Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@01:04:56 GMT

دادگاه اقتصادی در استان سمنان ایجاد شود

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۴۹۶۲

دادگاه اقتصادی در استان سمنان ایجاد شود

گروه استان‌ها- رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان گفت: باید در تمام شهرستان‌های استان سمنان دادگاه اقتصادی با حضور فعالان اقتصادی تشکیل شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علی‌اصغر جمعه‌ای در شورای اداری استان سمنان که با حضور آیت‌الله رئیسی رئیس قوه قضایی در ساختمان دادگستری سمنان برگزار شد، اظهار داشت: تشکیل دادگاه اقتصادی با حضور فعالان اقتصادی استان سمنان در روند رسیدگی به مشکلات حوزه تولید و صنعت اثرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشکیل این دادگاه اقتصادی را در تمام شهرستان‌های استان سمنان با حضور فعالان این حوزه خواستار شد.

استفاده مطلوب از ظرفیت‌ها و ثروت اقتصادی استان کردستان نشده استبسیج اصناف با انحصارگری و مافیای اقتصادی به شدت برخورد می‌کندرئیس بسیج سازندگی: اجرای موفق عملیات اقتصادی در گروی رفع موانع تولید است

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان گفت: حضور آیت‌الله رئیسی در استان سمنان برای فعالان اقتصادی بسیار ارزشمند است و برخورد قاطع ایشان با متخلفان مایه تقویت روح امید و اعتماد عمومی در جامعه شده است.

جمعه‌ای تصریح کرد: آمدن آیت‌الله رئیسی در قوه قضائیه و موضع‌گیری‌های شما در زمینه صنعت و تولید و قطع دست دلالان و متخلفان در این حوزه دور از انتظار نبود.

وی بابیان اینکه آیت‌الله رئیسی تمام ابعاد و زوایای مسئولیت خود را می‌دانند گفت: ایشان همواره برای رفع گرفتاری‌های فعالان اقتصادی و صنعتگران و تولیدکنندگان در تلاش هستند و موارد و مسائل را با جدیت دنبال می‌کنند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان تشکیل شورای هماهنگی اقتصادی در کشور در سال 97 و تفویض اختیارات در ارتباط با امور اقتصادی به این شورا را منجر به تسریع در رفع مشکلات و گرفتاری‌های مردم دانست.

انتهای پیام/363/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دادگاه اقتصادی فعالان اقتصادی آیت الله رئیسی استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۴۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادای احترام آیت الله رئیسی به اقبال لاهوری

رئیس جمهور در دومین روز از سفر رسمی خود به پاکستان با عزیمت به شهر لاهور مرکز ایالت پنجاب این کشور، ضمن حضور در مجموعه قلعه شاهی این شهر، با تقدیم تاج گل به آرامگاه اقبال لاهوری ادای احترام کرد و پس از قرائت فاتحه برای ایشان، دفتر یادبود این مجموعه را نیز امضا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید ابراهیم رئیسی که برای انجام سفر رسمی دو روزه در پاکستان به سر می‌برد، در نخستین برنامه از دومین روز سفر خود به شهر بزرگ و تاریخی لاهور در ایالت پنجاب سفر کرد و در مجموعه تاریخی و فرهنگی قلعه شاهی واقع در این شهر که مجموعه‌ای از بناهای ملی، مذهبی و فرهنگی را شامل می‌شود، حضور یافت.

رئیس جمهور با همراهی سروزیر و جمعی از مقامات محلی و با استقبال یگان تشریفات بر سر مزار مرحوم محمد اقبال معروف به لاهوری حضور یافت و ضمن ادای احترام با اهدای تاج گل، برای ایشان فاتحه قرائت کرد و دفتر یادبود این محموعه را نیز امضا کرد.

آرامگاه اقبال لاهوری شاعر، فیلسوف و سیاستمدار پاکستانی یکی از بناهای ملی و فرهنگی مجموعه قلعه شاهی است. اقبال لاهوری در ایران بیشتر با اشعارش به زبان فارسی شناخته می‌شود. فلسفه، سبک شعر و زندگی اقبال لاهوری بیشتر بر مبنای عشق به دین، قرآن و محبت پیغمبر اسلام (ص) قرار گرفته است.

اقبال در سال ۱۸۷۷ در شهر سایلکوت ایالت پنجاب متولد شد. وی پس از پایان تحصیلات دانشگاهی به تدریس اشتغال یافت و در سال ۱۹۲۷ به اصرار دوستان و نزدیکان اولین حضور جدی‌اش را در صحنه سیاست با حضور در مجلس شورای ایالتی تجربه کرد و در سال ۱۹۳۰ به ریاست حزب «مسلم لیگ» منصوب شد.

اقبال در زمانی که پاکستان جزو شبه‌قاره هند بود، به‌عنوان یکی از اولین افرادی که خواهان استقلال پاکستان بود، مورد توجه قرار گرفت و به‌عنوان رهبر مسلمانان هند، در حالی که با «محمدعلی جناح» نیز همکاری داشت، در راه تحقق این ایده تلاش کرد.

اقبال لاهوری نهایتاً در سال ۱۹۳۸ در اثر شدت یافتن بیماری در سن ۶۶ سالگی از دنیا رفت و پیکرش در جوار «مسجد پادشاهی لاهور» به خاک سپرده شد.

کد خبر 747151

دیگر خبرها

  • آیت‌الله رئیسی: شرکت‌ها و متخصصان ایرانی آماده مشارکت در پروژه‌های عمرانی سریلانکا هستند
  • آیت‌الله رئیسی: صهیونیست‌ها امروز منفورترین رژیم در نگاه مردم جهان هستند
  • رئیس جمهور: برای صدور خدمات فنی مهندسی آمادگی داریم
  • نشست تحقق شعار سال با حضور فعالان اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • در دومین روز از سفر رئیس جمهور به پاکستان چه‌گذشت؟/ توسعه مبادلات اقتصادی محور سفر رئیسی
  • آیت‌الله رئیسی وارد قلب اقتصادی پاکستان شد
  • سفر رئیس جمهور به پاکستان ثبات، امنیت و منافع متقابل را تقویت می‌کند
  • ادای احترام آیت الله رئیسی به اقبال لاهوری
  • ایران و پاکستان هشت سند همکاری امضا کردند
  • مراسم رسمی استقبال از آیت‌ الله رئیسی در پاکستان