Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@15:11:33 GMT

تولید کننده بزرگ واکسن کرونا در دنیا می شویم

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۶۶۵۲

تولید کننده بزرگ واکسن کرونا در دنیا می شویم

به گزارش خبرنگار مهر ایرج حریرچی در پنجاه و ششمین جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا که ظهر پنجشنبه در استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: در جامعه جهانی طی صدسال اخیر هیچ عامل منفعلی نبوده که مانند ویروس کرونا بتواند جامعه بشریت را در ابعاد مختلف زندگی مانند مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تحت تأثیر قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اذعان کرد: راه حل برطرف کردن مسائلی نظیر ویروس کرونا چیزی جز همدلی و وحدت نیست هم‌اکنون نیز می‌بینیم که مسئولین و مردم ما در تلاطم اقیانوس مشکلات ایجاد شده چطور می‌توانند شرایط موجود را کنترل کنند.

وی افزود: با شیوع ویروس کرونا بسیاری از کشورهای جهان رشد اقتصادی منفی را تجربه کرده‌اند ولی خوشبختانه کشور ایران در سال ۹۹ با توجه به تحریم‌های موجود و شرایط کرونا رشد اقتصادی منفی را تجربه نکرده‌است و علاوه بر آن احتمال رشد اقتصادی مثبت نیز در این کشور وجود دارد.

این مسئول ابراز کرد: متأسفانه مسئله ویروس کرونا مردم کم‌برخوردار در سراسر جهان را بیش از پیش با مشکلات اقتصادی روبه رو کرد که کشور ایران نیز در این مورد مستثنا از سایر کشورها نبود.

وی گفت: برای کاهش مسائل مربوط به اقتصاد لازم است اتحاد و همکاری مردم و مسئولین بیش از پیش تجلی کرده و افراد کم‌برخوردار و آسیب دیده در بحث کرونا بیشتر مورد توجه و حمایت قرار بگیرند.

وی با اشاره به وضعیت استان قزوین عنوان کرد: استان قزوین با توجه به ازدیاد جمعیت مردمی با رده سنی بالا می‌توانست مشکلات بیشتری را تجربه کند و با بحران‌های زیادی مواجه شود اما خوشبختانه با همکاری و تلاش مسئولین، مدافعان سلامت، اصحاب رسانه و همراهی مردم شرایط تحت کنترل قرار گرفت.

حریرچی ادامه داد: در مواقعی که همه گیری‌ها روند بیماری نزولی می‌شود اقدامات سیستم‌های کنترلی و پیشگیرانه باید افزایش یابد چرا که کاهش اقدامات پیشگیرانه و عدم تقویت سیستم‌های کنترلی می‌تواند ما را مجدد به شرایط کرونایی بازگردانده و در آینده مشکل ساز باشد به همین منظور هیچ کشوری نمی‌تواند دستورالعمل‌های بهداشتی را کنار بگذارد.

این مسئول بیان کرد: حال که حدود ۸۰ درصد از میزان بستری‌های کرونایی در استان کاهش یافته لازم است اقدامات مراقبتی حداقل ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش یابد تا بتوانیم روند شیوع کرونا در استان را کنترل کنیم.

وی با اشاره به وضعیت تست کرونای استان قزوین ابراز کرد: وضعیت تست کرونا در استان قزوین تا حد قابل قبولی رشد کرده اما لازم است استان قزوین با توجه به شرایط و ظرفیت‌های استانی در جایگاه نخست قرار بگیرد.

این مسئول با اشاره به اقدامات قرنطینه‌ای بیان کرد: گاهاً برخی از بیماران در قرنطینه خانگی قرارمی‌گیرند درحالی که به خوبی از شرایط قرنطینه بودن اطلاعی ندارند که این امر نه تنها میزان آمار مبتلایان بیماران کرونایی را کاهش نمی‌دهد بلکه به واسطه شرایط فیزیکی در منزل امکان ابتلاء برای سایر اعضای خانواده را نیز وجود فراهم می‌کند.

وی افزود: اقدامات قرنطینه باید جدی‌تر اجرا شود و کسانی که موضوع قرنطینه را جدی نمی‌گیرند و باعث تهدید و افزایش ابتلاء بیماری می‌شوند باید برخورد قانونی شوند.

این مسئول عنوان کرد: به زودی و با همت جوانان و دانشمندان این کشور به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان واکسن کرونا در دنیا تبدیل می‌شویم اما این به معنای نادیدن دستورالعمل‌ها و رعایت نکردن موارد بهداشتی نیست.

حریرچی تصریح کرد: راه حل دیگر کاهش آمار ابتلایان به بیماری منحوس کرونا قرنطینه صحیح افراد مبتلا به بیماری و ایزوله کردن افراد مرتبط با بیمار است که در این امر مدت قرنطینه برای افراد ایزوله شده که با بیمار ارتباط مستقیم داشتند و خود بیمار یکسان است که برای شناسایی این امر اجرای تست هوشمند می‌تواند تأثیر بسزایی داشته باشد.

وی در پایان گفت: مرگ و میر ناشی از کرونا در مراجعینی که پیش‌زمینه بیماری خاصی و یا سن بالایی دارند بیشتر است که درخصوص این افراد لازم است قرنطینه معکوس اجرایی شود.

کد خبر 5127493

منبع: مهر

کلیدواژه: ایرج حریرچی قزوین شیوع کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا بارش برف شیراز کرمانشاه آمار کرونا گرگان شهرکرد شهرستان کرج شیوع کرونا بوشهر ایام فاطمیه عکس استانها عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا س شهادت حضرت زهرا س ویروس کرونا استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۶۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا

به گزارش خبرگزاری مهر، نهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران با حضور جمعی از متخصصان برجسته داخل و خارج کشور، روزهای۴ لغایت ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های انستیتو قلب و عروق شهید رجایی در حال برگزاری است.

در این کنگره که با حضور یوسف پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، فریدون نوحی رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی، محمدرضا میرزاآقایی رئیس کنگره، محمدعلی یوسف نیا نایب رئیس کنگره، علیرضا علیزاده قویدل دبیر علمی کنگره، فرشاد جلیلی دبیر اجرایی کنگره و دیگر اساتید برجسته قلب و عروق همراه بود، آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در حوزه بیماری‌های قلبی و عروقی به اشتراک گذاشته شد.

فریدون نوحی رئیس انستیتو قلب و عروق شهید رجایی در سخنرانی افتتاحیه این کنگره، ضمن ابراز خرسندی از حضور متخصصان برجسته این رشته در این رویداد علمی، گفت: بیماری‌های قلبی عروقی به عنوان یکی از شایع‌ترین علل مرگ و میر در جهان، چالشی بزرگ برای نظام‌های بهداشتی در سراسر دنیا به شمار می آیند.

وی افزود: برگزاری این کنگره فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش و تجربیات در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری‌های قلبی عروقی فراهم می‌کند و امیدواریم بتوانیم با هم افزایی و همکاری یکدیگر، گام‌های مؤثری در جهت ارتقای سلامت قلب و عروق مردم کشور برداریم.

در ادامه این کنگره، سخنرانی‌های علمی متعددی توسط اساتید برجسته داخلی و خارجی با محوریت موضوعات مختلفی از جمله بیماری‌های عروق کرونر، نارسایی قلبی، آریتمی های قلبی، بیماری‌های دریچه‌ای قلب، فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت و رشته‌های تخصصی مرتبط با قلب و عروق برگزار می‌شود.

همچنین، پنل‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی متنوعی نیز در این راستا تدارک دیده شده بود.

نهمین کنگره مشترک قلب و عروق ایران با استقبال گسترده متخصصان این رشته همراه شد و به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای علمی در این حوزه در سطح کشور شناخته می‌شود.

کد خبر 6087710 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • مقایسه نرخ رشد اقتصادی ایران در میان اقتصادهای بزرگ دنیا (+جدول)
  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟
  • وعده صادق هژمونی آمریکا را در هم شکست
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • «وعده صادق» و شکستن هژمونی آمریکا
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ۸۰ واحد بزرگ صنعتی در استان قزوین در دست اجراست