Web Analytics Made Easy - Statcounter

 عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی، تصمیم‌گیر اول و آخر انتخابات را مردم دانست و با بیان اینکه کسی نباید خود را از پیش برنده بداند، گفت: اگر جریان اصلاح‌طلب براساس قاعده حاکم بر انتخابات گذشته درست بازی کند پیروز انتخابات خواهد شد.

«محمدجواد حق شناس» روز جمعه درباره عمکرد مجلس یازدهم، گفت: شعار این نمایندگان در انتخابات توجه به معیشت بود ولی این موضوع امروز به طرح‌های سیاسی و غیرمعیشتی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظرم این رفتار کاملا قابل پیش بینی بود و براساس شکل و شمایلی که این مجلس به خود گرفت غیر از این هم از آن انتظار نمی‌رفت.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی یادآور شد: شاید یکی از مهم‌ترین ویژگی‌ها و تفاوت‌های مجلس یازدهم با مجالس پیشین، نحوه گزینش نامزدها و کم و کیف حضور مردم در انتخابات دوم اسفند ۹۸ ّبود. در این انتخابات ما با یک پدیده جدید در ۴۰ سال گذشته روبرو شدیم و آن ثبت کمترین نرخ مشارکت در انتخابات بود. بنابراین انتظار و توقع ما از مجلس باید مطابق با پشتوانه رای مردمی آن باشد.

حق شناس دو اصل رقابت و مشارکت را از دو مولفه مهم‌ هر انتخاباتی ارزیابی کرد و گفت: مجلس یازدهم فاقد این ویژگی بود، یعنی هم مشارکت در پایین‌ترین سطح خود اتفاق افتاد و هم فاقد رقابت بود و لذا موتور پیشران این مجلس، فقدان پشتوانه رای مردم است.

عضو شورای شهر تهران با طرح این پرسش که مصوبات و رویکرد مجلس یازدهم پاسخ به کدام نیاز جامعه است، افزود: طبیعتا مجلس بر اساس اولویت‌ها و انتظاراتی که برخی انتظار دارند کار خود را پیش می‌برد. اقدامات مجلس علاوه بر اینکه غوغا درست می‌کند، کاملا در مسیر مورد انتظار حرکت می‌کند.

حق شناس خاطرنشان کرد: انتظار نداریم مجلس مغایر اصول مسلم قانون اساسی عمل کند و اختیاراتی که قانون اساسی برای مردم، منتخبان و انتخاب کنندگان قائل شده، محدود کند. رییس جمهوری به عنوان رییس قوه مجریه و شخصیت دوم نظام از سوی مردم انتخاب می‌شود. این طرح با آنچه که قانون اساسی از رییس جمهوری به عنوان نماد جمهوریت نظام تعریف کرده،  سنخیتی ندارد.

وی درباره حضور نظامی‌ها در انتخابات ریاست جمهوری، گفت: حضرت امام (ره) در رهنمودها و وصیت نامه خود صریحا نظامیان را از ورود به عرصه سیاست، دسته‌بندی‌های سیاسی و انتخابات منع کرده است. در چندین انتخابات شاهد حضور نظامیان به عنوان نامزد در انتخابات بودیم اما اینکه چرا برای آن قانون وضع کنیم، جای تامل و پرسش دارد. در این طرح آمده است برخی چهره‌های نظامی بدون استعفا می‌توانند نام‌نویسی کنند این اقدام برخلاف سیاست‌های روشن و صریح حضرت امام (ره) است.

عملکرد خوب جریان اصلاحات بعد از اتفاقات ۸۸

حق شناس درباره آخرین تصمیمات و اقدامات سیاسی- انتخاباتی جریان اصلاحات، گفت: ما نهاد شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان را تجربه کردیم، در چند انتخابات این نهاد اجماع ساز انجام وظیفه کرد. این شورا متشکل از شخصیت‌های حقیقی و حقوقی بود که توانست عملکرد نسبتا موفقی را بعد از اتفاقات سال ۸۸ داشته باشد.

