Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@15:23:53 GMT

دولت حامی واحدهای تولیدی نوپا

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۷۳۳۷

دولت حامی واحدهای تولیدی نوپا

به گزارش ایرنا، چهل و یکمین نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی کردستان با چهار دستور کار روز پنجشنبه در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری برگزار شد و در آن به بررسی مسائل و مشکلات مربوط به صدور بخشنانه شماره ۱۴۰.۳ سازمان تامین اجتماعی، صدور مجوز خانه های کارگری کشاورزی، ارائه گزارش اقدامات سازمان جهاد کشاورزی در خصوص رفع تداخل اراضی پرداخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 احداث خانه کارگری و صدور مجوز و مشکلات پیش روی استعلام و هزینه‌هایی که بر کشاورزان در این خصوص تحمیل می‌شود، بیمه کارگاه‌های تولیدی و رفع تداخل اراضی از سوی بخش خصوصی از جمله مشکلات مطرح شده در این جلسه است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی، مدیرکل تامین اجتماعی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان هم در این جلسه به پاسخگویی مسائل مطرح شده از سوی بخش خصوصی پرداختند. 

یکی از موضوعات مهم مورد بررسی در این جلسه اختصاص به بخشنامه شماره 140.3 سازمان تامین اجتماعی داشت که براساس این بخشنامه واحدهای جدیدالتاسیس از قانون معافیت پرداخت حق بیمه سهم کارفرمایانی که حداکثر پنج نفر کارگر دارند، نمی‌توانند بهره‌مند شوند که حل این مساله هم خارج از توان استان است و باید از سوی نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مسوولان کشوری مورد بررسی قرار گیرد.

ارجاع مشکل بیمه واحدهای جدید به شورای ملی گفتگوی بخش خصوصی و دولت 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان در این جلسه اظهار داشت : در شرایط امروز که با جنگ اقتصادی و ویروس کرونا  مواجه هستیم می‌طلبد از واحدهای تولیدی که جدید احداث شدند حمایت ویژه شود.

خالد جعفری اضافه کرد: در ارتباط با بحث معافیت سهم بیمه کارفرمایی واحدهای کارگاهی جدید با پنج نفر نیرو نیاز به جلسات شورای گفتگوی بخش دولتی و خصوصی ارجاع داده شود تا حل و فصل شود.

وی افزود: در ارتباط با کارگاه‌های شن و ماسه که بین معدن و کارخانه فرآوری آن فاصله وجود دارد باید قید فاصله را در بیمه این کارگاه‌ها لحاظ کنند تا بتوانند از معافیت بیمه بهره‌مند شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان در ارتباط با دستور کار دوم این جلسه گفت: شیوه باغداری در این استان متفاوت از سایر استان‌ها است به گونه‌ای که در برخی مناطق ما مردم ۶ ماه را در خانه باغ‌های خود سپری می‌کنند و به کار کشاورزی می‌پردازند.

جعفری اضافه کرد: این نوع فعالیت جزو نظام بهره‌برداری در استان است لذا ایجاد خانه کارگری از نیازهای ضروری است و باید مجوز احداث آن طبق قانون طی ۲ ماه صادر شود.

وی یادآور شد: صدور مجوز احداث خانه کارگری در اراضی کشاورزی برای کشاورزان و آنهایی که تنها به منظور تفریح و سرگرمی اقدام به ساخت می‌کنند به طور متفاوت دیده شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان گفت:  سختگیری‌های بی‌مورد در خصوص صدور مجوز خانه کارگری گاهی زمینه ایجاد تخلفات و بی‌توجهی به قوانین را در بین کشاورزان ایجاد می‌کند.

جعفری با تاکید براینکه رفع تداخل اراضی به منظور تثبیت مالکیت و ایجاد انگیزه کار بیشتر اجرا می‌شود، یادآور شد: یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار اراضی باغی وزراعی درکردستان وجود دارد و بی‌شک رفع تداخل اراضی از مسائل مهم و ضروری در این استان است.

