Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@10:40:08 GMT

نیروهای سوادآموزی همچنان در انتظار استخدام

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۳۶۲۷

نیروهای سوادآموزی همچنان در انتظار استخدام

خبرگزاری مهر؛ گروه جامعه- فاطمه میرزاجعفری: سال هاست که معلمان حق التدریسی و نهضت سواد آموزی در نظام آموزشی کشور حضور دارند و با وجود تمامی مشکلاتی اعم از پرداخت نشدن به موقع حقوق و بعضاً مبالغ بسیار پایین آن، نبود بیمه، تدریس با حداقل امکانات و عدم استخدام در سیستم آموزشی مواجه هستند و در طول سال های اخیر مهمترین مطالبه معلمان نیز تعیین تکلیف وضعیت استخدامی آنها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرغم تلاش ها برای جذب و استخدام این نیروها اما این معلمان که گاه سختی های زیادی را برای آموزش در دور افتاده ترین نقاط استان ها تنها به این امید که در آموزش و پرورش استخدام شوند از وضعیت استخدامی و بلاتکلیفی کار خود گلایه دارند.

هانیه حقیقی آموزش دهنده نهضت سوادآموزی در شهرستان درود که از سال ۹۱ مشغول به خدمت در نهضت سواد آموزی است در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص عدم استخدام معلمان نهضت سواد آموزی و بلاتکلیفی آنها گفت: تعدادی از آموزش دهندگان قبل از سال ۹۱ از طریق آموزش و پرورش و حضور در دوره های آموزشی جذب گاهاً بدون تجربه علمی و دانشگاهی کافی مشغول به کار هستند اما آموزش دهندگان سال ۹۲ به بعد که اکثراً دارای تحصیلات دانشگاهی حتی در مقطع دکتری هستند و دوره های آموزشی و توانمندسازی و یادگیری از سازمان جهاد دانشگاهی را سپری کرده اند متاسفانه بلاتکلیف و سرگردان مانده اند.

حقیقی افزود: با توجه به تاکید رهبر انقلاب مبنی بر جذب معلمان از طریق دانشگاه فرهنگیان، سرنوشت آموزش دهندگان سال ۹۲ به بعد مشخص نیست و دولت تا کنون هیچ فکری در مورد استخدام این نیروها نکرده است این در حالی است که در بسیاری از روستاها و شهرستان جشن پایان بیسوادی گرفته شده و عملاً هیچ فرد ۱۰ تا ۴۹ ساله بی سوادی باقی نمانده است و یا اگر هم فرد بی سوادی باشد به دلیل عدم اعتماد به نفس و ترس از تمسخر برای یادگیری و آموزش سواد دغدغه‌ای ندارند که آموزش دهندگان مشغول خدمت به آنها باشند.

وی در خصوص نحوه برگزاری کلاس ها نیز اظهار کرد: دوره سواد آموزی که در آن فرد خودش به آموزش و پرورش مراجعه می کند، دروس را خوانده و در امتحانات شرکت می کند با دوره تحکیم و انتقال تفاوت دارد؛ در این دوره کلاس ها با ظرفیت ده نفر به بالا پس از استعلام آموزش دهندگان از سامانه جامع سوادآموزی و بررسی ناظر آموزش مبنی بر ثبت اولیه کلاس آموزش دهنده دفتر کلاس و کتاب تحویل می گیرد و به این ترتیب کلاس ها تشکیل می شوند.

پیدا کردن افراد بی سواد با سن بالا و شرایطی که ذکر کردم کار بسیار سخت و طاقت فرسایی است که به عهده آموزش دهندگان است چراکه افراد با التماس و خواهش هم حاضر به حضور در کلاس درس و آموزش نیستند به همین دلیل برای برگزاری کلاس با مشکلات زیادی روبه رو هستیم

حقیقی بیان کرد: پیدا کردن افراد بی سواد با سن بالا و شرایطی که ذکر کردم کار بسیار سخت و طاقت فرسایی است که به عهده آموزش دهندگان است چراکه افراد با التماس و خواهش هم حاضر به حضور در کلاس درس و آموزش نیستند به همین دلیل برای برگزاری کلاس با مشکلات زیادی رو به رو هستیم.

وی در خصوص نحوه پرداخت حق الزحمه آموزش دهندگان نیز چنین گفت: در صورت قبولی افراد واجد شرایط حق الزحمه آموزش دهندگان پرداخت خواهد شد این در حالی است که امتحانات نهضت مانند امتحانات نهایی با حضور رئیس نهضت برگزار شده و به این ترتیب در موارد زیادی تعداد قبولی بسیار پایین است.

وی با اشاره به اینکه بیشتر کلاس های نهضت سواد آموزی در مدارس غیر انتفاعی و بخش خصوصی برگزار می شود تصریح کرد: به دلیل اینکه آموزش دهنده ها با موسسات قرارداد می بندند و متاسفانه موسسات نیز با مشکلات مالی بسیار زیادی دست و پنجه نرم می کنند بیمه آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی نیز با مشکل روبه رو است و حتی گاهی از خود آموزش دهنده ها مبلغ واریزی بیمه دریافت می شود به این ترتیب در پرداخت دستمزد و بیمه آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی با مشکلات جدی روبه رو هستند.

حقیقی عنوان کرد: بسیاری از آموزش دهندگان در طول مدت خدمت خود باید تمام هزینه های رفت و آمد به شهر و روستاها را خودشان پرداخت کنند همچنین بسیاری از مدارس و مدیران برای برگزاری کلاس ها همکاری لازم را با آموزش دهندگان ندارند و گاهاً باید محلی را برای برگزاری کلاس اجاره کنیم که هزینه آن را نیز هم خودمان باید پرداخت کنیم.

وی در آخر اظهار کرد: در این سال ها من به عنوان آموزش دهنده تمام توان خود را به کار گرفتم تا در مدارس یا مساجد به آموزش افراد بی سواد بپردازم، متاسفانه تعداد آموزش دهندگان با این مشکلات کم نیست؛ افرادی که بدون هیچ چشم داشتی با هزینه های شخصی خود به امید اینکه روزی در آموزش و پرورش استخدام شوند مشغول خدمت هستند این در حالی است که تکلیف افراد سال ۹۲ به بعد همچنان مشخص نیست و با هر بار پیگیری با پاسخ عدم استخدام رو به رو می شوند البته اگر مجوز استخدام هم بیاید افراد مستمر به تدریس را جذب می کنند و همچنان بسیاری از افراد بلاتکلیف باقی می مانند.
 

کد خبر 5125574

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش نهضت سوادآموزی مناطق محروم استخدام معلمان شهرداری تهران شورای شهر تهران ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش آلودگی هوا شهر تهران کمیته امداد امام خمینی شورای شهر قوه قضاییه وضعیت معابر شهرداری آتش سوزی بنیاد شهید و امور ایثارگران پلیس راهور برای برگزاری کلاس نهضت سواد آموزی آموزش دهندگان آموزش و پرورش آموزش دهنده کلاس ها بی سواد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۳۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت شیادان بی سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا پایتخت اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که هر ساله با آن مواجه هستیم افراد فرصت طلب مجازی هستند که در فصل امتحانات نهایی و کنکور با ادعای دلسوزی و حمایت از داوطلبین خود را به آنها نزدیک می‌کنند و به بهانه فروش سوالات و ابزار پیشرفته تقلب از آنها کلاهبرداری می‌کنند.

وی با اشاره به اقدامات همه جانبه پلیس در این حوزه افزود: طی حضور همه جانبه پلیس فتا در فضای مجازی و در اجرای طرح برخورد با کلاهبرداران اینترنتی ویژه کنکور و امتحانات نهایی تعداد زیادی صفحه، کانال و گروه در شبکه‌های اجتماعی رصد و مورد پیگیری تخصصی قرار گرفت.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: در قدم بعدی این پرونده مشخص شد بیش از بیست کانال و گروه تلگرامی و صفحه اینستاگرامی با بیش از یک میلیون نفر دنبال کننده ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی و کنکور و ابزار تقلب را داشته و آنها را با قیمت‌های گزاف در این کانال‌ها به فروش می‌رسانند.

سرهنگ معظمی گودرزی بیان داشت: پس از بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی تعداد هجده نفر از افراد اصلی این تیم مجرمانه شناسایی و پس از احراز هویت و تشریفات قضائی پلیس موفق شد در یک اقدام غافلگیرانه این شیادان کلاهبردار را در محل اختفای خود در مناطق مختلف تهران بزرگ دستگیر و در چرخه پیگیری قضائی قرار دهد.

رئیس پلیس فتا پایتخت با بیان اینکه این مجرمین نیز همانند دیگر متهمین دستگیر شده سنوات قبلی هیچ‌گونه سوالی در اختیار نداشتند، تصریح کرد: تعداد زیادی از این افراد صرفاً با اعلام فروش سوالات کنکور بلافاصله بعد از واریز وجه کاربر را مسدود می‌کردند و برخی دیگر نیز سوالات بی ربط و قدیمی را به عنوان سوالات جدید برای داوطلبین ارسال می‌کردند.

وی با اشاره به اینکه افرادی که با تبلیغات دروغین ادعای فروش سوالات کنکور و امتحانات نهایی را دارند هدفی جز کلاهبرداری ندارند در توصیه به دانش آموزان و خانواده‌هایشان افزود: داوطلبان کنکور به تبلیغات واهی و دروغین فضای مجازی توجه نکنند چرا که فرآیند آزمون تعریف شده و امن است و تجهیزاتی که تحت عنوان راه‌های تقلب در شبکه‌های اجتماعی به فروش می‌رسد نه تنها کمکی به داوطلبان نمی‌کند بلکه ممکن است آسیب‌های بسیار جدی به آنها وارد کند و سلامت این عزیزان را به خطر بیاندازد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: فریب افراد سودجو که با سوءاستفاده از هویت‌های مجازی جعلی برای رسیدن به نیت شوم خود استفاده می‌کنند را نخورید و در صورت نیاز از طریق مرکز فوریت‌های سایبری با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir با ما در ارتباط باشند.

کد خبر 6087230

دیگر خبرها

  • تشویق ۲۱۱ سوادآموز استان سمنان/ پاداش‌ها واریز شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • بازداشت شیادان بی سواد در نقاب دلسوزان مجازی کنکور
  • تسری امتیازات رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران نهضت سوادآموزی
  • آموزشیاران نهضت سواد آموزی مشمول قانون رتبه بندی معلمان هستند
  • تسری امتیازات قانون نظام رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران و راهنمایان تعلیماتی سازمان نهضت سوادآموزی
  • اجرای قانون نظام رتبه بندی معلمان در نهضت سوادآموزی
  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند
  • برخی از فرزندان مادر ایرانی همچنان در انتظار صدور شناسنامه