Web Analytics Made Easy - Statcounter

به عنوان یک مصرف‌کننده چطور از سلامت و بی‌ضرر بودن روغن خوراکی که هر روز مصرف می‌کنید، مطمئن خواهید شد؟! آیا عامل اصلی انتخاب شما نام برند و کیفیت محصول است یا قیمت درج شده روی بسته‌بندی؟ ما تلاش می‌کنیم در طول روز مواد غذایی مقوی و سالم مصرف کنیم، پس چرا با انتخاب و خرید محصولی که تولیدکنندگان روغن اصرار بر بی‌ضرر بودن آن دارند، وعده غذایی خود را ناسالم می‌کنیم؟ ریشه این مشکل در ناآگاهی ماست، اینکه به جای تحقیق راحت‌ترین راه را انتخاب می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا مصرف‌کننده باید ادعاهای تولیدکننده روغن خوراکی را باور کند؟!

از سال 1390 که تبلیغ روغن جامد به‌طور کامل ممنوع شد، تولیدکنندگان روغن نباتی به دنبال راه‌حلی بودند تا هم از قانون تخطی نکنند و هم مشتری خود را راضی نگاه دارند. مصرف‌کننده طعم روغن جامد را دوست داشت و به همین راحتی‌ها هم حاضر نبود از مصرف آن دست بکشد. اما چرا؟ این همه مقاله و توصیه پزشکان، برای عدم مصرف این محصول کافی نبود که باز هم مشتری روغن جامد می‌خرید؟ مشکل از کجاست که سلامت خود را به خطر می‌انداختند و حاضر نبودند روغن مایع مصرف کنند؟

مسئله سر طعم غذاهایی بود که با روغن جامد سرشار از اسیدهای چرب ترانس تهیه می‌شد. مردم به دنبال تجربه همان طعم بودند اما آن را در روغن‌های مایع گیاهی نمی‌یافتند. شاید عمده‌ترین دلیل تولید روغن‌های نیمه جامد همین موضوع باشد! اما آیا روغن نیمه جامد یا حتی روغن مایع گیاهی کاملاً سالم است؟ چرا مصرف‌کننده باید ادعای تولیدکننده مبنی بر بی‌ضرر بودن روغن‌های مایع را باور کند؟!

بیایید از این منظر به این موضوع نگاه کنیم؛ درست است که برخی از تولیدکنندگان روغن به دنبال سودجویی هستند اما در این بین برندهایی وجود دارند که سال‌ها است مشغول تولید محصول بوده و طی سالیان گذشته بخش تحقیق و توسعه خود را آنچنان پیشرفت داده‌اند که قابل قیاس با R&D شرکت‌های خارجی است. پس باید به برند اعتماد کرد، درست است؟

 آگاهی و شناخت بیشتر نسبت به برندهای موجود

در حال حاضر تولیدکنندگان بسیاری مشغول تولید و عرضه انواع روغن‌های گیاهی مانند روغن ذرت، روغن آفتابگردان و روغن کانولا هستند، اما همه این برند‌ها، تمامی این محصولات را در سبد برند خود ندارند، به این ترتیب حق انتخاب مشتری کاهش پیدا می‌کند. پس به دنبال برندی باشید که همواره به نیازهای مصرف‌کننده توجه کرده و برای ارتقاء سلامت او تلاش می‌کند و در عین حال به شما حق انتخاب می‌دهد.

معرفی بهترین روغن مایع خوراکی طبق آخرین تحقیقات

یکی از بهترین گیاهان برای تهیه روغن گیاهی، جوانه ذرت است که حاوی حدود 4.5% روغن بوده و به دلیل نقطه دود بالا مضرات برخی از روغن‌های گیاهی مانند تولید ترکیبات سرطان‌زا در اثر حرارت بالا را نخواهد داشت.

دلیل دیگر پایداری خیلی خوب روغن ذرت مقدار زیاد مواد ضد اکسیداسیون طبیعی موجود در آن نظیر اسید فرولیک و توکوفرول‌ها است. از نظر کل توکوفرول ها روغن ذرت پس از روغن جوانه گندم در مقام دوم قرار دارد.