عضو حزب اعتماد ملی ادامه داد: در فضای سال ۸۸ منتقدان قصد نداشتند با انتخابات همراهی کنند اما به تدریج شاهد یک نگاه توام با خرد، مصلحت و آینده‌نگری بودیم و تلاش کردیم همچنان صندوق رای به عنوان مهم‌ترین کانون انتقال قدرت و تحقق خواست جامعه شناخته شود.

حق شناس اظهار کرد: شرایط پیش آمده سال ۸۸ باعث شد تا در ابتدای دهه ۹۰ زمینه شکل گیری نهاد اجماع ساز اصلاح‌طلبان فراهم شود. البته حضور چهره‌های شاخص مورد قبولی چون رییس دولت اصلاحات و مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی و توافق این دو شخصیت سیاسی در آن مقطع، زمینه موفقیت این نهاد را فراهم کرد و پس از ردصلاحیت مرحوم هاشمی منجر به پیروزی جریان اصلاحات و اعتدالیون در سال ۹۲ و انتخاب حسن روحانی شد.

عضو شورای شهر تهران، پیروزی روحانی را نتیجه توافق کلان میان اصلاح طلبان و میانه‌روها دانست و گفت: نتیجه این توافق کنار رفتن محمدرضا عارف از نامزدی اصلاحات و تمرکز آرای جامعه به سمت روحانی بود. در عین حال در انتخابات خبرگان رهبری حداقل در تهران شاهد بودیم که لیست مورد حمایت این جریان عملا توانست تقریبا ۱۰۰ درصد موفق شود و هاشمی رفسنجانی به عنوان محور این جریان و نفر نخست این لیست، با رای خیره کننده به مجلس خبرگان راه یابد.

وی ادامه داد: در گام دوم و در انتخابات مجلس دهم هم شاهد توفیق فهرست امید در تهران بودیم و در مرحله سوم در اردیبهشت ۹۶ در انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر و روستا با همکاری و اقدام خوب اسحاق جهانگیری و حمایت قاطع جریان اصلاحات، حسن روحانی رییس جمهوری شد و لیست ۲۱ نفره شورای شهر تهران بدون ریزش رای آورد.

اجماع بر گزینه واحد شرط لازم است اما کافی نیست
 

حق شناس درباره اجماع اصلاح‌طلبان در انتخابات ۱۴۰۰، گفت: اگر جریان اصلاح‌طلب براساس قاعده حاکم بر انتخابات گذشته درست بازی و عمل کند نه تنها می‌تواند به ساز و کار مناسب برسد، بلکه پیروز انتخابات خواهد شد.

عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: اجماع بر سر یک گزینه شرط لازم است اما کافی نیست. باید با آن شرایط روبرو شویم که آیا نامزد ما می تواند در آن رقابت حضور داشته باشد و برنده شود. جریان اصلاح طلب باید نشان دهد به تعهدش نسبت به مردم و جامعه وفادار است و درباره عملکرد چهار ساله نمایندگان خود در مجلس دهم که توقعات برآورده نکردند، آسیب‌شناسی کنند و پاسخ قانع کننده‌ای به مردم بدهند.

حق شناس اظهار کرد: این یک رابطه دو طرفه میان جریان‌های سیاسی و مردم است و گرنه دلیل نداشت که انتخابات هر ۴ سال یکبار برگزار شود. اصلاح‌طلبان نمی‌توانند خود را فارغ از مسوولیت ۸ سال دولت و ۴ ساله مجلس دهم بدانند. قطعا باید پاسخگوی عملکرد خود باشند.

این فعال اصلاح‌طلب گفت: اگر جایی دولت مورد حمایت اصلاح طلبان نتوانست به وعده‌های خود عمل کند، اصلاح طلبان باید دلیل این شکست را بیان کنند و مشکلات را بگویند. آیا حرف جدیدی دارند که جامعه را از بن بست خارج کنند و آیا برای معیشت، آزادی و حقوق اساسی مردم، کاهش فساد و  روابط جامعه و حاکمیت نسخه قانع کننده‌ای دارند؟ آنها برای تک تک این مطالبات و موضوعات مردم، باید بتوانند سخن خود را روشن، صریح، آشکار و قابل اجرا بیان کنند و طرح و برنامه قابل راستی‌آزمایی و دارای وجوه اقناعی داشته باشند، وگرنه فقط داشتن یک نامزد مشترک و واحد دردی را دوا نمی‌کند.

