Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان گفت: وقتی قیمت ارز در بازار آزاد 20 هزار تومان است، محصول در بازار رقابتی خود را با این عدد سازگار می‌کند؛ اینکه دولت انتظار دارد با اعطای ارز 4200 تومانی به کاهش قیمت محصول بپردازد، اشتباه محض است.

 برنامه سه‌شنبه شب «پایش» با موضوع گرانی اخیر مرغ و تخم‌مرغ به سراغ مجید موافق قدیری رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موافق قدیری در ابتدای برنامه با اشاره به دخالت‌های اشتباه دولت در بازار رقابتی محصولات پروتئینی گفت: «کشور ما از نظر تولید سرانه محصولات پروتئینی جایگاه بسیار خوبی در دنیا دارد اما دخالت‌های گاه و بی‌گاه دولت در زمینه اقتصاد دامداری، تنش را در بازار محصولات پروتئینی را بالا می‌برد. با وجود عرضه و واحدهای عرضه رقابتی بالا، دلیل برای دخالت دولت در این بازار نیست اما متاسفانه دخالت دولت در بازار بسیار بالاست. همچنین کشور در دوران تحریم است و  بنابراین این دلایل سبب شده تنش‌های بازار زیاد باشد.»

رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان درباره ارز 4200 تومانی افزود: « ارز 4200 تومانی پرچالش‌ترین و مهم‌ترین تصمیم اشتباه دولت بوده است. از زمان اعلام ارز 4200 تومانی، پیش‌بینی می‌شد که بازارهای هدف این ارز، برای سوداگران جذابیت داشته باشند. از واردات نهاده‌های دامی تا انتهای زنجیره تولید، صنعت تولید دچار چالش شد. با اعطای ارز 4200 تومانی، دولت به دنبال سرکوب قیمتی و دخالت در بازار بود، نتیجه ارز 4200 تومانی برای هر بازار رقابتی، مخرب و نابودکننده است.»

وی در ادامه با اشاره به عدم کنترل و مدیریت بازار توسط دولت به خاطر سیاست اشتباه ارز 4200 تومانی اظهار داشت: «از زمان اعطای ارز 4200 به محصولات پروتئینی، نه تنها بازار از کنترل دولت خارج شد، نرخ‌های چندگانه این محصولات نیز در بازار مشاهده شد. عملا این ارز، نه تنها دولت را به اهدافش نرساند، تنها عده‌ای خاص را منتفع کرد. مصرف‌کنندگان عمدتا نتوانستند از محصولات با قیمت مصوب استفاده کنند، تولیدکننده نیز نتوانست نهاده دامی با ارز 4200 تومانی پیدا کند.»

موافق قدیری با اشاره به اینکه بازار راه خودش را می‌رود و به قیمت ارز 4200 تومانی توجهی نمی‌کند افزود: «قیمت بازار، با قیمت مصوب دولت متفاوت است، وقتی قیمت ارز در بازار آزاد 20 هزار تومان است، محصول در بازار رقابتی خود را با این عدد سازگار می‌کند؛ اینکه دولت انتظار دارد با اعطای ارز 4200 تومانی به کاهش قیمت محصول بپردازد، اشتباه محض است. بازار با عرضه و تقاضا جلو می‌رود. در انتها مصرف‌کننده با قیمت ارز آزاد محصول را خریداری خواهد کرد. ارز 4200 تومانی برای مصرف‌کننده عملا هیچ نتیجه‌ای ندارد.»

رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان در رابطه با عدم وجود شبکه توزیع مناسب کالا افزود: «علاوه بر مشکلات ذکر شده، شبکه توزیع مناسب نیز در کشور وجود ندارد، تولیدکننده، مصرف‌کننده و حتی تاجر نیز به دلیل عدم وجود این شبکه توزیع مناسب، گله‌مند است. کشور در اینجا نیز کمیتش لنگ می‌زند. در شرایط فعلی البته همه تولیدکنندگان و بازرگانان کشور از جان و دل مایه می‌گذارند، اما باید این شبکه نیز اصلاح شود تا امکان سیاست‌گذاری در زنجیره تولید محصولات پروتئینی ایجاد شود.»

موافق قدیری در پایان در رابطه با لزوم تغییر نگاه به بازار از طرف تولیدکنندان و فروشنندگان بزرگ اظهار داشت: «نوع ارتباط تولیدکنندگان با فروشندگان و مصرف‌کنندگان در دنیا بسیار متفاوت‌تر از ایران است. در کشورهای مختلف، تولیدکنندگان ارتباط مستقیم با مصرف‌کنندگان دارند. آن‌ها در فروشگاه‌های بزرگ مانند هایپرها، غرفه مستقیم دارند، همچنین نوع خوراک و جیره‌بندی محصولات پروتئینی نیز در بسته‌بندی اعلام می‌گردد. این تجربه باید در کشور پیاده شود؛ همچنین تولیدکننده نیز به خوبی می‌توانند محصولات را بفروشند و مشتریان خود را بشناسند.

برچسب ها: نهاد دامی ، طیور ، آبزیان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000M1N

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: نهاد دامی طیور آبزیان رئیس انجمن صنایع خوراک دام محصولات پروتئینی طیور و آبزیان ارز 4200 تومانی بازار رقابتی اعطای ارز 4200 موافق قدیری قیمت ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۵۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار خودرو؛ دنا پلاس ۹۴۰ میلیون تومان/ مونتاژی‌ها گران شدند +جدول

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز ۱۰ آبان ۱۴۰۳ صعودی گزارش می‌شود و اکثر خودرو‌های داخلی رشد قیمت دارند. اما بازار مونتاژی‌ها با افت و خیز همراه است.

قیمت خودرو امروز غالباً صعودی است. طبق داده‌های به‌دست آمده محصولات داخلی بیشتر از محصولات مونتاژی تغییر پیدا کردند و تغییر ایجادشده در خودرو‌های داخلی افزایشی بوده، اما در خودرو‌های مونتاژی متفاوت گزارش می‌شود.

همچنین با افزایش نرخ دلار به عنوان عامل موثر بازار خودرو، اغلب محصولات داخلی و مونتاژی گران شده و تعداد اندکی در برابر آن مقاومت نشان دادند.

قیمت خودرو‌های داخلی

بازار خودرو‌های داخلی در بیشتر محصولات افزایشی گزارش می‌شود.

دنا پلاس توربو ۶ سرعته یکی از محصولات پر قدرت ایران خودرو محسوب می‌شود که به واسطه موتور توربو شارژ و گیربکس ۶ سرعته خودکار، بهبود‌های نسبت به نسخه‌های قبلی دنا دارد. این خودرو امروز ۳۲ میلیون تومان گران‌تر شده و به قیمت ۹۴۰ میلیون تومان رسیده است. البته خودروی مذکور در حال حاضر در کارخانه به فروش نمی‌رسد.

دنا پلاس توربو اتوماتیک (آپشنال) از پرآپشن‌ترین نوع این خودرو به‌شمار می‌رود که امروز با رشد پنج میلیون تومانی نسبت به روز گذشته همانند سایر محصولات این شرکت تعادل خود را از دست داده و در مرز یک میلیارد تومان قرار گرفت.

پژو پارس از محصولات پرطرفدار ایران خودرو محسوب می‌شود که امروز ده میلیون تومان گران‌تر شده و به قیمت ۷۰۳ میلیون تومان در بازار خرید و فروش می‌شود. البته این خودرو اکنون در کارخانه تولید و عرضه نمی‌شود.

خودروی شاهین اتوماتیک پلاس که به تازگی با امکانات بیشتر و جدید‌تری نسبت به انواع خود راهی بازار سایپا شده است از ابتدای معاملات امروز چهار میلیون تومان کاهش داشته که به محدوده ۹۸۰ میلیون تومان رسیده است.

کوییک اتوماتیک یکی از اتومات‌های بازار داخلی بوده که امروز با افت دو میلیون تومانی به قیمت ۵۴۸ میلیون تومان معامله می‌شود.

قیمت خودرو‌های مونتاژی

بازار خودرو‌های مونتاژی تغییر کمتری را نسبت به بازار داخلی تجربه کرد.

X۳۳ کراس (اتوماتیک) با امکانات رفاهی و ایمنی متنوعی عرضه می‌شود که نسبت به رقبا خصوصا خودرو‌های داخلی تفاوت آشکار و نسبت به نسخه دستی تفاوت جزئی دارد. این خودرو با رشد ۱۵ میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۴۰ میلیون تومان در بازار معامله می‌شود.

کی‌ام‌سی T۹ از محصولات مونتاژی شرکت کرمان موتور است که به صورت رسمی در نمایشگاه خودروی تهران رونمایی شده بود. پیکاپی قدرتمند که رده‌ای بالاتر از T۸ قرار گرفته و با افزایش ۱۱ میلیون تومان به قیمت دو میلیارد و ۳۲۵ میلیون تومان رسیده است.

فیدلیتی (۷ نفره) در دسته محصولات لوکس بهمن موتور محسوب می‌شود که امروز با افزایش ۳۰ میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۸۶۰ میلیون تومان به متقاضی تحویل داده می‌شود.

منبع: تجارت نیوز

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۵ میلیون تومانی آیفون!
  • قیمت محصولات کرمان موتور امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۳+ جدول
  • قیمت محصولات کرمان موتور امروز ۱۲ آبان ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت انواع نهاده های دامی و محصولات کشاورزی ۱۲ آبان ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو ۱۰ آبان ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو 10 آبان 1403
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ آبان ماه / قیمت خودرو همچنان در سربالایی
  • قیمت انواع نهاده های دامی و محصولات کشاورزی ۱۰ آبان ۱۴۰۳
  • بازار خودرو؛ دنا پلاس ۹۴۰ میلیون تومان/ مونتاژی‌ها گران شدند +جدول
  • بازار خودرو صعودی شد