Web Analytics Made Easy - Statcounter

فردین انصاری کارگردان فیلم کوتاه «فشن» از آثار حاضر در سی و هفتمین جشنواره فیلم کوتاه تهران در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این اثر گفت: این فیلم کوتاه ۲۲ دقیقه‌ای درباره یک فشن‌شوی زیرزمینی است که فردی به نام افشار هر ماه این فشن‌شو را راه می‌اندازد اما یک بار این فشن دچار چالش‌هایی می‌شود که افشار به همراه مخاطبان شو به آن چالش کشیده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، این فیلم آذرماه سال گذشته یعنی دو سه ماه قبل از ورود کرونا به ایران ساخته شد.

این کارگردان درباره آسیب‌های کرونا گفت: مشخص است که کرونا یک سری محدودیت‌ها را به وجود می‌آورد و یک سری آسیب‌ها را به پروسه تولید هر فیلمی چه بلند چه کوتاه می‌زند اما من می‌گویم شاید بشود از منظری دیگر به این موضوع هم نگاه کرد مثلاً چند سالی می‌شود که پروداکشن های مفصل، کارهای هزینه‌بر، استفاده از عوامل و تجهیزات حرفه‌ای باب شده است و این می‌تواند دست فیلمسازان را در تعداد روزهای فیلمبرداری ببندد به طوری که مجبورند طی چهار پنج جلسه کار را تمام کنند اما اگر شما حالا بخواهید فیلمی را بسازید کرونا باعث می‌شود سعی کنید کارتان را لو باجت پیش ببرید یعنی مثلاً عوامل کمتری سر کار ببرید، سعی کنید پروداکشن و تولید را محدود کنید و… این محدودیت می‌تواند شما را به عنوان یک عنصر خلاقانه در تولید کمک کند، می‌تواند در جاهایی به راحت شدن ساخت فیلم کمک کند چون هرچه عوامل و پروداکشن بیشتر باشد کار بزرگ‌تر می‌شود و در نتیجه شاید تولید آنقدر روان پیش نرود از این فیلمسازی در دوران کرونا می‌تواند تجربه خوبی باشد.

وی با بیان اینکه این روزها فیلمسازان بیشتر روی موضوعات اجتماعی دست می‌گذارند، عنوان کرد: خوشبختانه فیلم من یک فضای فانتزی دارد، ژانر محور است، موضوعات اجتماعی را در دل خود ندارد و شبیه فیلم‌هایی نیست که در این سال‌ها باب شده است‌. حتی یک جاهایی معضلات اجتماعی را که دست مایه فیلم‌های امروزی شده است، هجو می‌کند.

انصاری توضیح داد: به نظر من یکی از دلایل اینکه فیلمسازان بیشتر به موضوعات اجتماعی می‌پردازند، ورود به سینمای بلند است به جرات می‌توانم بگویم اگر به خیلی از فیلمسازان که به موضوعات اجتماعی می‌پردازند و داورانی روی این موضوع تاکید دارند، بگویید کارگردان مورد علاقه شما چه کسی است؟ ممکن است بگوید تیم‌برتون ولی وقتی به تماشای فیلم‌های همان کارگردان‌ها بنشینید می‌بینید، او به یک موضوع اجتماعی پرداخته است. در این سال‌ها یک جریانی به وجود آمده که فیلمسازان را هدایت می‌کند و چون آن هدایت به سینمای بلند منجر می‌شود فیلمسازان ترجیح می‌دهند فیلم‌های اجتماعی بسازند، دوربین روی دست داشته باشند و موضوعاتی انتخاب کنند که جشنواره‌پسند است که البته الان همان جشنواره‌های خارجی هم خسته شده‌اند. طی تحقیق و پرس و جویی که داشتم، می‌گفتند حتی آنها هم از روایت این مقدار خیانت، سقط جنین و … در آثار خسته شده‌اند. فیلمسازان دوست دارند زودتر به سمت سینمای بلند هدایت شوند به همین ترتیب جسارت از آنها گرفته می‌شود، تنوع ژانر نداریم و این آسیب می‌زند.

کد خبر 5127359 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا جشنواره فیلم کوتاه تهران فیلم کوتاه فشن شو تئاتر ایران سی و نهمین جشنواره فیلم فجر سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر فیلم کوتاه موسیقی ایرانی جشنواره فیلم کوتاه تهران فیلم سینمایی حضور هنر ایران در جهان سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر تئاتر صاحبدلان تئاتر شهر برنامه تلویزیونی رادیو ایران کنسرت موسیقی موضوعات اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۴۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جلسه خودرویی وزیر صمت با شورای رقابت

وزیر صمت امروز در جلسه ای با اعضای شورای رقابت چالش های پیش روی صنعت خودرو و بازار رو مورد بررسی قرار داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، امروز در جلسه 653 شورای رقابت وزیر صنعت به همراه معاونین خود در مقام تنظیم گر فنی به بحث و بررسی موضوعات مختلف در بازارهای انحصاری  پرداخت.  

ابتدای این جلسه وزارت صمت به عنوان تنظیم‌گر فنی، مجری دستورالعمل‌های مختلف شورای رقابت در موضوعات متنوعی نظیر فولاد، ، روغن پایه، خودرو و…  است پ چالش های پیش روی این حوزه ها و راهکارهای بهبود وضعیت این بازارها را اراده نمود.

البته در بخش بازار خود موضوعات متفاوت تر بود چرا که براساس  اصلاحیه دستورالعمل 543 شورای رقابت نقش وزارت صنعت در مدیریت بازار مهم تر بود و شورای رقابت در مقام ناظر بر بازار عمل می کند.

در جلسه امروز شورای رقابت قرار شد این بخش در اجرای دستورالعمل شورای رقابت، به وزارت صمت کمک شود و این وزارتخانه مورد حمایت قرار گیرد تا بتواند نقش خود را به نحو احسن اجرایی کند.

 همچنین در این جلسه تاکید شد که تنها راه کاهش قیمت در بازار خودرو ، افزایش تولید است و در این رابطه باید برنامه ریزی لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طنین نساجی ای امید شهر خسته در سکوهای وطنی / فیلم
  • جایزه جوانی جمعیت جریانی فراگیر در سراسر کشور می‌شود
  • قصه تکراری عیسی مقابل صنعت نفت (عکس)
  • حذف بازی تکراری از مراحل دوم به بعد جام حذفی انگلیس در فصل آینده
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • کیومرث پوراحمد پرچمدار سینمای کودک بود
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» از شبکه دو سیما
  • اکران فیلم کوتاه؛ رفع تکلیف یا ضرورت؟!
  • تیم پائز، نایب قهرمان لیگ والیبال اوکراین شد
  • جزئیات جلسه خودرویی وزیر صمت با شورای رقابت