هاشمی در سال ۷۶ پای رای مردم ایستاد
 

حق شناس با بیان اینکه اصلاح طلبان نباید خود را از پیش بازنده بدانند، درباره پیش‌بینی فضای سیاسی رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: اگر این انتخابات رقابتی و مشارکتی باشد. یک سمتش مردم و  سوی دیگر آن ساختار انتخاباتی کشور است که ارتباطی با مردم ندارد و بر عهده جریان‌های سیاسی، احزاب، فعالان حوزه اجتماعی است.

این فعال سیاسی اضافه کرد: کسانی که به ایران، مردم، و آینده این سرزمین تعلق خاطر دارند، باید یاد بگیرند منافع ملی را به منافع شخصی، فردی و گروهی ترجیح دهند. این موضوع باید به روند و مطالبه تبدیل شود که دولت مستقر نقش خیلی مهمی دارد.

این فعال اصلاح‌طلب یادآور شد: در آستانه درگذشت آیت‌الله هاشمی از مشی او یادی کنم. هاشمی در آخرین دوره ای که انتقال قدرت را انجام می‌داد،   پای انتخاب مردم ایستاد و تسلیم برخی از خواسته‌ها و رویکردها نشد. انتظار می‌رود روحانی و دولت موجود هم بتواند براساس این رویه، در این حوزه بر پای حقوق مردم بایستد و بتوانند انتخاباتی رقابتی و مشارکتی را رقم بزند.

فائزه هاشمی شبیه تندروهای داخلی حرف زد
 

حق شناس در مورد اظهارات فائزه هاشمی درباره شکست ترامپ در انتخابات آمریکا و واکنش محسن هاشمی به آن، گفت: اظهارات فائزه هاشمی در این برهه شبیه جریان تندروی داخلی بود. جریان تندرو تمایل داشت ترامپ پیروز انتخابات آمریکا شود. این جریان تا روز تحلیف بایدن همچنان امیدوار است.

وی ادامه داد: تندروهای داخلی فکر می‌کردند مایک پنس معاون اول ریاست جمهوری آمریکا در کنگره کار را یکسره خواهد کرد ولی پایه آرزوهای آنها سست بود. بنابراین سخن فائزه هاشمی نزدیک به جریان رادیکال تندرو و مغایر مشی اصلاح‌طلبان بود. چون خواسته اصلاح طلبان پیروزی فردی در آمریکا بود تا فشارهای اقتصادی بر مردم کمتر شود.

حق‌شناس یادآور شد: تا زمانی آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی در قید حیات بود، سعی می‌کرد تا حدودی خانواده اداره کند. اما در همان مقطع هم شاهد هستیم هم فائزه هم مهدی زندان رفتند. در عین حال محسن هاشمی مشی و رویکردی نزدیک به مرحوم هاشمی دارد، در مجموع شاهد چند نظر متفاوت در خانواده هاشمی هستیم.

پیروزی بایدن بر انتخابات ۱۴۰۰ ایران تاثیر دارد


 
حق شناس در باره تاثیر پیروزی جو بایدن بر انتخابات ایران، بیان کرد: نخستین بار است که نتیجه انتخابات امریکا اثرات جدی بر انتخابات ما را خواهد داشت. ایران سومین کشور بودند که انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را دنبال می‌کرد و چرا این انتخابات برای مردم ایران حساس بود؟

عضو شورای شهر تهران افزود: به نظر می‌رسد امروز روابط بین الملل و مناسبات جهانی در مقایسه با گذشته اثرات مستقیم‌تر، جدی‌تر و ملموس‌تری بر معادلات دولت‌ها و ملت‌ها دارد. امروز نمی‌توان گفت که حضور چهره یا قدرتی در یک کشور دیگر، اثری بر فضای سیاسی و نوع روابط و نگاه مردم در کشور دیگر ندارد. اینکه چه کسی در عراق، ترکیه یا روسیه امورات را اداره می کند، اثرات جدی و مستقیمی روی فضای سیاست و اقتصاد و فضاهای ارتباطی کشورهای دیگر دارد.

حق شناس اظهار کرد: فضای موجود نشان می‌دهد حضور بایدن در کاخ سفید اثراتش به شدت متفاوت از ترامپ است که می‌توانیم در فضای انتخاباتی ایران مشاهده کنیم. حتی پیروزی بایدن در حوزه اقتصاد ایران آثار مشخصی دارد. قیمت دلار و ارز را قبل از انتخابات امریکا با امروز مقایسه کنید؟ وقتی این تحولات در زندگی مردم اثر مستقیم دارند، نمی توان نقش آن را در فضای انتخابات آینده ایران نادیده گرفت.

وی، برگ برنده ایران را پیروزی جریان خردگرا در انتخابات توصیف کرد و گفت: همیشه در ایران و آمریکا جریان‌های رادیکال از تنش میان دو کشور سود می‌برند و تنها راه ممانعت از تسلط جریان‌های تندروی داخلی و صلح‌ستیز خارجی چون ترامپ، پمپئو، نتانیاهو و هم پیمانان منطقه‌ای آنها، پیروزی جریان عقل‌گرا در انتخابات ریاست جمهوری ایران است. طبیعی است رادیکالیسم موجود در دو کشور تلاش می‌کنند تنش افزایش یابد و اینجا است که مردم ایران باید تصمیم بگیرند. جریان‌های سیاسی و احزاب شناسنامه دار هم باید مراقب باشند که چگونه حرکت کنند. نباید شرایط به گونه‌ای رقم بخورد آرزوهای نتانیاهو، بن سلمان و پمپئو محقق شود.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی تاکید کرد:  دولتی در ایران می تواند منافع مردم را دنبال کند که بیشترین مشارکت و آرای مردمی را پشت سر خود داشته باشد. هر قدر این دولت بتواند بخش بزرگ‌تری از مردم را نمایندگی کند مقابل خارجی‌ها از اقتدار و اعتماد نفس بیشتری برخوردار خواهد بود. دولتی که با رای حداقلی و در انتخاباتی بدون رقابت و مشارکت پیروز شود، نمی‌تواند منافع مردم ایران را نمایندگی کند.

216216

کد خبر 1478686

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمد جواد حق شناس حزب اعتماد ملی انتخابات ۱۴۰۰ فائزه هاشمی رفسنجانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۱۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حامی اقتصاد اسلامی

  دکتر پرویز داوودی، متولد ۱۳۳۱، پس از سال‌ها خدمت عالمانه و صادقانه در جهت منافع ملی و مردم، سرانجام در ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ درگذشت.او پس ازدریافت مدرک دکتری اقتصاد ازدانشگاه ایالتی آیووا آمریکا به ایران بازگشت تا بتواند متناسب با واقعیات اقتصاد ایران در دو حوزه علم و عمل، گام بردارد. از دهه ۶۰ شمسی و همراه با تسری انقلاب اسلامی در شئون مختلف کشور، داوودی درصدد پیگیری مباحث اسلامی در اقتصاد برآمد. این موضوع منجر به شکل‌گیری مباحثات گسترده میان او و آیات عظام مرحوم هاشمی شاهرودی و علامه محمدتقی مصباح یزدی شد. ثمره مباحثات مذکور، ایجاد گنجینه‌ای غنی در زمینه مباحث پول و بانکداری بدون ربا بود که آغازی بر تدوین ادبیات نظری در این خصوص محسوب می‌شود.  با وجود علاقه وافر دکتر داوودی به پیگیری مباحث علمی، این موضوع هیچ‌گاه مانع او برای نقش‌آفرینی در عرصه عملی اقتصاد ایران نشد. معاونت وزارت اقتصاد در دولت هاشمی رفسنجانی، معاونت اول ریاست جمهوری و رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک در دولت محمود احمدی‌نژاد، عضویت حقیقی در مجمع تشخیص مصلحت نظام و معاونت اقتصادی قوه قضاییه در دوره مرحوم آیت‌ا... هاشمی شاهرودی تنها گوشه‌ای از خدمات او درعرصه عملی اقتصاد ایران است. برخلاف قشر وسیعی از اقتصاددانان درکشور که بابرداشت سطحی و تک‌بعدی از برخی نظریات اقتصادی، دست به توصیه‌های سیاستی غیرواقع‌بینانه و حتی مخرب دردولت‌های مختلف زده و بستر تضعیف ارزش پول ملی و تنزل معیشت مردم را در اقتصاد ایران فراهم کردند، داوودی به واسطه تسلط بر دانش اقتصاد، تحلیل‌ها و توصیه‌های واقع‌بینانه براساس اقتضائات ایران را در دستورکارخود قرارداد. این امر به افتراق نظرجدی میان او وسایرینی منجر شد که در مباحث پولی و ارزی، مسیر همرنگی با دیگران را انتخاب کرده بودند. 
   
