Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

«اکبر ترکان»، از اعضای حزب اعتدال و توسعه، درباره انتقادات به ظریف و اینکه آیا اصولگرایان قادر به مذاکره خواهند بود، گفت: فشار تحریم ها و فشارهای بین المللی که در دولت ترامپ و دولت های قبلی ایالت متحده بر علیه ایران اعمال شد به زندگی و معشیت مردم صدمات سنگینی وارد کرده است. باید به فکر درمان موضوع بود و راه هایی را جستجو کرد تا ملت ایران از زیر بار فشار تحمیلی که ظالمانه است، خارج شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه عده ای بگویند چون ما قصد مذاکره داریم نباید موفقیتی در مذاکرات دولت روحانی باشد و این موفقیت را باید به ما بدهید، خیلی ظالمانه است.

او ادامه داد: اکنون دولت مستقر ایران دولت حسن روحانی است، دیپلماسی در دولت او و با هدایت شخص روحانی انجام می شود و اجرای آن برعهده وزیر امور خارجه است. زمانیکه خط و مشی کلی سیاست خارجی از جانب رهبری ارائه می‌شود، هدایت با رئیس جمهور است و مجری آن وزیر امور خارجه است، اگر عده ای فکر کنند که باید مانع موفقیت دولت شوند تا خودشان بر سر کار بیایند، اما زمانیکه به موفقیت برسند و به فرصت هایی که می تواند فشار مردم ایران را کم کند، اعتنایی نکنند این رفتار غیرانسانی خواهد بود. باید به سمتی برویم که فشار تحریمی به زندگی مردم آسیب نزند و معیشت مردم را تحت فشار قرار ندهد.

ترکان در رابطه با اینکه پیش بینی شما از رفتار شورای نگهبان در جریان بررسی صلاحیت ها در انتخابات ۱۴۰۰ چیست، گفت: در انتخابات مجلس یازدهم اصلاح طلب ها مدعی بودند که کاندیداهایشان رد صلاحیت شده است و در رقابت حضور جدی نداشتند و در اصل رقابت بین اصولگرایان با اصولگرایان بود نه رقابتی بین رقبای سیاسی از جناح های فکری متفاوت و همین مسئله، منجر به شکل گیری مجلس با درصد شرکت کننده کمی شد. اگر ریاست جمهوری هم به همین نحو باشد رئیس جمهوری از جنس همین مجلس بر سر کارمی آید.

او گفت: از الان نمی توان حدس زد که آیا شورای نگهبان فقط اندیشه های سیاسی یک طرف را تایید و رقبای سیاسی آنها را رد صلاحیت می کند! اگر اینگونه باشد حتما انتخابات کم رونقی خواهد بود. اگر مجلس و دولتی خط و مشی های اساسی کشور را دقیق نتواند ترسیم کنند این ها کم سو هستند نه دولت و مجلسی همسو. باید ببنیم شورای نگهبان از جناح رقیب کسی را تایید صلاحیت می کند یا خیر پس از تعیین تلکیف این موضوع باید وارد موضوعات مصداقی، شد.

او در پایان در مورد حمایت حزب اعتدال توسعه از علی لاریجانی افزود: این موضوع هنوز در حزب اعتدال و توسعه به بحث گذاشته نشده است، این نظر حزب و اعتدال و توسعه نیست.

منبع: خبرگزاری برنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: برنا حزب اعتدال اکبر ترکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۱۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فشار آمریکا و اسرائیل به قطر برای تحت فشار قرار دادن حماس

منبعی فلسطینی از فشارهای آمریکا و رژیم اسرائیل به قطر در قضیه مذاکرات اخیر برای دست یابی به آتش بس و توافق خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین المللل خبرگزاری تسنیم، منبعی فلسطینی امروز سه شنبه به شبکه المیادین لبنان گفت که دولت قطر مدتی پیش تحت فشارهای شدید آمریکا و اسرائیل قرار گرفت تا در ارتباط با مذاکرات، عین این فشارها را بر حماس اعمال کند.

این منبع گفت که «اینکه اخیرا وزیر خارجه قطر گفته است که کشورش درصدد ارزیابی وساطت خود است، پشت پرده واقعی این قضیه است.»

به گفته این منبع، حماس به همه طرف‌های مرتبط با مذاکرات آتش بس اعلام کرده است که بر وساطت قطر در این پرونده اصرار دارد و هیچ جایگزینی در این خصوص را قبول نمی‌‌کند.»

این منبع همچنین گفت که آمریکا از ترکیه خواسته در روند مذاکرات به‌ بن بست رسیده ورود کند و بر جنبش حماس برای تلطیف موضعش فشار بیاورد. به گفته این منبع، حماس از مداخله ترکیه و حضورش در پرونده مسئله فلسطین استقبال می‌کند ولی این حضور به معنای جایگزین کردن آن با قطر نیست.

ماجد الانصاری، سخنگوی وزارت خارجه قطر ساعتی پیش اعلام کرد که ما نیاز به این داریم که در تلاش‌های میانجی‌گرانه خود در این مرحله از مذاکرات بازبینی کنیم و دوحه به این تلاش‌های خود در بحران غزه پایبند است.

انصاری همچنین گفت که وزیرانی در کابینه نتانیاهو اظهارات منفی درباره نقش قطر به زبان آورده‌اند و هیچ طرفی در جامعه جهانی نمی‌تواند حمله به رفح را که از اساس درگیری مشکلات است، بپذیرد. او گفت که ما همه باید با جدیت برای ممانعت از حمله احتمالی اسرائیل به رفح (در جنوب غزه) تلاش کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه قطر همچنین در واکنش به ادعای‌های منتشر شده مبنی بر درخواست قطر از حماس برای تعطیلی دفاترش در این کشور گفت: هیچ توجیهی برای پایان دادن به فعالیت دفتر حماس در دوحه تا زمانی که تلاش‌های میانجی‌گرانه قطر ادامه دارد، وجود ندارد.

تاکید امیر قطر و بن سلمان بر لزوم آتش‌بس در غزهگفتگوی رئیسی با امیر قطر: اقدام علیه ایران پاسخ سهمگین دارد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • جهانگیری: از نظر توسعه و اقتصاد، نصف ترکیه و عربستان شده‌ایم
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است
  • فشار آمریکا و اسرائیل به قطر برای تحت فشار قرار دادن حماس
  • دست برتر ایران و روایت وارونه غربگرایان
  • رئیسی : میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشار ها مقاومت کردیم
  • رئیس‌جمهور: میز مذاکره را ترک نکرده و مقابل فشارها مقاومت کردیم | شاهد رشد ۶ درصدی اقتصاد ایران هستیم
  • روایت حسن روحانی از گلایه سید احمد خمینی از رأی مخالف ۹۹ نماینده به میرحسین موسوی
  • اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای حفاظت از «داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر»