Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان آوج از بازگشایی مدارس با حداکثر 50 دانش آموز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین; نصرت اله علیرضایی فرماندار شهرستان آوج در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان که با حضور اصغری مدیر کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مدیران و فرهنگیان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: در آستانه دهه فجر و چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم،انقلابی که بیشتر بعنوان یک انقلاب فرهنگی شهره دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دغدغه و دل نگرانی انقلابیون این بود که در حوزه فرهنگ بتوانند نقش آفرین و اثرگذار باشند و برای این منظور خواسته شان این بود که وزارت آموزش و پرورش را در اختیار داشته باشند تا بتوانند یک نسل با هویت دینی و مسئولیت پذیر تربیت کنند.

فرماندار شهرستان آوج گفت:امروز در سایه و به برکت انقلاب اسلامی نه تنها آموزش وپرورش که تمام دستگاه های فرهنگی و اجتماعی در اختیار قرار گرفته است اما آیا خروجی و نتیجه این برنامه ها و فعالیت های فرهنگی،امری مقبول و رضایت بخش است!؟

علیرضایی عنوان‌کرد:امروز حوزه آموزش و پرورش به یک آسیب شناسی، بازنگری و بازاندیشی انتقادی برنامه ها،سیاست گذاری ها و فعالیت ها و اقدامات نیاز دارد و این موضوع  را بعنوان یک اولویت باید جدی گرفت.

وی افزود:بازگشایی مدارس در شهرستان آوج با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مدارس با جمعیت کمتر از ۵۰ نفر و در کلاس هایی که تعداد دانش آموزان آن از ۱۰ نفر تجاوز نمی کند،در دستور کار قرار بگیرد.

فرماندار شهرستان آوج اظهارداشت:طی هفته آینده ۱۵۰ تبلت به شکل رایگان در اختیار دانش آموزان محروم و فاصله گوشی هوشمند قرار خواهد گرفت که ۵۰ دستگاه تبلت توسط اداره کل آموزش  وپرورش و ۱۰۰ دستگاه‌ با همکاری و مشارکت کمیتهامداد،بهزیستی و مشارکت خیرین تهیه و تامین شده است.

موافقت با جابجایی محل استقرار فعلی سپاه با حوزه بسیج خواهران و واگذاری مدرسه روستای قرخ بلاغ به دهیاری جهت بهسازی و مرمت و استفاده بعنوان خانه بوم گردی از جمله مصوبات این جلسه بود.

در پایان این جلسه از اعضای اصلی و مدعو شورای آموزش و پرورش شهرستان آوج تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرمانداری آوج فرماندار شهرستان آوج آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۳۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • ۱۵ هزار دانش آموز ایلامی در مرحله‌ اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • شرایط مناسب برای برگزاری امتحانات‌نهایی در مهاباد مهیا شود
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • جشن فرشته‌ها با حضور ۱۳۱۰ دانش‌آموز دختر همدانی