین استانی هستیم که مرکز پیش‌دبستانی تخصصی و کودکستان استثنایی برای این گروه داریم.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه مهمترین چالش‌های ما در اختلال طیف اوتیسم پذیرش این دانش‌آموزان و نوآموزان است، تصریح کرد: چالش ما با والدین است که شاید پذیرشد این اختلال را نداشته باشند که بچه را نگه دارند به این امید که بهبود پیدا کنند. والدین و افراد جامعه باید تفاوت‌های فردی را بپذیرند و نگاه خود را تغییر دهند.

وی ادامه داد: نهادهای اجتماعی، نهادهای دولتی و غیر دولتی و شهرداری‌ها باید پارک‌های ویژه‌ای را مناسب‌سازی کنند و بخش سرگرمی برای افراد خانواده بگذارند. مبلمان شهری باید برای این دانش‌آموزان مناسب‌سازی شود. در زمینه ایاب و ذهاب مشکلاتی وجود دارد.

روحانی اضافه کرد: در زمینه محتوای آموزشی نیز هنوز نتوانستیم محتوای آموزشی خاص برای دانش‌آموزان تعریف کنیم و هنوز بر اساس محتواهای کم‌توان ذهنی آموزش می‌دهیم اما همکاران ما با تلاشی که داشتند کتاب‌هایی را تعریف کردند که آموزش تصویری دارد.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: دانشگاه فردوسی مشهد پیشنهاد دادند تفاهم‌نامه‌ای امضا شود و دانشجویان در درس آشنایی با دانش‌آموزان با نیازهای ویژه یا اختلالات رفتاری، بازدیدی از مدارس ما داشته باشند و با طیف اوتیسم آشنا شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • ۱۵ هزار دانش آموز ایلامی در مرحله‌ اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • جشن فرشته‌ها با حضور ۱۳۱۰ دانش‌آموز دختر همدانی
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری