Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-24@22:24:13 GMT

هر دانش‌آموز می‌تواند یک "خمینی" باشد

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۶۲۱۰

صراط: محسن حاجی‌میرزایی در نشست ویدئو کنفرانسی با مدیران مدارس خوزستان که امروز (دوم بهمن ماه) در اهواز برگزار شد، با اشاره به با ارزشمند بودن کار مدیران مدارس، اظهار کرد: در دوران کرونا فرهنگیان خلاقیت‌های چشم گیری از خود آشکار کردند و فداکاری‌های خوبی داشتند که جای تشکر دارد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: کار آموزش و پرورش در شرایط عادی سخت است، زیرا با انسان‌ها سر و کار دارند و دشوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر فرد ظرفیت، توانمندی و پیچیدگی‌هایی دارد که همه این موارد معجونی از وضعیت انسان‌هایی است که در اختیار ما قرار می‌گیرند و ما وظیفه آموزش این افراد را بر عهده داریم.

حاجی میرزایی بیان کرد: سختی کار با همزمانی کرونا افزایش می‌یابد. در این شرایط که ناگزیر به برگزاری کلاس‌های غیرحضوری هستیم، نقش و مسئولیت مدیران دشوارتر و پیچیده‌تر شده است، اما آنچه سختی‌ها را کمی کاهش می‌دهد ارزش کار انجام شده است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: از بین مشاغل موجود شاید حقوق و مزایای شغل مدیر مدرسه کمتر باشد، اما هیچ کاری به اندازه این کار عمیق، پربار، تاثیرگذار، پایدار و دارای فرصت‌های بی نظیر برای خلاقیت نیست.

وی با تاکید بر لزوم استفاده از فرصت کار در آموزش و پرورش، عنوان کرد: از هر دانش آموز می‌توان یک خمینی تولید کرد و به همین دلیل، معلمی شغل انبیا است. کار بزرگ را آدم‌های بزرگ انجام می‌دهند و باید کار با منش بزرگ انجام شود و برای انجام آن، روح بلند و عظیم داشت.

حاجی میرزایی گفت: مدیران مدارس باید مراقب همه دانش آموزان باشند؛ مدیر توانمند مدیری است که از روحیه، پیشرفت و همه جزئیات همه دانش آموزان آگاهی داشته باشد. نباید مدیری حواسش نباشد و یک دانش آموزان از دستش در برود، زیرا وقوع این اتفاق، تبعات زیادی دارد. مدیران باید همه دانش آموزان را تحت پوشش قرار دهند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: مهم نیست چه تعداد دانش آموز از طریق شاد یا تلویزیون آموزش می‌بینند آنچه اهمیت دارد این است که مدیران از آموزش همه دانش آموزان اطمینان داشته باشند و بعد مطمئن شوند که آموزش‌های ارائه شده با کیفیت هستند. همچنین مدیران باید با معلمان ارتباط عمیق داشته باشند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: امروز اهداف همه تعلیم و تربیت است. دیده شدن خدمت همه به کار این مدیران وابسته است و در صورتی مدیران کارشان خوب انجام نشود، دیده نمی‌شوند.

حاجی میرزایی گفت: یک مدیر مدرسه و شغل در آموزش و پرورش، فرصتی برای رشد و نشان دادن توانایی‌ها است. ارزش این فرصت از یک دوره دکتری بیشتر است. این دوره نه تنها موجب افت تحصیلی شود بلکه باید موجب شکوفایی شود.

حاجی میرزایی با تاکید بر لزوم مراقبت از امتحانات دانش آموزان، بیان کرد: همچنین ارتباط با خانواده‌ها و معلمان باید برقرار و مسائل حل و فصل شود.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: دانش آموز وزیر آموزش و پرورش آموزش و پرورش خمینی معلم حاجی میرزایی صراط همه دانش آموزان آموزش و پرورش حاجی میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۶۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، رامبد دانش پژوه، مدیرعامل مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف مستقر در ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف در نشست خبری در خصوص مأموریت این سازمان گفت: ما به دنبال کشف دانش آموزان در رشته‌های برنامه نویسی، رباتیک و هوش مصنوعی برای ارتقای کیفیت زندگی آنان و آمادگی آن‌ها برای ورود به دنیای فریلنسری (آزادکاری) و پیوند دانش‌آموزان برنامه‌نویس با شرکت‌های خصوصی و دولتی هستیم.

وی با بیان اینکه این شرکت عضو ناحیه نوآوری دانشگاه شریف است، گفت: هر دانشگاه مجموعه نوآوری مختص خود را دارد که این شرکت‌ها باید تاییدیه هر دانشگاه را داشته باشند و ما تاییدیه دانشگاه شریف را داریم.

وی ادامه داد: از ۱۲۰۰ دانش آموز ،۶۰۰ دانش آموز فارغ التحصیل داشتیم که از این تعداد ۸۰ نفر آزمون فری لنسری داده‌اند.

مدیرعامل لنسر شریف تصریح کرد: برنامه نویسی اینترنت اشیا، امنیت سایبری، هوش مصنوعی، هوش مالی، کامپیوتر، برنامه نویسی تلفن همراه از جمله مهارت‌هایی است که در این مرکز آموزش داده می‌شود و همچنین برای آموزش این مهارت‌ها حدود ۳ سال زمان باید طی شود.

وی ادامه داد: ما در این مجموعه برای اینکه بتوانیم انگیزه دانش‌آموزان برای آموزش دیدن را به سطح بالاتری ببریم از روش‌هایی مانند موسیقی و ورزش استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل مرکز لنسر شریف خاطر نشان کرد: در ۱۴ اردیبهشت سومین دوره مسابقات دانش آموزی به تعداد ۲۱۵۰ دانش آموز از سراسر کشور در رشته‌های رباتیک، برنامه نویسی و برنامه نویسی سخت افزار برگزار می‌شود که این ایونت در دانشگاه شریف برگزار می‌شود.

مدیر عامل مرکز نوآوری لنسر شریف افزود: ما سه نوع آموزش حضوری، آنلاین و آفلاین داریم که آموزش آفلاین مجموعه ما برای همه دانش آموزان ۷ تا ۱۷ ساله رایگان است و پشتیبان‌های آموزشی برای سوال‌ها و یا مشکلات دانش آموزان در دسترس آن‌ها هستند و همچنین در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر دانش‌آموز تحت پوشش آموزش مجموعه ما قرار دارند.

وی یادآور شد: ما در این مرکز استعدادیابی و اختلالات یادگیری شرکت کنندگان را مورد سنجش قرار می‌دهیم و برای هر دانش آموز پرونده سلامت تشکیل می‌شود که محتواهای آموزشی مخصوص هر دانش آموز را تهیه و ارسال می‌کنیم.

دانش پژوه در پایان خاطر نشان کرد: تفاوت مرکز ما با مراکز دیگر در روش آموزش است به طوری که نقشه راه آموزش مختص با استعداد هر دانش آموز و متناسب با وضعیت سنی متفاوت است.

کد خبر 6087492

دیگر خبرها

  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری