Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حشمت الله عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در جلسه مشترک ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران  با اشاره به کنترل نرخ مرغ و تخم مرغ در بازار گفت: عرضه مرغ در بازار به تعادل رسیده و مشکلات تا حدی حل شده و به دلیل سوء استفاده واحد‌های بسته بندی تخم مرغ و عرضه تخم مرغ بالاتر از نرخ مصوب توسط مرغداران شاهد عدم تعادل در بازار تخم مرغ بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شرایط گرانی، تخم مرغ شانه ۲۰ تایی ۴۷ هزار تومان عرضه می‌شود و برای جلوگیری از افزایش قیمت نرخ مصوب تخم مرغ شانه ۳۶ تایی ۳۶ هزار تومان اعلام شده است و در این راستا برای متخلفان پرونده‌های سنگین تشکیل و تمامی آن‌ها بدون چشم پوشی و استثنا به تعزیرات ارسال شده است، همچنین از روز گذشته ۱۶۰ تن تخم مرغ به بازار وارد شده و شاهد روند کاهشی نرخ تخم مرغ از دیروز هستیم.

وی ادامه داد: نگاه منفی و نفی گرایانه به تولید به بهانه آسیب زدن به محیط زیست در سال جهش تولید و در شرایطی که دشمنان کمر همت را بر تحریم همه جانبه اقتصادی ملت ایران بسته اند، درست نیست؛ لذا این شیوه عملکرد خود مانعی بر سر راه تولید است. ۸۵ درصد پهنه شهرستان منطقه حفاظت شده است، بنابراین نمی‌توان انتظار توسعه شهرستان پردیس را داشت؛ سازمان محیط زیست باید با انعطاف بیشتر اصلاح محدوده‌های مناطق حفاظت شده استان را در دستور کار قرار دهد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های خوب شهرستان پردیس افزود: با توجه به روند رو به رشد جمعیت و وجود ۸۹۰۰ واحد تولیدی و صنعتی باید رفع موانع تولید و حل مشکلات واحد‌های تولیدی شهرستان در اولویت کار مسئولان قرار گیرد.

عسگری تاکید کرد: حرکت بر اساس طرح‌های پیشران و مطالعه شده در سطح شهرستان‌ها می‌تواند بسیاری از مشکلات و ایرادات وارده به طرح‌های تولیدی را که به مرور زمان به عنوان مانعی محسوب می‌شوند را مرتفع نماید؛ لذا لازم است از ابتدای ایجاد و احداث واحد‌های تولیدی و صنعتی دستگاه‌های متولی به درستی وظایف خود را انجام دهند.

وی در ادامه با اشاره به کمبود زمین برای احداث واحد‌های تولیدی در سطح شهرستان گفت: از دستگاه‌های متولی می‌خواهیم در مورد صدور پروانه و مجوز تولید همکاری لازم را به عمل آورند و حتما دستگاه‌های نظارتی هم همراهی خواهند کرد. صدور مجوز تاسیس کارگاه تولیدی در واحد‌های صنعتی استان تهران در ۹ ماهه امسال ۱۶۵ درصد رشد داشته است. جذب سرمایه گذار در استان تهران برخلاف سایر استان‌ها در حال انجام است و به طور متوسط در سطح کشور ۲۲ درصد از واحد‌های شهرک‌های صنعتی تعطیل هستند و این رقم در استان تهران به ۱۶ درصد تقلیل پیدا کرده است.

معاون استاندار تهران با بیان اینکه در استان تهران در حدود ۱۷ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی داریم افزود: کارگاه‌های تولیدی که مشکل رکود اقتصادی دارند برای راه اندازی مجدد به متقاضیان جدید واگذار می‌شود و در این رویه از میزان رکود اقتصادی واحد‌های صنعتی در سطح استان می‌کاهد.

عسگری عنوان کرد: از ابتدای سال ۹۹ با وجود بیماری کرونا و مشکلات آن یک واحد صنعتی هم تعطیل نشد و ۱۴۵ واحد صنعتی که از ابتدای سال راکد بودند به چرخه تولید بازگشتند و ۳۰ واحد صنعتی که بابت بدهی به بانک‌ها واگذار شده بودند از رهن بانک خارج و به مزایده گذاشته شدند.

وی با بیان اینکه در سال جاری ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بابت کرونا تسهیلات پرداخت شده که رقم پرداختی قابل توجه و قابل قیاس با سال گذشته نیست گفت: ۵ هزار میلیارد تومان منابع مالی در سطح استان صرف شده، و محدودیتی در حوزه منابع نداریم منابع متنوع و ارزان قیمت را در اختیار داریم و طی چند روز گذشته ۱۴ میلیارد تومان یارانه تسهیلات با قیمت مناسب و با تعرفه قرض الحسنه برای طرح‌های جهش تولید ابلاغ شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران خاطرنشان کرد: چندین طرح به عنوان جهش تولید انتخاب شدند و اعتبار ۱۴ میلیارد تومانی بین طرح‌هایی که امسال به بهره برداری برسند به عنوان تعرفه و تعدیل نرخ سود توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید

گرانی نرخ شکر به دلیل نرخ ارز/ کوتاهی جهاد کشاورزی در استفاده از ابزار‌های قانونی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری تهران قیمت تخم مرغ استاندار تهران استان تهران واحد صنعتی تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۵۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود سیجانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران امروز در نشست خبری اظهار کرد: در حوزه صادرات سال گذشته ۱.۵ میلیارد دلار صادرات داشتیم که پیش‌بینی امسال ۲ میلیارد دلار از محل گمرکات تهران است ضمن اینکه کالاهای این استان از سایر مرزهای استان نیز صادر می‌شود. همچنین ۱۷ درصد صادرات کشور برای صادرات تهران است.

سیجانی در مورد احیای واحدهای راکد گفت: سال گذشته ۲۰۰ واحد راکد در استان تهران احیا شد که با احیای این تعداد واحد، به صورت میانگین ۵ تا ۲۰۰ نفر نیروی کار در هر کارخانه مشغول به کار شدند. برای امسال هم ۲۰۰ واحد دیگر پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: ۴۰۰ واحد راکد دیگر در استان تهران داریم که به خاطر قدیمی بودن تجهیزات و سایر موارد است ضمن اینکه تعدادی از خود واحدهای اقتصادی و سرمایه‌گذار تمایلی به احیای واحدهای اقتصادی ندارند که وضعیت این گونه واحدها تعیین تکلیف می‌شود.

این مقام مسؤول با اشاره به افزایش واحدهای تولیدی در استان تهران، گفت: تأمین نقدینگی و حمایت‌های مالی، بازارسازی و تأمین مواد اولیه در دستور کار قرار گرفته است. همچنین برای واحدهایی که توان تولید دارند و صاحبان برند هماهنگی ایجاد می‌شود تا با استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر تولید افزایش پیدا کند در همین زمینه مجوز گواهی تولید کارخانه صادر می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: در حوزه معدن نیز احیای واحدهای معدنی در دستور کار است؛ این امر در راستای افزایش راندمان معادن است.

مدیرکل صمت استان تهران تاکید کرد: در حوزه تجارت خارجی افزایش صادرات را سیاست‌گذاری کرده‌ایم و به دنبال ایجاد بازار جدید هستیم که این امر ضمن تقویت ارزآوری و نشانگر قدرت تولید و کیفیت کشورمان در عرصه جهانی است.

وی در ادامه با اشاره به توسعه شرکت‌های دانش بنیان، گفت: یکی از هدف‌گذاری‌ها توسعه شرکت‌های دانش بنیانی و تبدیل شرکت‌های دانش بنیان کوچک به تولیدی است. ۱۰۷ کارخانه مجوز دانش بنیانی گرفتند؛ همچنین افزایش ظرفیت اسمی ۵۶۸ واحد را شاهد هستیم.

سیجانی با بیان اینکه صنعت به بخش خودتامین برق رفته است، گفت: آمادگی مشارکت با واحدهای تولیدی و صنعتی داریم دنبال منابع انرژی‌های جدید هستیم مشوق‌هایی در تولید برق و جلب سرمایه‌گذاری‌ها بخش خصوصی داریم ضمن اینکه خانواده‌های کارگران آماده هستند که توازن در مصرف انرژی ایجاد و با تولید همراهی کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران خاطرنشان کرد: تقاضای ما این است که بخش‌های دیگر در مدیریت مصرف انرژی و بهینه‌سازی آن همراهی کنند.

سیجانی تصریح کرد: عمده مصرف انرژی کشور در بخش‌های مسکونی و تجاری است. تقاضای ما این است که این بخش‌ها هم بهینه مصرف کنند زیرا اگر تولید آسیب ببیند اشتغال و صادرات هم آسیب خواهد دید.

وی با اشاره به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: آسیب‌ها و چالش‌ها در بخش صنعت بررسی می‌شود همچنین به پیشنهادها و نقش مشارکت‌های مردمی نیز پرداخته می‌شود.

سیجانی خاطرنشان کرد: شورای مشورتی بخش خصوصی با حضور انجمن‌ها، اتحادیه‌ها، کارآفرینان برتر و مدیران اتاق‌های بازرگانی، اصناف و تعاون تشکیل داده‌ایم تا از ظرفیت سرمایه و ایده مردم بهره ببریم.

کد خبر 6086427 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • بورس، امروز به کدام سمت حرکت می کند؛ ریزش یا ادامه صعود
  • ۸۰ واحد بزرگ صنعتی در استان قزوین در دست اجراست
  • بومی سازی کاربردی ترین تجهیزات گلخانه ای کشور در مازندران
  • سیگنال جدید طلا به سکه؛ بازار از بلاتکلیفی خارج می‌شود؟