Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-23@21:32:23 GMT

تولید کننده بزرگ واکسن کرونا در دنیا می‌شویم

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۶۸۷۲

تولید کننده بزرگ واکسن کرونا در دنیا می‌شویم

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: به زودی و با همت جوانان و دانشمندان این کشور به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان واکسن کرونا در دنیا تبدیل می شویم.

به گزارش مشرق، ایرج حریرچی در پنجاه و ششمین جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا که ظهر پنجشنبه در استانداری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: در جامعه جهانی طی صدسال اخیر هیچ عامل منفعلی نبوده که مانند ویروس کرونا بتواند جامعه بشریت را در ابعاد مختلف زندگی مانند مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تحت تأثیر قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اذعان کرد: راه حل برطرف کردن مسائلی نظیر ویروس کرونا چیزی جز همدلی و وحدت نیست هم‌اکنون نیز می‌بینیم که مسئولین و مردم ما در تلاطم اقیانوس مشکلات ایجاد شده چطور می‌توانند شرایط موجود را کنترل کنند.

بیشتر بخوانید

هشدار حریرچی درباره موج چهارم کرونا

وی افزود: با شیوع ویروس کرونا بسیاری از کشورهای جهان رشد اقتصادی منفی را تجربه کرده‌اند ولی خوشبختانه کشور ایران در سال ۹۹ با توجه به تحریم‌های موجود و شرایط کرونا رشد اقتصادی منفی را تجربه نکرده‌است و علاوه بر آن احتمال رشد اقتصادی مثبت نیز در این کشور وجود دارد.

این مسئول ابراز کرد: متأسفانه مسئله ویروس کرونا مردم کم‌برخوردار در سراسر جهان را بیش از پیش با مشکلات اقتصادی روبه رو کرد که کشور ایران نیز در این مورد مستثنا از سایر کشورها نبود.

وی گفت: برای کاهش مسائل مربوط به اقتصاد لازم است اتحاد و همکاری مردم و مسئولین بیش از پیش تجلی کرده و افراد کم‌برخوردار و آسیب دیده در بحث کرونا بیشتر مورد توجه و حمایت قرار بگیرند.

وی با اشاره به وضعیت استان قزوین عنوان کرد: استان قزوین با توجه به ازدیاد جمعیت مردمی با رده سنی بالا می‌توانست مشکلات بیشتری را تجربه کند و با بحران‌های زیادی مواجه شود اما خوشبختانه با همکاری و تلاش مسئولین، مدافعان سلامت، اصحاب رسانه و همراهی مردم شرایط تحت کنترل قرار گرفت.

حریرچی ادامه داد: در مواقعی که همه گیری‌ها روند بیماری نزولی می‌شود اقدامات سیستم‌های کنترلی و پیشگیرانه باید افزایش یابد چرا که کاهش اقدامات پیشگیرانه و عدم تقویت سیستم‌های کنترلی می‌تواند ما را مجدد به شرایط کرونایی بازگردانده و در آینده مشکل ساز باشد به همین منظور هیچ کشوری نمی‌تواند دستورالعمل‌های بهداشتی را کنار بگذارد.

این مسئول بیان کرد: حال که حدود ۸۰ درصد از میزان بستری‌های کرونایی در استان کاهش یافته لازم است اقدامات مراقبتی حداقل ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش یابد تا بتوانیم روند شیوع کرونا در استان را کنترل کنیم.

وی با اشاره به وضعیت تست کرونای استان قزوین ابراز کرد: وضعیت تست کرونا در استان قزوین تا حد قابل قبولی رشد کرده اما لازم است استان قزوین با توجه به شرایط و ظرفیت‌های استانی در جایگاه نخست قرار بگیرد.

این مسئول با اشاره به اقدامات قرنطینه‌ای بیان کرد: گاهاً برخی از بیماران در قرنطینه خانگی قرارمی‌گیرند درحالی که به خوبی از شرایط قرنطینه بودن اطلاعی ندارند که این امر نه تنها میزان آمار مبتلایان بیماران کرونایی را کاهش نمی‌دهد بلکه به واسطه شرایط فیزیکی در منزل امکان ابتلاء برای سایر اعضای خانواده را نیز وجود فراهم می‌کند.

وی افزود: اقدامات قرنطینه باید جدی‌تر اجرا شود و کسانی که موضوع قرنطینه را جدی نمی‌گیرند و باعث تهدید و افزایش ابتلاء بیماری می‌شوند باید برخورد قانونی شوند.

این مسئول عنوان کرد: به زودی و با همت جوانان و دانشمندان این کشور به یکی از بزرگترین تولیدکنندگان واکسن کرونا در دنیا تبدیل می‌شویم اما این به معنای نادیدن دستورالعمل‌ها و رعایت نکردن موارد بهداشتی نیست.

حریرچی تصریح کرد: راه حل دیگر کاهش آمار ابتلایان به بیماری منحوس کرونا قرنطینه صحیح افراد مبتلا به بیماری و ایزوله کردن افراد مرتبط با بیمار است که در این امر مدت قرنطینه برای افراد ایزوله شده که با بیمار ارتباط مستقیم داشتند و خود بیمار یکسان است که برای شناسایی این امر اجرای تست هوشمند می‌تواند تأثیر بسزایی داشته باشد.

وی در پایان گفت: مرگ و میر ناشی از کرونا در مراجعینی که پیش‌زمینه بیماری خاصی و یا سن بالایی دارند بیشتر است که درخصوص این افراد لازم است قرنطینه معکوس اجرایی شود.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید سلیمانی ایرج حریرچی قزوین شیوع کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۶۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم

به گزارش قدس آنلاین اخیرا کمیسیون اجتماعی مجلس تصمیم گرفت روزهای تعطیل هفته پنجشنبه و جمعه و روزهای کاری هفته از شنبه تا چهارشنبه تعیین شود که انتقاد فعالان اقتصادی را به دنبال داشت. البته این موضوع هنوز قطعی نسیت و باید منتظر بررسی نهایی این قانون در صحن علنی مجلس باشیم.

در این رابطه آرمان خالقی ، با بیان اینکه تعطیلات دو روزه آخر هفته از چند منظر قابل بررسی است، تصریح کرد: بحث اول کلیت طرح است که آیا با توجه به میزان درآنمدو رفاه مردم این کشش وجود دارد که پنج روز کاری داشته باشیم؟ چراکه با تعطیل شدن یک روز، اضافه‌کاری‌ها، سطح تردد در شهر و به طور کلی کسب و کارها متاثر خواهند شد. اما در مجموع امیدواریم اجرای این تصمیم منجر به افزایش سطح بهره‌وری شود.

وی افزود: با فرض اینکه کلیت موضوع را بپذیریم، بحث روز تعطیلات مطرح می‌شود. با توجه به اینکه روز جمعه تعطیلات در فرهنگ ایران جا افتاده، روز دوم باید یک روز قبل یا بعد از آن باشد. با توجه به اینکه تعطیلات عرف در دنیا شنبه و یکشنبه است، اگر روز پنجشنبه تعطیلات باشد، سه روز ارتباطات بین‌المللی نخواهیم داشت. بنابراین برای اینکه همپوشانی ایجاد کنیم تا اختلاف روزهای کاری ما با بازار کشورهای دیگر به حداقل برسد، بهتر است روز دوم تعطیلات، شنبه باشد.

خالقی همچنین با بیان اینکه باید این نکته را در نظر گرفت که چه جمعیتی از دنیا روز شنبه تعطیل است، تصریح کرد: برای اتخاذ تصمیم به این بزرگی باید منافع اقتصادی، مطالعات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بررسی شود. ما در حال حاضر هم چهار روز کاری مشترک با دنیا داریم و اگر یک روز دیگر هم کم شود، ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم که عدد کمی در محاسبات اقتصادی نیست. علاوه بر این اختلاف زمانی با برخی کشورها هم هست و باید این نکته را در نظر گرفت که مثلا ساعات کاری مشترک ایران و چین سه تا چهار ساعت در روز است.

عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تعطیلی روز شنبه در بسیاری از کشورهای مسلمان، تصریح کرد: به نظر می‌رسد لازم است یک مطالعه کارشناسی دقیق انجام تا مشخص شود با تعطیل شدن روز پنجشنبه چقدر فرصت از دست می‌رود و چه خسارت‌هایی به کشور وارد می‌شود. از طرف دیگر نمی‌توان با این استدلال که تعطیلی برای بخش خصوصی اجباری نیست و بخش‌های دولتی تعطیل هستند، روز پنجشنبه را تعطیل کرد، چراکه دولت خدمتگذار مردم است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می‌دهیم
  • «وعده صادق» و شکستن هژمونی آمریکا
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ۸۰ واحد بزرگ صنعتی در استان قزوین در دست اجراست
  • هدفگذاری ۸۰ طرح صنعتی بزرگ در استان قزوین
  • چگونه در دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم؟
  • همایش بزرگ دوچرخه سواری در آبیک برگزار می‌شود
  • کلهر: اگر خصوصی‌سازی درست انجام شود در دنیا بهترین می‌شویم
  • تدوین ۸۰ برنامه برای توسعه اقتصادی استان قزوین