روغن‌ ذرت علاوه بر ویتامین E، K، حاوی اسیدهای چرب ضروری امگا6 بوده و جالب است بدانید که مصرف روغن ذرت می‌تواند به جذب بیشتر ویتامین D کمک کرده و کمبود این ویتامین را در بدن جبران کند. گویی با یک تیر چند نشان می‌زنید، نه؟

روغنی که از آن صحبت می‌کنیم، روغن ذرت غنچه است که به عنوان محصول جدید سبد تولیدات این برند معرفی شده و اکنون در فروشگاه‌های بزرگ سطح شهر در دسترس است. پیش‌تر اشاره کردیم که روغن ذرت چه خواصی دارد، اما چه ویژگی‌هایی از این محصول باعث شده تا ما در این مقاله به معرفی برند خاصی بپردازیم؟ خاطرتان هست در مورد آگاهی، شناخت، اعتماد به برخی از تولیدکنندگان گفتیم؟ زمانی که با خواص و فواید یک محصول آشنا شوید و از سلامت آن اطمینان حاصل کنید، بی‌درنگ آن را جایگزین تمامی محصولاتی خواهید کرد که تاکنون مصرف می‌کردید.

ویژگی‌های روغن ذرت غنچه

این روغن محصولی 100% خالص تهیه شده از جوانه ذرت است و میزان اسید چرب اشباع آن پایین بوده و دارای مقادیر بالایی از اسیدهای چرب غیراشباع مفید است. امگا6 و امگا3 همان اسیدهای چرب ضروری هستند که بدن قادر به سنتز آن‌ها نیست و در نتیجه باید از طریق مواد غذایی جذب شوند.

این روغن بدون کلسترول و ترانس بوده و کلسترول بد خون را کاهش می‌دهد. روغن ذرت حاوی آنتی اکسیدان طبیعی اسید فرولیک و سرشار از ویتامین E است که علاوه بر کاهش خطر ابتلا به سرطان، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت کرده و برای سلامت پوست و مو نیز مفید است.

فیتو‌استرول موجود در روغن ذرت غنچه نوعی ضدالتهاب قوی بوده که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی، دیابت و برخی سرطان‌ها را کاهش می‌دهد. فیتواسترول با ممانعت از جذب کلسترول توسط بدن، نقش مهمی در کاهش کلسترول خون دارد. همانطور که اشاره کردیم روغن ذرت مقاومت بالای در مقابل اکسیداسیون داشته و علاوه‌بر ماندگاری بالاتر به دلیل نقطه دود بالا در اثر حرارت زیاد، مواد سمی و سرطان‌زا تولید نمی‌کند.دارای پایداری زیادی بوده و برای مصارف از جمله سرخ کردن خانگی مناسب است.

گاهی شنیدن خبر تولید محصولی جدید که هدف آن، ارتقاء سلامت جامعه و کاهش میزان ابتلای به بیماری‌های ناشی از چاقی و سکته قلبی است، نوید وجود تیمی با دانش کافی و دلسوز مردم را می‌دهد. امیدواریم روغن غنچه در مسیر سالم‌سازی سبد محصولات مصرفی خانوارهای ایرانی قدم‌های بیشتر و بزرگتری نیز بردارد و الگویی برای دیگر تولیدکنندگان باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: شاخص آلودگی هوا انتخابات 1400 کاظم صدیقی ویروس کرونا فائزه هاشمی روغن گیاهی اسیدهای چرب مصرف کننده روغن جامد روغن ذرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۴۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد انفجاری موها با مصرف این ماده غذایی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از راهنماتو، اگر به دنبال یک روش طبیعی و موثر برای رشد و حفظ سلامت موهای خود هستید، اسفناج را فراموش نکنید. اسفناج یک سبزی برگ سبز سرشار از مواد مغذی مانند آهن، پروتئین، ویتامین های A و C و دیگر مواد معدنی است که قادرند به حفظ سلامت مو کمک کنند، موجب رشد موها می شوند و موهایی پرپشت و سالم را برای شما به ارمغان می آورند. در ادامه قصد داریم نگاهی دقیق تر به فواید بی شمار این سبزی شگفت انگیز برای مو بیندازیم. با ما همراه باشید.

۱- حاوی آهن فراوان
اسفناج سرشار از آهن است و از این طریق به اکسیژن رسانی مناسب فولیکول های مو و رشد موهای سالم کمک کرده و از ریزش موی ناشی از کمبود آهن جلوگیری می کند.

۲- سرشار از فولات
فولات یک فرم طبیعی ویتامین B۹ است که برای تقسیم سلولی مفید است. اسفناج به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی فولات به تقسیم سلولی سلول های تشکیل دهنده فولیکول های مو کمک می کند. توجه داشته باشید که کمبود فولات می تواند به کندی رشد و نازک شدن موها منجر شود.

۳- حاوی ویتامین A
اسفناج حاوی سطوح بالایی از ویتامین A است که به تولید سبوم کمک می کند. همان روغن طبیعی که پوست سر را مرطوب کرده و موهایی سالم برای شما به ارمغان می آورد.

۴- سرشار از ویتامین C
ویتامین C برای تولید کلاژن، یک جزء کلیدی که به حفظ ساختار مو کمک می کند، ضروری است. این ویتامین همچنین به جذب آهن و در نتیجه رشد موهای سالم کمک می کند.

۵- سرشار از آنتی اکسیدان
اسفناج مملو از آنتی اکسیدان هایی است که به محافظت از فولیکول های مو و پوست سر در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند.

۶- رطوبت رسانی
محتوای بالای آب موجود در اسفناج به هیدراته نگه داشتن پوست سر، جلوگیری از خشکی و ایجاد محیطی سالم برای رشد مو کمک می کند.

۷- تقویت گردش خون
مواد مغذی موجود در اسفناج با بهبود گردش خون در پوست سر به تغذیه فولیکول های موها و رشد مطلوب آنها کمک می کند.

بهترین روش دوش گرفتن برای اجتناب از آسیب رسیدن به پوست

نحوه استفاده از اسفناج برای تقویت رشد موها

۱- ماسک موی اسفناج
اسفناج تازه را با مقدار کمی آب مخلوط کرده و آن را به صورت پوره درآورید. موهایتان را به آرامی با این مخلوط ماساژ دهید و بگذارید ۳۰ دقیقه روی موهایتان بماند. سپس موهایتان را با آب سرد بشویید. این ماسک به تغذیه پوست سر و تقویت رشد موها کمک می کند.

۲- نوشیدن آب اسفناج
ابتدا اسفناج ها را چندین مرتبه بشویید تا تمام آلودگی های آن خارج شوند. سپس با استفاده از آبمیوه گیری آب برگ های آن را بگیرید. نوشیدن منظم آب اسفناج می تواند مواد مغذی ضروری مورد نیاز برای رشد موهای سالم مانند فولات و ویتامین های A و C را برای بدن شما فراهم کند.

۳- ماسک موی اسفناج و ماست
پوره اسفناج را با مقداری ماست ساده مخلوط کرده و از آن به عنوان ماسک مو استفاده کنید. این ماسک را بر روی پوست سر و موهای خود بمالید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید. سپس موهایتان را به طور کامل آبکشی نمایید. ترکیب اسفناج و ماست می تواند به تقویت تارهای مو و افزایش رشد آنها کمک کند.

۴- ماساژ پوست سر با اسفناج و روغن نارگیل
پوره اسفناج را با مقدار کمی روغن نارگیل مخلوط کنید و از آن برای ماساژ دادن پوست سر خود استفاده کنید. ترکیب این دو ماده می تواند به بهبود گردش خون و رساندن مواد مغذی به فولیکول های مو کمک کند.

۵- ماسک موی اسفناج و تخم مرغ
پوره اسفناج را با یک عدد تخم مرغ بخوبی مخلوط کرده و یک ماسک موی غنی از پروتئین بسازید. این ماسک را بر روی پوست سر و موهای خود بمالید و بگذارید ۳۰ دقیقه در همین حالت بماند. سپس موهایتان را به کمک یک شامپوی ملایم بشویید. این ماسک به تغذیه و رشد موها کمک می کند.

عوارض مصرف اسفناج
عوارض جانبی اسفناج برای موها معمولا نادر است. اما برخی از افراد ممکن است واکنش های آلرژیک نسبت به اسفناج را تجربه کنند. علاوه بر این، مصرف بیش از حد اسفناج یا استفاده موضعی از آن در مقادیر زیاد می تواند به رسوب موادی همچون اگزالات در کلیه و در نتیجه بروز سنگ کلیه منجر شود. توصیه می کنیم از این سبزی تنها در حد اعتدال استفاده کنید و در صورت وجود هر گونه نگرانی در خصوص مصرف آن با یک فرد متخصص مشورت کنید.

کد خبر 846836 برچسب‌ها خبر مهم مو تغذیه

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • 5 دلیل برای خرید میان رده های شیائومی
  • رشد انفجاری موها با مصرف این ماده غذایی
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • هشدار جدی/ اگر این 7 غذا را دوباره گرم کنید و مصرف کنید مرگ آور خواهد بود
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • بدون حمایت دولت نمی‌توانیم بازار برنج را مدیریت کنیم
  • با خیال جمع به چای و قهوه‌تان شکر بزنید
  • اسنپ شاپ یا دیجی استایل؟ کدام برای خرید لباس بهتر است؟