Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، تبادل اطلاعات بین پردازنده‌ها و حافظه می‌تواند ۹۵ درصد از انرژی مورد نیاز برای یادگیری ماشین و هوش مصنوعی را مصرف کند که عمر باتری را به شدت کاهش می‌کند. تیمی از مهندسان با استفاده از هشت تراشه ترکیبی، که هر کدام پردازنده داده مخصوص خود را درست در کنار حافظه اختصاصی خود دارند، سیستمی را طراحی کرده‌اند که می‌تواند سریع‌تر و با انرژی کمتری وظایف هوش مصنوعی را اجرا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساعت‌های هوشمند و سایر وسایل الکترونیکی که از طریق باتری کار می‌کنند اگر بتوانند الگوریتم‌های هوش مصنوعی را اجرا کنند هوشمندانه‌تر خواهند بود، اما تلاش‌ها برای ساخت تراشه‌هایی با قابلیت هوش مصنوعی برای دستگاه‌های تلفن همراه تاکنون موفقیت‌آمیز نبوده‌ است.

بیشتر بخوانید

کشف الگوریتم‌های تشخیص چهره هنگام پوشیدن ماسک مشکلات استفاده از فناوری هوش مصنوعی در دستگاه‌های دارای باتری

سوباسیش میترا نویسنده ارشد مطالعه جدیدی که در Nature Electronics منتشر شده است، گفت: تقابل‌های بین پردازنده‌ها و حافظه می‌تواند ۹۵ درصد از انرژی مورد نیاز برای یادگیری ماشین و هوش مصنوعی را مصرف کند و این به شدت عمر باتری را کاهش می‌دهد. تیمی شامل دانشمندان کامپیوتر استنفورد و مهندسین برق با استفاده از هشت تراشه ترکیبی که هر کدام پردازنده داده مخصوص خود را درست در کنار حافظه خود ساخته است، سیستمی را طراحی کرده که می‌تواند سریع‌تر و با انرژی کمتری وظایف هوش مصنوعی را اجرا کند. این تحقیق بر اساس توسعه فناوری جدید حافظه به نام RRAM است که داده‌ها را حتی در هنگام قطع شدن انرژی (مانند حافظه فلش) ذخیره می‌کند. پیشرفت فناوری RRAM محققان استنفورد را قادر به ساخت نسل بعدی تراشه‌های ترکیبی که به تنهایی کار می‌کردند، کرده‌ است. آخرین طراحی آن‌ها شامل یک عنصر جدید و مهم است؛ الگوریتم‌هایی که هشت تراشه ترکیبی جداگانه را در یک موتور پردازش هوش مصنوعی با مصرف انرژی ترکیب می‌کند.

معرفی فناوری جدید هوش مصنوعی به نام Illusion System

میترا گفت: اگر می‌توانستیم یك تراشه عظیم و مناسب با تمام پردازش‌ها و حافظه مورد نیاز بسازیم، این كار را انجام می‌دادیم، اما مقدار اطلاعاتی كه برای حل مشكلات هوش مصنوعی لازم است، این اتفاق را به یک رویا تبدیل می‌كند. در عوض ما هیبریدها را فریب می‌دهیم که فکر کنند یک تراشه هستند. به همین دلیل است که ما این سیستم را Illusion System می‌نامیم. محققان Illusion را به عنوان بخشی از ابتکار عمل الکترونیکی یک برنامه ۱/۵ میلیارد دلاری که توسط آژانس پروژه‌های تحقیقات پیشرفته دفاعی حمایت می‌شود، توسعه دادند.

تیم تحت رهبری استنفورد نمونه اولیه خود را با کمک موسسه تحقیقاتی CEA-Leti فرانسه و دانشگاه فناوری Nanyang سنگاپور ساخت و آزمایش کرد. فقط  سیستم هشت تراشه این تیم شروع به کار کرد. در شبیه‌سازی‌ها محققان نشان دادند که چگونه سیستم‌های دارای ۶۴ تراشه ترکیبی می‌توانند با استفاده از یک هفتم انرژی، هفت برابر سریعتر از پردازنده‌های فعلی برنامه‌های هوش مصنوعی را اجرا کنند. چنین توانایی‌هایی می‌تواند روزی سیستم‌های Illusion را به عینک‌های واقعیت افزوده و تقویت شده تبدیل کند که از شبکه‌های عصبی عمیق برای یادگیری  افراد در محیط استفاده می‌کنند و اطلاعات متنی را در اختیار افراد قرار می‌دهد.

آینده فناوری Illusion System

رابرت ردوی دانشجوی تحصیلات تکمیلی استنفورد گفت: تیم ما الگوریتم‌های جدیدی را برای اجرای مجدد برنامه‌های هوش مصنوعی موجود که در پردازنده‌های امروزی برای کار با سیستم‌های جدید چند تراشه‌‌ای نوشته شده‌اند، توسعه داده‌است. همکاران فیس بوک به این تیم کمک کردند تا برنامه‌های هوش مصنوعی را کامل کنند. مراحل بعدی شامل افزایش توانایی پردازش و حافظه تراشه‌های ترکیبی منفرد و تولید انبوه آن‌ها با قیمتی کم است. محققان معتقد هستند که Illusion Systems می‌تواند ظرف سه تا پنج سال آماده فروش باشد. این محصول که نمونه اولیه ساخته شده است که از آن انتظار می‌رفت که نشان می‌دهد که در مسیر درستی قرار گرفته‌اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هوش مصنوعی هوشمندسازی فناوری جدید هوش مصنوعی را اجرا هوش مصنوعی پردازنده ها هشت تراشه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۸۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد بین المللی نوروتاک

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ مقتدایی با اشاره به استقبال دانشجویان از برگزاری این رویداد­ ­گفت: این رویداد را سالیانه برگزار می‌کنیم و امسال رویداد نوروتاک با مشارکت جمعیتی بیش از ۱۵۰۰ دانشجوی علوم پزشکی و علوم شناختی برگزار شد. دکتر مقتدایی گفت: استفاده از علوم اعصاب در امورات روزمره زندگی و جامعه و استفاده از آن برای پیشبرد فناوری‌های نوین پزشکی باعث می‌شود خدمات بهتری به مردم ارائه شود و در حقیقت کیفیت زندگی مردم را بالا ببرد، رشته‌های علوم اعصاب می‌تواند در استفاده و توسعه فناوری‌های نوین به ما کمک کند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   در دو دهه اخیر در حوزه علوم اعصاب فعالیت‌های زیادی صورت گرفته است که یکی از نتایج آن توسعه فناوری‌های نوینی همچون هوش مصنوعی است که می‌تواند موجب افزایش کیفیت زندگی مردم شود. قرار است ­­در رویداد نوروتاک، مسائل بین رشته‌ای که مورد مناقشه است از نظر علمی فلسفی و روانشناسانه به بیان ساده بررسی و نتایج به زبان ساده به عموم مردم بیان شود. ۹ سخنران در همایش امسال نوروتک­ ­به ارائه مباحثی با موضوع صلح و تعارض - تاب آوری - ادراک زمان؛ از نورون تا تجربه ذهنی - فرمانبرداری و همراهی - توهم و خیال - نوروآرت - یک، دو، سه؛ آینده - ملال و جهل - و آگاهی در هوش مصنوعی پرداختند.

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های پوشیدنی را متا توسعه می‌دهد
  • حمایت وزارت علوم از توسعه مراکز تخصصی هوش مصنوعی + فیلم
  • مرکز تخصصی هوش مصنوعی پارک علم و فناوری استان سمنان افتتاح شد
  • افزایش حمل بار توسط ناوگان جاده‌ای آذربایجان‌شرقی
  • شهرهای بدون مانع برای افراد دارای معلولیت
  • کدام کشور با هوش مصنوعی بر خاورمیانه تسلط خواهد یافت؟
  • مقاله استاد دانشگاه شریف در معتبرترین مجله انجمن فیزیک آمریکا منتشر شد
  • تلاش برای رسیدن خدمات هوشمند دولت به ۳۰ درصد
  • رویداد بین المللی نوروتاک
  • کاهش مشکلات خدمات حوزه حمل‌ونقل با استفاده از هوش مصنوعی