وی با اشاره به اینکه بالاترین درصد رفع تداخل اراضی کشور مربوط به کردستان است، گفت: در این مساله هم باید حق و حقوق انفال و هم مردم مورد توجه قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان بر تسریع در امر رفع تداخل اراضی تاکید کرد و اظهار داشت: با روند کنونی اگر این مهم پیگیری شود ۱۰ تا ۱۵ سال دیگر هم به پایان نمی‌رسد.

حمایت از شرکت‌های کوچک برای شرکت در فرابورس

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج هم در این جلسه اظهار داشت : می طلبد شرکت های کوچک را که می توانند در فرابورس شرکت کنند هدایت کنیم.

سید کمال حسینی افزود: از فرابورس می توان به عنوان منبع تامین مالی بهره گرفت و ما آمادگی ارائه مشاوره برای ورود این شرکت ها به بازار فرابورس را داریم.

وی با اشاره به اینکه یکی از اهداف شرکت ها تامین سرمایه است، اضافه کرد : یکی از دلایل ضرر شرکت های کوچک نداشتن آگاهی های لازم است بنابراین در راستای ارائه آموزش و مشاوره به آنها از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

رفع تداخل بیش از ۵۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان هم در این جلسه اظهار داشت: ۵۸ هزار و ۶۳۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان تاکنون رفع تداخل اراضی شده که از این میزان ۵۶ هزار و ۷۷۹ هکتار از حالت ملی به زراعی تبدیل شده است.

محمدفرید سپری اضافه کرد: از مجموع سطح رفع تداخل شده یک هزار و ۲۳۱ هکتار هم از غیر ملی به ملی تبدیل شده است.

وی یادآورشد: بخش کشاورزی زود بازده و دارای ریسک بالا بوده به همین دلیل نیاز به اختصاص یارانه های ویژه‌ای است تا کار در این بخش ادامه‌دار باشد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه در برخی مواقع فرصت سوزی‌ها قابل جبران نیست، گفت: به اشتباه عده‌ای تصور می‌کنند فعالیت در بخش کشاورزی فصلی است و به همین دلیل بیمه برخی از کارگاه‌های این بخش در زمستان قطع می‌شود.

سپری اضافه کرد: کار در بخش کشاورزی در طول سال جریان دارد و امری مستمر است و نباید با کم اطلاعی عده‌ای و صدور بخشنامه‌هایی تیشه به توسعه استان‌های کم برخوداری هم چون کردستان زد.

مدیرکل تامین اجتماعی کردستان در این جلسه اظهار داشت: هر بخشنامه ای که ابلاغ می شود ما مکلف به اجرای آن هستیم ولی همواره پیگیر مسائل و مشکلاتی  که تعدادی از بخشنامه ها هم چون ۱۴۰.۳ برای اقشاری ایجاد می کنند، هستیم.

صلاح قریشی با بیان اینکه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به اصلاح این بخشنامه ورود پیدا کردند، افزود: براساس این بخشنامه معادن سطح الارضی مشمول معافیت سهم پنج نفر است ولی به شرطی که  فقط معدن نباشد و جنبه کارگاهی و فرآوری هم داشته باشد.

وی  یادآور شد: تا قبل از صدور این بخشنامه محدودیتی برای بیمه  نظام صنفی و کارگاه های کشاورزی نداشتیم.

دبیر نظام صنفی کشاورزی کردستان هم در این جلسه گفت: شعب بیمه ها در استان به صورت سلیقه ای کار می کنند  در حالیکه فصل زمستان کارگاه های کشاورزی معاف اند ولی بیمه آنها قطع می شود.

عدم اطلاع رسانی در خصوص مجوز خانه کارگری و طولانی بودن پروسه تغییرکاربری در این خصوص از جمله عوامل عدم تمکین کشاورزان برای احداث خانه کارگری در این جلسه بیان شد.

