Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، مهدی صفرنژاد بروجنی دانشجوی دکترای دانشکدۀ مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف مقاله خود را با عنوان «تقریب فاصله ویرایش در زمان زیرمربعی: کوانتوم و نگاشت‌کاهش» در ژورنال Journal of the ACM که قدمت ۶۷ ساله دارد به چاپ می‌رساند.

انجمن ماشین‌های حسابگر یا ACM قدیمی‌ترین انجمن علمی در رشته کامپیوتر در جهان است که سالانه بیش از ۱۷۰ کنفرانس برگزار و ۵۰ ژورنال به چاپ می‌رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر این ژورنال‌ها مربوط به یک حوزه تخصصی هستند و مأموریت Journal of the ACM چاپ چند پژوهش برجسته از هر حوزه علوم کامپیوتر هست که ارزش ماندگار آن‌ها اثبات شود. متأسفانه در طول ۶۷ سال انتشار این ژورنال هیچ مقاله‌ای از ایران و دانشگاه صنعتی شریف در آن پذیرفته نشده است.

مقالۀ پذیرفته شده توسط مهدی صفرنژاد به‌عنوان بخشی از موضوع پایان‌نامه دکتری وی به راهنمایی دکتر محمد قدسی نگارش شده است.

همچنین در این مقاله دکتر محمدتقی حاجی‌آقایی، دکتر سعید صدیقین و دکتر سهیل احسانی از دانشگاه مریلند همکاری داشتند. در این مقاله به مسئله فاصله‌ی ویرایش که یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین مسائل الگوریتمی است پرداخته شده است.

این مقاله یک چارچوب جدید برای حل تقریبی این مسئله پیشنهاد می‌کند که پس از ارائۀ نسخۀ اولیۀ این مقاله در کنفرانس ACM-SIAM Symposium on Discrete Algorithms در سال ۲۰۱۸ مورد اقبال پژوهشگران قرار گرفت و توسط پژوهش‌های متعدد مورد استفاده قرار گرفت که به ارائه الگوریتم‌های جدید از جمله حل یک مسئله باز پس از ۱۸ سال انجامید.

همچنین الگوریتم موازی که در این مقاله ارائه شد نیز در سه سال گذشته با بررسی مسائل متعدد مرتبط با مقایسه دو رشته در مدل نگاشت‌کاهش توسط پژوهشگران این حوزه دنبال شد.

کد خبر 5127808 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه شریف دانشجویان مجلات علمی مقاله علمی واکسن کرونا شرکت دانش بنیان حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ویروس کرونا فناوری نانو نوآوری همراه اول فیس بوک تحقیقات علمی گوگل شبکه اجتماعی پارک فناوری پردیس دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۲۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، جلسه هم فکری به منظور ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی و ارایه توانمندی‌های دانشگاه صنعتی شریف در حوزه انرژی و بررسی پتانسیل‌های همکاری بین‌المللی، با حضور برخی از مسؤولین دانشگاه، رییس سازمان منطقه آزاد کیش، نمایندگان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، نفت و نیرو، سازمان‌های بین‌المللی یونسکو، اکو و هلدینگ‌های انرژی گستر سینا و گسترش انرژی پاسارگاد در سالن شورای دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در این جلسه خاطر نشان شد که انرژی همواره یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های پیشرفت جوامع بوده است. گسترش ضریب دسترسی به انرژی، کاهش قیمت تمام شده انرژی، رفع ناترازی انرژی، افزایش بهره‌وری، افزایش امنیت انرژی، بهبود پایداری و تاب آوری بخش‌های انرژی، تنوع بخشی به سبد انرژی، کاهش انتشار آلاینده‌ها و افزایش سهم استفاده از انرژی‌های پاک به عنوان مهم‌ترین دغدغه‌ها و چالش‌ها در این حوزه قلمداد می‌شود.

بر اساس این گزارش، منطقه غرب آسیا به عنوان یکی از مهم‌ترین تأمین کنندگان انرژی جهانی به شمار می‌رود و ایران نیز به عنوان بزرگترین دارنده ذخایر نفت و گاز یکی از مهم‌ترین بازیگران این حوزه است. بر این اساس، با توجه به ظرفیت‌های منابع انرژی در سطح ملی و منطقه‌ای و نیز ظرفیت دانشگاه‌ها و موسسات در منطقه غرب آسیا، دانشگاه صنعتی شریف به دنبال توسعه همکاری‌ها و ایجاد شبکه بین‌المللی برای انجام تحقیقات در حوزه انرژی است. استقرار موسسه دانشگاه سازمان ملل در حوزه انرژی به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف این نشست بیان شد.

نمایندگان بخش‌های مختلف دولتی، صنایع مرتبط با حوزه انرژی و دفاتر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در ایران نیز، ضمن اعلام حمایت خود از برنامه دانشگاه صنعتی شریف در این خصوص، نقطه نظرات خود را به منظور اجرای هرچه بهتر این هدف بیان کردند. رئیس سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این جلسه علاوه بر ارائه ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های جزیره کیش، آمادگی و حمایت این سازمان برای ایجاد شبکه همکاری‌های بین المللی انرژی در این جزیره را اعلام کرد.

در ادامه این برنامه پروفسور یانوش بوگاردی، رییس سابق دانشگاه سازمان ملل در اروپا نیز به عنوان مهمان ویژه این جلسه، ضمن تایید رویکرد دانشگاه صنعتی شریف برای گسترش تحقیقات در حوزه انرژی، تجربیات و نقطه نظرات خود را در خصوص همکاری با سازمان‌های بین‌الملل مطرح کرد.

کد خبر 6085484

دیگر خبرها

  • ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد
  • محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
  • آغاز پذیرش دانشجوی دکتری بدون آزمون در دانشگاه آزاد
  • اخذمجوز پذیرش دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی آب-آبیاری و زهکشی
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
  • هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می‌شود
  • هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می شود
  • پذیرش دانشجوی دکتری به شیوه استادمحور برای اولین بار کلید خورد
  • راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد