Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از لرستان، اسد عبدالهی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان گفت: کارخانه پارسیلون در سال ١٣٥٣ تاسیس و در سال ١٣٦٣ افتتاح و به بهره برداری رسیده است.

عبدالهی با بیان اینکه این کارخانه نخ و الیاف نایلون تولید کرده و حدود ۲ هزار نفر در آن مشغول بکار بودند، اظهار داشت: به دلایل مختلف مانند عدم بروزرسانی و تطبیق با شرایط جدید، در سال ۱۳۸۴ به بخش خصوصی واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: بخش خصوصی فاقد تخصص، اهلیت و توان مالی بوده که موجب رکود، بحران و ورشکستگی کامل کارخانه و بلاتکلیفی کارگران، اعتراض و اعتصاب آنان شده و با فروش بخشی از دارایی‌ها توسط مالک به سیستم بانکی هم بدهکار است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان گفت: در چنین شرایط نابسامانی برای ساماندهی آن، به موضوع ورود شد، بطوریکه وضعیت کارگران و مطالبا ت اشخاص حقیقی و حقوقی تعیین تکلیف و با تلاش فراوان و بهره گیری از مکانیزم‌های مختلف باکمک شورای تامین استان و دستگاه قضایی، پارسیلون از مالک قبلی پس گرفته شد و طرح جامع از طریق مشاور تهیه و با تلاش مسوولان استان بعد از یک سال، کنسرسیومی متشکل از بانک‌های صنعت و معدن، ملی، سپه و گروه سرمایه گذاری آتیه دماوند که از طلبکاران پارسیلون بودند تشکیل شد.

عبدالهی اضافه کرد: پس از مکاتبات، جلسات و مذاکرات حضوری استاندار با بانک‌ها هیات مدیره شرکت پارسیلون تشکیل و آماده سرمایه گذاری شد.

او با بیان اینکه تاکنون هلدینگ‌های مختلفی هم برای سرمایه گذاری اعلام آمادگی و از محل بازدید داشته اند، گفت: یکی از پیشنهادات استانداری لرستان با توجه به پتانسیل‌های کارخانه، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی خرم آباد در این محل است چراکه این مکان دارای خصوصیاتی همچمون داشتن ١٠ مگاوات برق، امکانات آتش نشانی، گاز، آب، بیش از ٢٠٠ هکتار زمین، انبار‌های مختلف، نزدیکی به فرودگاه و راه آهن، نزدیکی به گمرک، واقع شدن در مرکز استان، قرار داشتن در مسیر آزادراه، دارای سازمان متولی، نزدیکی به مرز، زمینه برای توسعه، محصور بودن و دیگر زیرساخت‌های لازم است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار لرستان افزود: بر اساس مصوبه مجلس دهم در خصوص ١٣ منطقه ویژه اقتصادی و ٨ منطقه آزاد تجاری کارخانه پارسیلون هم یکی از این موارد است که توسط شورای نگهبان رد شده و در تاریخ ٩٩/٢/٣١ جهت تصمیم نهایی به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شده است.

عبدالهی ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده هفته گذشته گروهی سه نفره متشکل ازنمایندگان مجمع وشورای عالی مناطق آزاد، پس ازجلسه‌ای در تهران از پارسیلون بازدیدشد تا نتیجه بررسی میدانی را در اختیار اعضاء مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دهند و تصمیم نهایی را در خصوص تایید یا رد این مناطق اتخاذ نمایند.

کارخانه پارسیلون خرم آباد که در کیلومتر هشت جاده خرم‌آباد واقع است تا قبل از واگذاری، ۲ هزار کارگر به صورت مستقیم داشت و چیزی حدود ۱۵هزار نفر به صورت غیرمستقیم برای این کارخانه کار می‌کردند.

شرکت پارسیلون خرم آباد (سهامی عام) به عنوان بزرگترین تولید کننده الیاف فیلامنت نایلون و گرانول پلی آمید ۶ در سال ۱۳۵۳ تاسیس شد که در دهه ۸۰ پس از واگذاری به بخش خصوصی دچار رکود و بحران شد.

این شرکت در سال ۱۳۶۳ به بهره برداری رسید و ظرفیت تولید سالانه آن ۱۴ هزار تن انواع نخ نایلون خام و استرچ و یکهزار تن گرانول پلی آمید ۶ اعلام شد.

محصولات پارسیلون در صنایع تکسچر ایزینگ، بافندگی کتن و راشل، گردباف، تولید نخ تور ماهیگیری، جوراب بافی، شیلنگ، لاستیک و انواع قطعات پلاستیکی مهندسی مورد استفاده قرار گرفته است.

 

انتهای پیام/ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری لرستان کارخانه پارسیلون کارخانه پارسیلون خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۴۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیات مدیره استقلال را فورا تغییر بدهید | همه افراد را پس بفرستید

به گزارش همشهری آنلاین سید حجت کریمی - مدیرعامل و عضو هیئت مدیره پیشین باشگاه استقلال - درباره موضوع واگذاری باشگاه استقلال به شرکت پتروشیمی خلیج فارس حرف های جالبی می زند.

او در این خصوص گفت: از شنیدن این خبر خیلی خوشحال شدم و امیدوارم از این لحظه به بعد باشگاه استقلال با پشتوانه مردمی و هواداران میلیونی اش کمترین دغدغه را از بابت مسائل مالی داشته باشند و به شکل کاملاً حرفه‌ای در ادامه رقابت‌های این فصل و فصل آینده حضور پیدا کند.

مدیران فعلی را برای آورنده‌شان پس بفرستید

وی افزود: ضمن تبریک به خریداران سهام باشگاه استقلال توصیه می‌کنم حتماً در تغییر هیئت مدیره مستقر، زمان را از دست ندهند و همه این افراد را با یک اسنپ به دم خانه آقای قربان‌زاده بفرستند و همان جا پیاده کنند. چون کارنامه آنها در این ماه‌ها مشخص می‌کند که هیچ اتفاق مثبتی در استقلال رخ نداده است.

یک مدیر در باشگاه کار می‌کرد که به همین علت بیرونش کردند

عضو پیشین هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: متاسفانه در هیئت مدیره‌ای که هیچکس در آن کاری انجام نمی‌داد، یک نفر کار می‌کرد که اتفاقاً به همان دلیل که چون کار می‌کرد او را کنار گذاشتند. اسمش را هم می‌گویم، او علیرضا خانی بود که انصافاً در طول مدت زمانی که من در باشگاه حضور داشتم اهل حلال و حرام بود و ریز مسائل و اعداد و ارقام ورودی و خروجی باشگاه را از زیر ذره بین رد می‌کرد ولی در نهایت تحملش نکردند.

موافق عزل نکونام حالا حامی‌اش شده است!

کریمی ادامه داد: به عزیزانی که از این پس می‌خواهند استقلال را اداره کنند پیشنهاد می‌کنم افرادی را بیاورند که هدفشان از بودن در هیأت مدیره گرفتن بلیت بازی و پیراهن تیم نباشد. جالب است که یکی از همین افراد تا دیروز نامه عزل جواد نکونام را امضا می‌زد و حالا حامی‌اش شده و می‌گوید او تا سه سال دیگر هم قرارداد دارد.

در کدام دوره مدیراستقلال حقوق ۶۰ میلیونی گرفته؟

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال همچنین در واکنش به موضوع مطرح شده درباره انتشار دریافتی‌های یکی از مدیران پیشین باشگاه خاطرنشان کرد: تا جایی که می‌دانم پیش از این هیئت مدیره باشگاه حقوقی دریافت نمی‌کردند و این هم در نوع خودش جالب است که حالا اعضای هیئت مدیره ماهی ۶۰ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند. خیلی جالب است که بعضی از همین آقایان حتی یک بار هم در جلسات هیئت مدیره حضور پیدا نکرده‌اند.

امیدورام استقلال قربانی کارشکنی آقایان نشود

کریمی در پایان گفت: روزهای حساس و مهمی در پیش روی استقلال است تیمی که تا اینجا توانسته با وجود همه مشکلات هوادارانش را راضی نگه دارد حیف است که در پایان این مسیر به خاطر زیاده خواهی‌های عده‌ای و یا کارشکنی‌های گروهی دیگر نتواند دل میلیون‌ها هوادار را شاد کند و یکی جام دیگر به کلکسیون جام‌های باشگاه بیافزاید.

کد خبر 846514 برچسب‌ها ویژه ورزشی باشگاه استقلال

دیگر خبرها

  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیات مدیره مشخص شد
  • درویش و تمامی اعضای هیات مدیره پرسپولیس ماندنی شدند+فیلم
  • وزارت ورزش نقشی در انتخاب مدیران سرخابی نخواهد داشت
  • آخرین خبر از تغییرات مدیریتی در استقلال بعد از واگذاری سهام
  • عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم
  • آخرین تحولات مدیریت استقلال پس از واگذاری
  • هیات مدیره استقلال را فورا تغییر بدهید | همه افراد را پس بفرستید
  • برگزاری مزایده جدید پارسیلون خرم‌آباد
  • آخرین خبرها از پارسیلون خرم‌آباد/ مزایده جدید برگزار می‌شود
  • آخرین خبرها از «پارسیلون» خرم‌آباد/ مزایده جدید برگزار می‌شود