Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تاکنون در جهان ۴۳ میلیون دوز واکسن کرونا تولید شده است، گفت: با توجه به جمعیت بیش از ۷ میلیارد نفری در جهان این واکسن ها نیم درصد جمعیت جهان را شامل می شود.

«ایرج حریرچی » چهارشنبه شب در برنامه تلویزیونی شبکه خبر افزود: این در حالی است که بسیاری کارشناسان سازمان بهداشت جهانی معتقدند که با تزریق واکسن به ۸۵ درصد جمعیت هرکشوری می توانیم نسبت به بیماری کرونا احساس ایمنی بکنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: واکسن کرونا پس از تزریق اولین دوز ایمنی ندارد، بلکه در تزریق دوز دوم است که به تدریج واکسن کرونا ایمنی خود را نشان می دهد.

وی به اهمیت کاهش سفرهای بین استانی  اشاره کرد و گفت: تقاضای ما از مردم است است که از سفرها به خصوص در ایام عید خودداری کنند زیرا با افزایش سفر به خصوص در ایم عید خطر بیشتری متوجه کشور خواهد بود.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآورشد: ما از تمام مجریان درخواست داریم به منظور کاهش تلفات کرونا در کشور مقررات سختگیرانه تری را به اجرا بگذارند و هر عروسی در هر منطقه ای به یک فاجعه تبدیل شود.

وی با بیان اینکه مردم از خریدهای حضوری در معابر خودداری کنند، افزود: در این شرایط مردم هرگونه خریدهای خود را به صورت مجازی و اینترنتی انجام دهند و خرید های حضوری خود را به حداقل برسانند.

حریرچی تاکید کرد: در یک سال گذشته به علت شیوع بیماری کرونا مردم جهان فقیر شده اند و فاصله طبقاتی نیز در بین مردم بیشتر شده لذا ضروری است که مردم به صحنه بیایند و به یکدیگر کمک کنند.

وی توضیح داد که برای کاهش فوتی ها ما به دنبال کاهش سفر و رفت و آمد مردم در کشور هستیم اما با اعمال محدودیت ها رفتن مردم به ارتفاعات تهران نسبت به گذشته ۳.۵ برابر شده است.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در سال ۹۷ و ۹۸ رشد اقتصادی کشور منفی ۴.۹ و ۵.۶ بود، افزود که  اما در سال جاری رشد اقتصادی به دو یا سه دهم درصد مثبت رسیده و این نشان می دهد که در اقتصاد و بهداشت مدیریت خوبی داشته ایم.

حریرچی نسبت به آغاز موج چهارم کرونا در استان ها هشدار داد و گفت: اگر محدودیت ها توسط مجریان سختگیرانه تر اعمال نشوند، شاهد افرایش فوتی های کرونایی در موج چهارم خواهیم بود.

** آغاز واکسیناسیون مردم از خرداد ماه ۱۴۰۰

رییس کمیته علمی ستاد مقابله با ویروس کرونا در این برنامه تلویزیونی به روند تولید واکسن کرونا در کشور اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به تولید واکن در داخل واکسیناسیون مردم از پایان خرداد ماه سال آینده آغاز خواهد شد.

«مصطفی قانعی» با توجه به تولید انبوه واکسن در کشور ما در شهریورماه سال ۱۴۰۰ هیچ کمبودی در خصوص واکسن کرونا در کشور نخواهیم داشت.

رییس کمیته علمی ستاد مقابله با ویروس کرونا تاکید کرد: اگر بتوانیم هر هفته به طور متوسط  به ۷۰۰ هزار نفر را واکسن تزریق کنیم در این صورت تا پایان سال ۱۴۰۰ با انجام واکسیناسیون می توانیم زنجیره کرونا را در کشور قطع کنیم.

وی توضیح داد که ما قبلا واردات واکسن فایزر را از رده خارج کرده بودیم و بیشتر به دنبال واردات واکسنی بودیم که برای ما صرفه اقتصادی داشته باشد و اولین مورد واردات واکسن مربوط به کوواکس است که پس از واردات این واکسن ها با اولویت بندی تزریق آن آغاز می شود.

رییس کمیته علمی ستاد مقابله با ویروس کرونا توضیح داد که با این حال با توجه به برنامه ریزی های انجام شده تولید حجم انبوه واکسن کرونا در کشور در پایان خرداد ماه ۱۴۰۰ خواهد بود و قبل از آن از واکسن های وارداتی استفاده خواهد شد.

قانعی گفت که خوشبختانه روند تولید واکسن ایرانی موفقیت آمیز در حال انجام است و زیرساخت های مورد نیاز برای تولید ۵ نوع واکسن ایرانی در حال آماده سازی است و هم اکنون زیر ساخت برای تولید واکسن برکت آماده شده و در حال تولید این واکسن هستیم.

رییس کمیته علمی ستاد مقابله با ویروس کرونا افزود: زیر ساخت مورد نیاز برای تولید واکسن رازی دو هفته آینده آماده می شود، زیر ساخت تولید واکسن پاستور از اواخر اسفند ماه با همکاری کوبایی ها  آغاز می شود و وضعیت دو واکسن دیگر ایرانی پس از اخذ مجوز بالینی تا دو هفته آینده اعلام خواهد شد.

** نگران افزایش سفر مردم از استان های تهران و البرز به مازندران هستیم

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران در این برنامه تلویزیونی  به وضعیت قرمز در چندین شهر استان مازندران اشاره کرد و  گفت: شرایط آب و هوایی و افزایش سفر مردم از استان های تهران و البرز به مازندران نگرانی های ما را افزایش داده است.

 «سید عباس موسوی » افزود: با توجه به شرایط نگران کننده کرونا در استان مازندران هم اکنون انجام بیش از ۴ هزار تست کرونا از مردم این استان در دستور کار قرار گرفته و استان از نظر نسبت جمعیت به فوتی ها وضعیت خوبی دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران با بیان اینکه فقط در روز جاری در استان ۶۳۰۰ نفر مبتلا به کرونا ردیابی شدند، ادامه داد: تقاضای ما از مسئولان این است که راه های ورودی به استان بیشتر کنترل شود تا ورودی استان مازندران کمتر شود.

منبع: الف

کلیدواژه: معاون کل وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی استان مازندران کرونا در کشور واکسن کرونا تولید واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۷۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشاردهندگان ۸۰ درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر

طبق نتایج یک بررسی جدید، از زمان اجرای موافقت‌نامه اقلیمی پاریس در سال ۲۰۱۶، ۵۷ شرکت تولیدکننده نفت، گاز، زغال‌سنگ و سیمان به‌طور مستقیم در ایجاد ۸۰درصد انتشار جهانی دی‌اکسید کربن بخش انرژی فسیلی نقش داشته‌اند. این گروه قدرتمند شامل شرکت‌های دولتی و شرکت‌های سهامی چندملیتی است.

به گزارش شانا به نقل از هفته‌نامه بررسی تحولات بین‌المللی انرژی و تغییر اقلیم مدیریت کل امور اوپک و روابط با مجامع انرژی، بر اساس مطالعه مؤسسه «کربن مجرز دیتابیس» (Carbon Majors Database) اگرچه دولت‌ها در سال ۲۰۱۵ طی موافقت‌نامه پاریس متعهد شدند گازهای گلخانه‌ای را کاهش دهند، اما بیشتر تولیدکنندگان بزرگ جهان تولید سوخت‌های فسیلی و انتشار گازهای گلخانه‌ای مرتبط با آن را طی هفت سال پس از اجرایی‌ شدن موافقت‌نامه اقلیمی در سال ۲۰۱۶ در مقایسه با هفت سال پیش از آن افزایش داده‌اند.

در پایگاه‌ داده‌های مؤسسه یادشده، اطلاعات ۱۲۲ شرکت از بزرگ‌ترین انتشاردهندگان تاریخی جهان جمع‌آوری شده است. با بررسی اطلاعات این شرکت‌ها، محققان دریافتند ۶۵ درصد شرکت‌های دولتی و ۵۵ درصد شرکت‌های بخش خصوصی تولید سوخت فسیلی خود را در هفت سال اخیر افزایش داده‌اند.

از میان این شرکت‌ها، بزرگ‌ترین انتشاردهنده گازهای گلخانه‌ای شرکت اکسون موبیل ایالات‌متحده است که در طول هفت سال گذشته با انتشار ۳.۶ گیگاتن دی‌اکسید کربن، ۱.۴ درصد کل انتشار جهانی را به خود اختصاص داده است.

شرکت‌های شل، بی‌پی، شورون و توتال‌انرژی هرکدام با سهم حدود یک درصد انتشار جهانی در رتبه‌های بعدی قرار داشتند. با این‌ حال، بارزترین روند افزایش انتشار طی هفت سال اخیر، مربوط به رشد فزاینده انتشار شرکت‌های دولتی و غیردولتی، به‌ویژه در بخش زغال‌سنگ آسیا است.

تحقیقات پایگاه‌ داده‌های Carbon Majors از این نظر مهم است که با تخصیص انتشار کربن به شرکت‌هایی که از استخراج و تولید سوخت‌های فسیلی سود می‌برند، به‌ جای افرادی که بعدها آنها را سوزانده و کربن آن را به جو تخلیه می‌کنند، به تغییر روایت درباره مسئولیت بحران اقلیمی کمک می‌کند.

ریچارد هید، بنیانگذار مؤسسه «کربن مجرز دیتابیس» گفت: این برای شرکت‌ها از نظر اخلاقی مذموم است که به توسعه اکتشاف و تولید سوخت‌های کربنی با علم به مضر بودن محصولاتشان برای چند دهه ادامه داده‌اند.

وی تأکید کرد: مصرف‌کنندگان را سرزنش نکنید، زیرا به‌دلیل تصرف دولت توسط شرکت‌های نفت و گاز، آنها مجبور به مصرف نفت و گاز شده‌اند.

اطلاعات پایگاه‌ داده‌های یادشده که سال ۲۰۱۳ ایجاد شده است، شامل مقایسه روند انتشار بلندمدت دی‌اکسید کربن از انواع سوخت‌های فسیلی از سال ۱۸۵۴ است و روند انتشار اخیر را از زمان اجرای موافقت‌نامه پاریس در سال ۲۰۱۶ شامل می‌شود.

روند تاریخی انتشار ۱۲۲ نهاد مورد بررسی از آغاز انقلاب صنعتی (از سال ۱۷۵۱) تاکنون به ۱۴۲۱ گیگاتن معادل دی‌اکسید کربن می‌رسد. این نهادها که ۷۲ درصد از انتشار ناشی از سوخت فسیلی و سیمان را به خود اختصاص می‌دهند، شامل ۷۵ شرکت خصوصی، ۳۶ شرکت دولتی، ۱۱ دولت، ۸۲ واحد تولید نفت، ۸۱ واحد گاز، ۴۹ واحد زغال‌سنگ و ۶ کارخانه سیمان می‌شود.

از منظر رتبه جهانی انتشار تاریخی، تولید زغال‌سنگ بخش دولتی چین با سهم ۱۴ درصد در انتشار تاریخی دی‌اکسید کربن، با فاصله زیاد بیشترین سهم را دارد. به‌طوری‌ که انتشار این بخش، بیش از دو برابر انتشار اتحاد جماهیر شوروی سابق است که در رتبه دوم قرار دارد و بیش از سه برابر بیشتر از انتشار شرکت نفت سعودی آرامکوست که در رتبه سوم قرار دارد.

در این رتبه‌بندی شرکت‌های بزرگ نفت آمریکایی شورون (۳ درصد) و اکسون موبیل (۲.۸ درصد) در رتبه‌های چهارم و پنجم قرار دارند و پس از آنها، شرکت‌ ملی نفت ایران و گازپروم روسیه در رتبه‌های ششم و هفتم هستند. پس از آنها، دو شرکت اروپایی بی‌پی و شل هرکدام با سهم بیش از ۲ درصد قرار دارند. رتبه دهم این فهرست متعلق به شرکت زغال‌سنگ هند (Coal India) است.

ظهور آسیا در قرن بیست‌ویکم زمانی به‌عنوان یکی از مناطق مؤثر در انتشار جهانی کربن آشکار می‌شود که سوابق تاریخی با داده‌های دوره هفت ساله ۲۰۲۲-۲۰۱۶ مقایسه شود. در این دوره، سهم زغال‌سنگ چین به بیش از یک‌چهارم کل انتشار دی‌اکسید کربن افزایش‌ یافته است، همچنین سهم شرکت آرامکوی عربستان سعودی به حدود ۵‌درصد می‌رسد. در واقع ۱۰ شرکت برتر انتشاردهنده کربن در این دوره هفت سال اخیر نهادهای دولتی چین و روسیه به همراه کشورهای هند و ایران هستند. انتشار شرکت‌های سرمایه‌دار غربی به غیر از شرکت اکسون موبیل که با سهم ۱.۴ درصد در رتبه یازدهم قرار دارد، به نیمی از میانگین تاریخی خود نمی‌رسند.

ممکن است در آینده تصویر انتشار جهانی و سهم کشورها دوباره تغییر کند. ایالات‌متحده بزرگ‌ترین تولیدکننده نفت و گاز جهان است. جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا به چند پروژه اکتشافی جدید مجوز اعطا کرده است. کشورهای حوزه خلیج‌فارس نیز در حال برنامه‌ریزی برای افزایش تولید نفت و گاز خود هستند.

هم‌اکنون شرکت‌های نفتی بزرگ اکسون موبیل، شورون، بی‌پی و شل همگی دارای اهداف خالص انتشار هستند، اگرچه تعاریف آنها از این هدف و روش‌های دستیابی به آن متفاوت است. بسیاری از شرکت‌های موجود در این فهرست سرمایه‌گذاری‌هایی در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر انجام داده‌اند. با این حال تحلیل تازه نشان می‌دهد بیشتر شرکت‌های نفتی تولید خود را پس از موافقت‌نامه پاریس افزایش داده‌اند.

ریچارد هید، بنیانگذار مؤسسه «کربن مجرز دیتابیس» استدلال می‌کند که تولیدکنندگان سوخت فسیلی موظف‌اند  آسیب‌هایی را که به اقلیم وارد کرده‌اند، بپردازند.

وی به پیشنهاد میا موتلی، نخست‌وزیر کشور جزیره‌ای باربادوس، درباره شرکت‌های نفت و گاز اشاره می‌کند که حداقل ۱۰ سنت به ازای هر دلار درآمد نفتی به صندوق ضرر و زیان (Loss&Damage) کمک کنند.

دیگر خبرها

  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • کمتر از نیم درصد جمعیت مشمول قانون مالیات بر سوداگری هستند
  • مسوولان برای مشارکت مردم در تولید طرح بدهند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • اجرای نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال با ۵۸۴ هزار دز
  • انتشاردهندگان ۸۰ درصد گازهای گلخانه‌ای جهان معرفی شدند/ آمریکا در صدر