Web Analytics Made Easy - Statcounter

هومان حسن‌پور رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره نمایشگاه مجازی کتاب اظهار داشت: تا این لحظه شاهد هستیم شرایط نمایشگاه مجازی ساعت‌به‌ساعت رو به  بهبود است.

وی افزود: تمام اختلالات به دست اندرکاران یادآوری شده و می‌شود و  آنها با تلاش خود سعی دارند شرایط را برای ناشران و مخاطبان به شرایط مطلوب برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن پور با بیان اینکه البته این اولین‌بار نیست که نمایشگاه کتاب در روزهای اول دچار اختلالاتی می‌شود حتی بعد از حدود سی سال برگزاری نمایشگاه فیزیکی بعضاً یکی دو روز اول حتی شاهد قطع دستگاه‌های پوز بانکی بودیم که البته آنهم پس از سی سال تجربه پسندیده نبود گفت: گزارشاتی که مجریان از میزان فروش ارائه داده‌اند نشان می‌دهد با چه حجم کاری روبه رو هستند و مشکلات پیش آمده آن قدرها دور از ذهن نبوده لذا نه تنها منکر زحمات مجریان نیستیم و قسمت عمده‌ای از این مشکلات را به دلیل اجرای بار اول قابل هضم می‌دانیم بلکه به آنها خسته نباشید می‌گوییم.

رییس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران خاطرنشان کرد: در شرایطی هستیم که یک رویداد جدید ملی را تجربه می‌کنیم که با فروش همکارانمان  در سایت‌ها‌یشان متفاوت است. بنابر این ضمن اینکه مصرانه پیگیر مطالبات صنف خود و مخاطبانشان هستیم و خواهیم بود. از مجریان خواسته‌ایم گزارشی از حجم تراکنشات و فروش عناوین به مردم بدهند که ابعاد کار را بیشتر و بهتر متصور شویم. اما به نظر می‌رسد ارزیابی‌ها عملکرد و بر آورد را باید بعد از نمایشگاه و با داده‌های عینی و بررسی تمام مراحل و شرایط مشابه با کشورهای دیگر بررسی کرد و این را فراموش نکنیم برگزاری نمایشگاه مجازی که همراه با فروش باشد برای اولین‌بار در جهان صورت می پذیرد و همچنین فراموش نکنیم نمایشگاه مجازی مابه ازای نمایشگاه سی و سوم نبوده و تنها فضایی است که  وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد کرد تا بحران نقدینگی ناشران را کمی بهبود بخشد.

وی گفت: بدیهی است این به معنای این نیست که نمایشگاه مجازی می‌تواند با اشکال برگزار شود، بلکه به این نکته توجه دارد که از یک رویداد جدید به اندازه خودش توقع داشته باشیم و اگر نقدی داریم با لحاظ تمامی حوزه‌هایش به شکل  علمی و منصفانه تبیین کنیم تا اگر دگر بار بخواهد تکرار شود روند رو به جلو داشته باشد.

رئیس اتحادیه ناشران در پایان گفت: ضمن اینکه مراحل پیچیده آینده را هم زیر نظر داریم مانند تحویل کتب فروش رفته توسط شرکت پست به خریداران که مهم است تحت الشعاع روزهای آغازین نمایشگاه قرار نگیرد و شرکت پست خود را برای تحویل و ارسال تعداد واقعی مرسوله‌ها آماده و تجهیز کرده باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کتاب نمایشگاه تهران ناشران نمایشگاه مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۲۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند

مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حسین تیموری، مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی نمایشگاه با اشاره به فعالیت‌های این کمیته در آستانه برگزاری این دوره از نمایشگاه بین‌‎المللی کتاب تهران گفت: فضای مصلی امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه قرار گرفته است و نقشه‌ها و جانمایی ناشران حوزه‌های کودک و نوجوان، ناشران داخلی، ناشران خارجی، ناشران بین‌الملل نهایی شده و اجرای غرفه ناشران این حوزه‌ها اواخر این هفته شروع و تا اوایل هفته آینده تکمیل می‌شود.



وی با بیان اینکه غرفه‌سازی ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند، عنوان کرد: آماده‌سازی زیرساخت‌های مورد نیاز در مصلی امام خمینی (ره) همچون غرفه‌های تبلیغات، غرفه‌های رفاهی و غرفه‌های اطلاع‌رسانی از سه شنبه (چهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) آغاز شده است.



تیموری افزود: ارتباط با نهاد‌ها و سازمان‌های همکار در برگزاری این رویداد برقرار شده و جلسه‌ای با حضور اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران برگزار شده است. همچنین کمیته‌های تخصصی شکل گرفته تا در فرآیندی ضمن بازدید از محل برگزاری نمایشگاه برنامه‌ریزی‌ها لازم برای اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های خود پیش‌بینی کنند. بیش از ۷۰ سازمان و نهاد با نمایشگاه همکاری دارند.



سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۸ اردیبهشت، آخرین مهلت ثبت‌نام حضور در بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران
  • مصلای امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • مصلی امام خمینی (ره) تحویل ستاد برگزاری نمایشگاه کتاب تهران شد
  • انجام مراحل پایانی غرفه‌سازی ناشران در نمایشگاه کتاب
  • غرفه‌سازی برای ناشران در فضای شبستان مراحل پایانی خود را طی می‌کند
  • کانون پرورش فکری با چندعنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید؟
  • بهای اجاره غرفه‌ در نمایشگاه‌کتاب منصفانه یا کاسب‌کارانه؟
  • ثبت‌ نام کتابفروشی‌ ها در سامانه «بازار کتاب»
  • اعلام جزییات و ساعت بازدید نمایشگاه کتاب
  • واردات کتاب در چند قدمی ارز مبادله‌ای/ مابه‌تفاوت نمی‌دهیم