عدالت‌محوری
حمایت بی‌دریغ او از ادراکات و یافته‌های کارشناسانه و عدالت‌محورش و ارائه تحلیل‌های واقع‌بینانه بر آن اساس، برایش بی‌هزینه نبود. در دولت نخست مرحوم هاشمی؛ اقتصاددانان جریان غربگرا و مجذوب صندوق بین‌المللی پول برنامه مخرب و غیرواقع‌بینانه تعدیل ساختاری را اجرایی کردند؛ برنامه‌ای که نه فقط در ایران بلکه در سایر کشورها نیز نتایج ناگواری را در اقتصاد رقم زد.باید خاطرنشان کردکه برخی حامیان سیاست تعدیل،حتی پیش ازاجرا،ازنتایج تنش‌زای آن مطلع بودند،چه این‌که یکی از اقتصاددانان غربگرا در همان برهه گفته بود اگر حتی ۱۵‌درصد از مردم ایران - معادل با ۹میلیون نفر در آن دوران - زیر چرخ توسعه له شوند‌، ایرادی ندارد؛ لکن این سیاست را در لفافه الفاظ موجهی همچون بازسازی کشور ورشد و توسعه ایران به خورد تصمیم‌گیران کلان اجرایی دادند.اعتراضات مردمی که به‌واسطه سیاست‌های غیرواقع‌بینانه و تحمیل شرایط طاقت‌فرسای تورمی به مردم توسط اقتصاددانان غربگرا رخ داد، بستری شدبرای رجوع رئیس‌جمهوروقت به منتقدان پیشین خود ودراین برهه بود که برگ زرینی در دوره حیات اجرایی مرحوم دکتر داوودی وبرخی دیگرازصاحب‌نظران اقتصادی دردانشگاه شهید بهشتی رقم خورد. 
   
حمایت از مستضعفان
باعزم رئیس‌جمهوروقت برایتغییرشرایط نابسامان اقتصادی،سیاست‌های قبل به کناررفت وپیاده‌سازی توصیه‌های برخی اقتصاددانان دانشگاه شهید بهشتی ــ از جمله دکتر پرویز داوودی ــ در دستور کار قرار گرفت. به‌واسطه این سیاست‌ها، نرخ ارز از ۷۰۰ تومان به ۳۰۰ تومان کاهش پیدا کرد.تورم از ۴۹.۵درصد درسال ۱۳۷۴، به ۲۳درصد درسال ۱۳۷۵ کاهش پیدا کرد و رشد اقتصادی نیز رشد دو برابری را تجربه کرد و به ۵.۶درصد درسال۱۳۷۵رسید.برآیند این اقدامات، کفه ترازوی اقتصاد ایران را به نفع مردم ــ به‌ویژه اقشار متوسط و مستضعف ــ سنگین کرد‌؛ حال آن‌که پیش از آن،سیاست‌های تعدیل ساختاری به‌عنوان نسخه دیکته‌شده صندوق بین‌المللی پول به نفع سرمایه‌سالاران در حال پیاده‌سازی بود. با این‌حال عدم تمایل ایشان به خودنمایی و اعتقاد راسخ به کار خالصانه باعث شدتابه همراه همکاران خود،طریق گمنامی رابرگزیند و هیچ‌گاه ازنقش بارز خود در آرام‌ساختن اقتصاد ایران در جهت منافع ملی و مردم، سخنی به میان نیاورند.منش او در پیگیری سیاست‌های اقتصاد مردمی وعدالت‌محور درسال‌های بعد نیاز ادامه پیدا کرد. پافشاری مرحوم داوودی بر حفظ ارزش پول ملی ومعیشت مردم موجب شده بود تا همواره موردهجمه رانتخواران ارزی، برخی تجار و صادرکنندگان انحصارگر، دلالان و بورس‌بازان قرار گیرد، بااین‌حال دکتر داوودی در برابر هجمه‌های این قبیل افراد هرگز عقب‌نشینی نکرد و پیگیری منافع مردم را سرلوحه کار قرار داد. امید است که رهروان علمی او در سال‌های آتی نیز ادامه‌دهنده راه پر برکت وی باشند. 

پدر اقتصاد اسلامی
محمدجواد توکلی - اقتصاددان

دکتر داوودی با آن‌که تحصیلکرده آمریکا بودوقتی دردهه۶۰به ایران برگشتند به قم آمده وباهمکاری جمعی ازاساتید حوزه و دانشگاه از جمله مرحوم آیت‌ا...هاشمی شاهرودی دربخش اقتصاددفترهمکاری حوزه ودانشگاه شروع به کار کردندودرواقع زمینه‌سازی برای تدوین کتب اقتصاد اسلامی توسط ایشان آغاز شد.دکتر داوودی آن زمان کتاب مبانی اقتصاد اسلامی وپول در اقتصاد اسلامی را به رشته تحریر درآوردند. داوودی پایه گروه اقتصاد مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره)با همکاری علامه مصباح را بنا نهادند واین امرزمینه آموزش دانشجویان بسیاری رافراهم کرد.یکی ازکارهای ایشان درسال۱۳۷۴مهار تورم۵۰‌درصدی با مشارکت دکتر شرافت جهرمی وبرخی دیگر بودکه دردولت آقای هاشمی اتفاق افتاد.تورم۵۰‌درصدی ناشی از سیاست‌های موسوم به تعدیل اقتصادی بود که توسط آن دولت اجراشده بودوتیم دکتر داوودی وشرافت جهرمی،برای مهارآن به دولت کمک کردند.پرویز داوودی تمام‌قد از سفره مردم حمایت می‌کردند وخیلی دنبال آن بودندکه ایده‌های اقتصاد اسلامی بتواند وارد مسائل شود. 

دیگر خبرها

  • جامعه روحانیت مبارز سال ۸۴ به خاطر حجاب از هاشمی رفسنجانی حمایت نکرد!
  • کنایه سید جواد هاشمی به حواشی آهنگ خواندن با هودی + ویدئو
  • ببینید | کنایه سید جواد هاشمی به حواشی آهنگ خواندن با هودی
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • اظهارات علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودرو‌های شاسی بلند، اعتراضات سال ۱۴۰۱ و ...
  • اظهارات جنجالی علیرضابیگی درباره فساد چای دبش، خودروهای شاسی بلند، اعتراضات سال 1401 و ...
  • کنایه تند نماینده مجلس به مراسم ازدواج دختر یک مسئول در هتل اسپیناس پالاس
  • حامی اقتصاد اسلامی
  • کنایه معین الدین سعیدی به مراسم ازدواج دختر یک مسئول در هتل اسپیناس پالاس /عده‌ای در ناراحت کردن مردم فوق تخصص دارند
  • حیات بشر در قمر یخی زحل محتمل است