Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی، اجرای طرح توانمندسازی روستاییان در ۳ دهستان نهبندان این استان را رضایت بخش توصیف کرد.

خبرگزاری میزان - حجت الاسلام یدالله وحدانی نیا در سومین کارگروه پیش‌بینی و پیشگیری از گسترش بافت‌های ناکارآمد شهری ذیل ستاد بارآفرینی شهری خراسان جنوبی اظهار کرد: اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان در مبدأ (روستا‌های هدف) و مقصد (حاشیه شهرها) انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه از سال گذشته اجرای طرح پایلوت دهستان توانمند در سه دهستان نه، میغان و بندان شهرستان مرزی نهبندان آغاز شده است، گفت: دستگاه‌های اجرای مختلف در این دهستان‌ها برنامه‌های مختلفی در حوزه اشتغال، فرهنگی، آموزش فنی و حرفه‌ای، صنایع دستی، احداث گلخانه و ... اجرا می‌کنند که تاکنون رضایت بخش است.

وی با گلایه از عدم حضور میدانی مدیران برخی دستگاه‌های اجرایی در شهرستان مرزی نهبندان، ادامه داد: در صورت موفقیت در طرح اول، توانمندسازی سال آینده در یک دهستان دیگر استان هم اجرا خواهد شد.

حجت الاسلام وحدانی نیا با اشاره به اینکه برخی املاک متروکه و نیمه مخروبه در مناطق بافت فرسوده شهر تبدیل به پاتوقی برای معتادان شده است، عنوان کرد: در این زمینه شهرداری تکالیفی دارد و باید در راستای ماده ۱۱۰ قانون شهرداری ابتدا اخطار لازم را به مالکان شخصی و دستگاه‌های متولی اینگونه بافت‌های ناکارآمد بدهند تا نسبت به مرمت و حصارکشی این بنا‌ها اقدام کنند و اگر مالکان اقدام نکردند شهرداری نسبت به تخریب و تسطیح این بافت‌های فرسوده اقدام خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اجرای طرح توانمندسازی روستاییان مانع گسترش حاشیه نشینی می‌شود

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی تصریح کرد: شهرداری در راستای ماده ۱۱۰ قانون شهرداری می‌تواند نسبت به زمین یا بنا‌های مخروبه و غیر مناسب با تصویب انجمن شهر می‌تواند به مالک اخطار کند اگر مالک پس از مهلت دوماهه مسامحه یا امتناع کرد، شهرداری می‌تواند به منظور تأمین نظر و اجرای طرح مصوب انجمن در زمینه زیبائی و پاکیزگی و شهرسازی هرگونه اقدامی را که لازم بداند معمول و هزینه آن را به اضافه صدی ده از مالک یا متولی و یا متصدی موقوفه نماید.

وی تأکید کرد: باید در کنار اجرای طرح‌های عمرانی و اقتصادی که در مناطق مرزی، حاشیه نشین، بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری انجام می‌شود بحث پیوست فرهنگی و اجتماعی نیز مورد توجه قرار گیرد.

مهدی حدیدی نژاد رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهری شهرداری بیرجند نیز در این جلسه با اشاره به تعیین تکلیف بنا‌های خروبه و غیرمناسب، اظهار کرد: در این راستا امسال در منطقه یک شهرداری ۲۸ مورد و در منطقه دو شهرداری ۱۴ مورد شناسایی شد که تخریب و یا تسطیح شده است.

وی بیان کرد: در حال حاضر ساختمان مرکز متکدیان و گرمخانه بیرجند با زیربنای ۵۰۰ متر زیربنا در حال احداث است که در آینده نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

انتهای پیام/

برچسب ها: دادگستری خراسان جنوبی توانمندسازی روستاییان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری خراسان جنوبی توانمندسازی روستاییان توانمندسازی روستاییان دادگستری خراسان جنوبی اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۱۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید محمد رستگاری با قدردانی از اقدامات شورای اسلامی شهر و شهرداری میبد در راستای احیا و مرمت بافت تاریخی و معابر ارزشمند میراث فرهنگی گفت: مقررشد؛ میراث فرهنگی با مشارکت شهرداری برای مرمت و احیا قلعه مهرجرد و بارجین اقدام کند.


رستگاری با بیان اینکه کارخوبی که درگذر شاه جهان آباد صورت گرفته است؛ مجموعه عالی برای رویداد‌های فرهنگی گردشگری درراستای توسعه گردشگری پایدار در میبد است گفت: نارین قلعه، قنات و محوطه آن نیز نیاز به توجه بیشتر و مرمت و بازسازی دارد که باید پیگیری لازم جهت تامین اعتبار آن انجام شود.


وی با اشاره به کف سازی، بدنه، نورپردازی و احیا و مرمت راسته از سوی شهرداری گفت: با اقداماتی که در راسته بازار انجام شده است ظرفیت ارزشمندی در این منطقه درحال رقم خوردن در حوزه میراث فرهنگی است. مجید بهارستانی شهردار میبد هم با بیان اینکه میبد بیش از ۸۰۰ هکتار بافت تاریخی دارد گفت: برای حفظ بافت تاریخی و جلوگیری از تخریب آن، در ۱۰ منطقه درحوزه بازآفرینی شهری، زیرسازی، بدنه سازی، مرمت بدنه بافت تاریخی کار کردیم.


بهارستانی با بیان اینکه در چهار منطقه از شهر بیشتر هزینه شده است افزود: در راسته بازار ۱۰ میلیارد تومان، گذر شاه جهان آباد ۴ میلیارد تومان، حمام و مسجد جامع شهیدیه ۳ میلیارد تومان هزینه شده است.


وی خاطرنشان کرد: تامین پارکینگ محله ایی و بازآفرینی وخدمات شهری از دیگر اقدامات شهرداری است که برای خدمات رسانی بافت‌های تاریخی، دو دستگاه موتور آتش نشانی خریداری کرده ایم.

دیگر خبرها

  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • امضای تفاهم نامه اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی در بیرجند و خوسف
  • آماده‌باش و پشتیبانی ۶ شعبه هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی به دنبال هشدار سیلاب در بیرجند و خوسف
  • تاکید نماینده ولی فقیه بر رسیدگی بیشتر مسئولان به آسیب های اجتماعی
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد
  • خواهر کیم جونگ اون: به توانمندسازی ارتش برای حفاظت از حاکمیت و صلح منطقه ادامه می‌دهیم
  • طرح هادی در ۶۰ درصد روستاهای ایجرود اجرا شد
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • اجرای برنامه توانمندسازی ۲ هزار دانش‌آموز کارآفرین هنرستانی