برچسب‌ها گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کردستان استانداری کردستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کردستان استانداری کردستان گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کردستان استانداری کردستان اخبار کنکور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان جلسه اظهار سازمان جهاد کشاورزی رفع تداخل اراضی هم در این جلسه تامین اجتماعی خانه کارگری صدور مجوز کارگاه ها بخش خصوصی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۷۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تأکید بر بازگشت ۲۰۰ واحد راکد به چرخه تولید، از صادرات ۹ میلیارد دلاری محصولات واحدهای تولیدی این استان به کشورهای مختلف خبر داد و گفت: افزایش صادرات از استان تهران با جدیت دنبال می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، محمود سیجانی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان تهران بزرگترین استان صنعتی کشور از نظر تولید و سرمایه‌گذاری است، گفت: در استان تهران به دلیل قانون شعاع 120 کیلومتر، محدودیت‌هایی برای توسعه شرکت‌ها و واحدهای تولید وجود دارد و فقط شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند در استان تهران طرح توسعه را اجرا و فعالیت کنند.

وی افزود: دولت در رابطه با قانون شعاع 120 کیلومتر مجوزی را صادر کرده که واحدهای تولیدی فقط در عرصه خود می‌توانند واحدهای تولیدی را توسعه دهند.

وجود 400 واحد راکد صنعتی در استان تهران

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تاکید بر احیای واحدهای تعطیل و راکد گفت: 200 واحد راکد در استان تهران احیا شده است و 400 واحد راکد دیگر در استان وجود دارد که با حضور سرمایه‌گذار می‌توانیم واحدهای راکد را احیا و به چرخه صنعت بازگردانیم.

صادرات 9 میلیارد دلاری استان تهران

سیجانی کمک به نقدینگی، مواد اولیه و صدور مجوز گواهی برند فعالیت کارخانه واحدهای تولید را از عوامل مهم احیای واحدهای راکد تولیدی عنوان کرد و ابراز داشت: افزایش صادرات از سیاست ‌های مهم سازمان صمت استان تهران است و با جدیت آن را دنبال می‌کنیم؛ در این راستا 9 میلیارد دلار محصولات واحدهای تولیدی از گمرکات به کشورهای مختلف صادر شده است.

سیجانی با بیان اینکه بازدید میدانی از واحدهای تولیدی که با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند، به صورت مستمر انجام و در کارگروه تسهیل بررسی و رسیدگی می‌شود، گفت: مشکلات یک هزار و 100 واحد تولیدی در کارگروه تسهیل استان تهران بررسی و مشکلات عمده آنها تا حدودی مرتفع شده است.

وی با بیان اینکه 107 واحد تولیدی در استان تهران مجوز شرکت دانش بنیان اخذ کرده‌اند تصریح کرد: 568 واحد تولیدی در استان تهران افزایش ظرفیت و توسعه داشته است.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران با بیان اینکه 26 نمایشگاه عرضه کالا در استان برگزار شده است، ابراز داشت: 67 پروژه صنعتی با سرمایه‌گذاری 16 هزار میلیارد تومانی در یک سال گذشته در استان تهران به بهره‌برداری رسیده است.

پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق در استان

سیجانی با بیان اینکه پوشاک، قطعات خودرو و دخانیات بیشترین اقلام قاچاق کالا را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: ثبت انبارها در سامانه جامع انبارها الزامی است و در صادرت عدم ثبت انبارها در سامانه تخلف تعزیراتی محسوب می‌شود و با کالای موجود در انبار به عنوان کالای قاچاق برخورد خواهد شد.

صادرات 286 میلیون دلاری ایران به پاکستان در 3 ماه

وی با بیان اینکه تمرکز انبارهای استان تهران در شهرستان ری از نظر پدافند غیر عامل دارای معایب است، گفت: انبارهای متمرکز در شهرری با نزدیکی به شریان‌های ارتباطی دارای محاسن است و شهرستان رباط کریم نیز می‌تواند، بارانداز انبارهای دپوی کالا در استان تهران باشد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران در پایان خاطرنشان کرد برای تحقق شعار سال که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، همه ارگان‌ها به ویژه بانک‌ها، سازمان امور مالیاتی و بیمه باید کمک حال واحدهای صنعتی و تولیدی باشند تا در سال‌جاری شاهد شکوفایی بیش از حد حوزه صنعت و تولید باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • ممنوعیت اشتغال اتباع در کردستان
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • ارائه تسهیلات ۹۰ درصدی در گمرک قزوین
  • ممنوعیت بکارگیری اتباع افغانستانی و پاکستانی در کردستان
  • اعلام جایزه تحویل گندم راهکاری موثر در رسیدن به خودکفایی
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت