Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-29@12:06:08 GMT

آموزش و پرورش گرگان ۱۰۰ ساله شد

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۷۲۰۰

آموزش و پرورش گرگان ۱۰۰ ساله شد

به گزارش خبرنگار مهر بهجت تربتی نژاد بعدازظهر پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت یکمین سالگرد تاسیس آموزش و پرورش گرگان اظهار کرد: آموزش و پرورش گرگان یک مجموعه اداری در سال ۱۲۹۹ بود که با حکم ریاست مهدی فرهنگ، اداره فرهنگ گرگان تاسیس شد.

وی افزود: از آن زمان تاکنون ۵۵ مدیر داشتیم که ۳۶ نفر آنها قبل از انقلاب و ۱۹ نفر بعد از انقلاب خدمت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تربتی نژاد بیان کرد: عبدالغفار غفاری اولین مدیر آموزش و پرورش بوده و اکثر مدیران قبل از انقلاب از دنیا رفته اند.

طبق گفته مدیر آموزش و پرورش گرگان، ۱۲۵ شهید دانش‌آموز و ۲۷ شهید فرهنگی در شهرستان داریم.

تربتی نژاد با بیان اینکه در سال ۱۲۸۳ اولین مدرسه در گرگان تأسیس شد، اضافه کرد: قدیمی ترین مدرسه ای که ساختمانش به عنوان مدرسه ساخته شده باشد ایرانشهر بوده که در سال ۱۳۱۶ ساخته شده است.

وی بیان کرد: به مناسبت صدمین سالگرد تاسیس آموزش و پرورش گلستان برنامه های مختلفی در نظر گرفته شده که شامل رونمایی از لوح یادمان مدیران بعد از انقلاب، نامگذاری ساختمان آموزش و پرورش گرگان به نام شهید مطهری، رونمایی از سردیس شهید رجایی و غلامحسین شکوهی (پدر تعلیم و تربیت ایران)، ساخت کلیپ مستند تاریخی به همراه عکس، رونمایی از تمبر یادبود، فراخوان مستندات و عکس‌هایی تاریخی برای نمایش در موزه، راه‌اندازی موزه آموزش و پرورش و مسابقه است.

کد خبر 5127545

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان اداره کل آموزش و پرورش گلستان مدرسه ویروس کرونا بارش برف شیراز کرمانشاه آمار کرونا گرگان شهرکرد شیوع کرونا شهرستان کرج بوشهر ایام فاطمیه عکس استانها عزاداری شهادت حضرت فاطمه الزهرا س سازمان تبلیغات اسلامی آموزش و پرورش گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۷۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه فضای آموزشی استان اردبیل پایین‌تر از میانگین کشوری است

ایسنا/اردبیل مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل با اشاره به اینکه سرانه فضای آموزشی استان اردبیل نسبت به میانگین کشوری پائین‌تر است، گفت: با همه کمبود اعتبارات و نیروی انسانی موفق شدیم در سال جاری به صد در درصد برنامه های مصوب خود در احداث و تحویل فضاهای آموزشی و پرورشی دست پیدا کنیم و مدارس را در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم.

بهزاد محمدی خلفلو ۱۰ فروردین سال ۱۴۰۲ را سال پرخیر و برکتی در نهضت مدرسه سازی دانست و افزود: موفق شدیم ۲۱۷ کلاس درس را با اعتباری بالغ بر ۴۸۰ میلیارد تومان تکمیل کرده و تحویل آموزش و پرورش دهیم که این عملکرد سند افتخاری بر پیشانی اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس اردبیل بوده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل ادامه داد: ساخت فضاهای آموزشی و پرورشی جدید نیز در استان با همت خیرین و نوسازی مدارس در حال اجراست که یکی از این طرح‌های مهم دارالفنون با ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حال تکمیل است و از محل مسئولیت اجتماعی بانک عامل احداث شده و در قالب ۳۰ کلاس درس و سالن آمفی تئاتر و همچنین سالن ورزشی تحویل آموزش و پرورش می شود.

محمدی از اقدامات استان در تهیه و توزیع تجهیزات آموزشی و هنرستانی بیان کرد: قبل از پاسخ دادن به این سوال باید به صراحت بگویم که در دولت مردمی سیزدهم، جای جای استان اردبیل به کارگاه مدرسه سازی تبدیل شده و از شمال تا جنوب این استان ساخت و تکمیل واحدهای آموزشی در جریان است.

وی افزود: امسال در دو نوبت تجهیزات آموزشگاهی و هنرستانی تهیه و توزیع شده که در مجموع ۴۱ میلیارد تومان برای خرید و تهیه این تجهیزات آموزشی و هنرستانی هزینه شد تا در ابتدای سال تحصیلی و اسفندماه این امکانات و تجهیزات در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت که امیدواریم دانش آموزان از این تجهیزات و امکانات به بهترین شکل استفاده کنند.

این مقام مسئول وضعیت مشارکت خیرین مدرسه ساز در استان اردبیل در سال جاری اعم از تعهدات، میزان تحقق و سهم مشارکت های مردمی در فضاهای تحویلی را همانند همیشه افتخار آمیز توصیف کرد و گفت: استان اردبیل به وجود خیرین مدرسه ساز ایثارگر به خود می بالد و همواره از چهره هایی همچون مرحوم علیپور در سطح ملی و حتی بین المللی به نیکی یاد می شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان ادامه داد: با توجه به اینکه ۳۰ درصد مدارس احداثی در استان اردبیل خیرساز است ما تلاش کردیم تا فضاهای آموزشی و پرورشی نیمه تمام خیرساز را با تزریق اعتبارات دولتی تکمیل کرده و تحویل آموزش و پرورش دهیم و برای سال آینده نیز چنین هدف‌گذاری انجام شده تا با ارتقای مشارکت خیرین و احداث فضاهای آموزشی و پرورشی از محل مسئولیت اجتماعی نهادهای مختلف بتوانیم کمک کار نظام تعلیم و تربیت باشیم.

محمدی اضافه کرد: در حال حاضر ۷۳ فضای آموزشی و پرورشی خیرساز در سطح استان در حال اجراست و تعدادی از خیرین نیز در کنار ساخت مدرسه در مناطق پرتراکم دانش آموزی در خرید تجهیزات و امکانات آموزشی نیز آستین همت بالا زده اند تا بتوانند رضای الهی را کسب کنند.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل بیان کرد: با توجه به نرخ رشد جمعیت دانش آموزی و پائین بودن سرانه آموزشی در استان اردبیل احداث ۲ هزار کلاس درس در سال های آینده پیش‌بینی شده تا بخشی از این واحدهای آموزشی از محل اعتبارات ملی و استانی و بخشی نیز به همت خیرین و مشارکت اجتماعی کارخانه ها و نهادهای عمومی غیردولتی اجرایی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرانه فضای آموزشی استان اردبیل پایین‌تر از میانگین کشوری است
  • بازدید استاندار البرز از پروژه‌های ساخت مدارس خیرساز و مشارکتی
  • اعتکاف علمی دانش آموزان کنکوری لرستان
  • بازداشت مولوی پاکستانی حین تجاوز به دختر 12 ساله
  • راکد ماندن ۱۰ ساله ساخت استخر شنای سرپوشیده آموزش و پرورش بردسکن
  • طرح «شهید محمودوند» برای جذب بازماندگان از تحصیل در سقز اجرا شود
  • آزار یک دختر ۱۲ ساله توسط مولوی پاکستانی + فیلم
  • (ویدئو) بازداشت یک مولوی هنگام تجاوز به دختر ۱۲ ساله‌ای که برای آموزش قرآن آمده بود!
  • انعقاد تفاهم‌نامه احداث مدرسه ۱۲ کلاسه مشارکتی در شهر قاین
  • بلاتکلیفی ۶ ساله پروژه ساخت مدرسه در اریسمان بادرود